Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madz1k

maty edukacyjne, czy wasze male je lubia?

Polecane posty

dzieciaki je po prostu uwielbiaja, sa wtedy jak zahipnotyzowane :)

hej madz1k, widze ze odkopalas mojego bloga o zakupach. Dopiero zaczynam i zbieram adresy sklepow i inne ciekawe materialy. jesli bedziesz potrzebowala wskazowek gdzie co kupic taniej to pisz do mnie.

Gość justaaaaaaaaa
a od kiedy kladzie sie malucha na taką mate?

mój tez miał mate bardzo lubił sie nią bawić ale ja uważam że ta ma mało zabawek i jest mało kolorowa jak dla dziecka, powinno byc dużo wyraźnych kolorów!!Wtedy dziecko bardziej sie zainteresuje

justa nie ma chyba wieku minilanego, ja bawilam 3 miesiecznego szkraba i bardzo sie cieszyl, usmiechal, i reagowal na zabawki

no to ja sie wyłamie ;-))) kupilam synkowi matę na allegro fishera,piekna kolorowa,melodyjki ,zwierzątka ruszające sie i...d*** młody ja olał,niby mata od 0-6mcy,ale jak miał 2,3 mce to nie bardzo go ciekawila,jak wskoczył w 4mc to sie mata zrobiła mała a on w pozycji horyzontalnej to tylko spac lubi;-))) więc pokochał leżaczek -bujaczek bo w nim siedz i sie kiwa sam:-))) mata powedrowała wiec z powrotem na allegro,mam za to matę od kumpeli za symboliczna zł ,jest duża ,kolorowa i niby mozna na niej sie bawic ale..hehe teraz moj bączek chce sie przesuwac na łapkach i rusza pupką i nózkami i skopuje mate,i tak zle i tak nie za bardzo;-))) używamy teraz kariMaty:-D fajnie izoluje od podłogi,jest stabilna i dziecko ładnie na niej leży na brzuszku:-)))polecam

:) kazdy dzidek ma prawo do wlasnego zdania, nawet w tak mlodym wieku.

na poczatku ok 3 misiaca lubil na niej lezec tak do 5, pozniej juz mu sie znudzilo lezenie wtedy odpinalam ten grajacy palak i wkladalam do lozeczka i tam bardziej mu sie podobalo do 8 mies lubil bawic sie tym palakiem, wstawal w lozeczku i sobie klikal w przyciski :)

Gość carla74
podajcie jakies adresy gdzie mozna kupic takie maty? czy sa jakies przeciwskazania wiekowe?