Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manila

pytanie do panów co sądzicie o seksie z filigranową kobietą?

Polecane posty

@ flowers nie wiem. właściwie od zawsze jestem sama. nie udało mi się jeszcze zwrócić uwagę mężczyny na którym mi zależało. jeśli w ogóle to zwracaja na mnie uwagę niewysocy mężczyźni którzy potem maja pretensje, że wzrost i wykształcenie są ważne. zresztą oni też nie tak bardzo. potrafia mi oddać twierdząć ze mam mały biust. fakt faktem, że spływa to po mnie, nieładnie mówiąc, ale tylko dlatego że oni mi się nie podobają.co do wysokich to nie wiem....ale jakos nie zuwazyłam by zwracali na mnie uwagę :O

ja tam uwielbiam filigranowe dziewczyny! Małe jest sexi! Własnie te wielkie i przerosłe w ogole mnie nie pociągają...

@ 26 latek nie przeszkadza Ci jak laska jest duzo niższ od Ciebie. zalezy też ile Ty sobie mierzysz ;) ja mam 161cm i zaliczam sie do niskich dziewczyn. do tego jestem bardzo szczupła i to sprawia że optycznie serio wydaja się filigranowa.

Gość koneser5768
Bosze...to moje marzenie! Z zasady lepsza jest taka malutka w łóżku od wysokiej Jestem wysoki i lubie wysokie kobiety do towarzystwa. Natomiast w łóżku z drobną jest o wiele lepiej. Są figury przeze mnie ulubione...które z wysokimi nie sa mozliwe.

Gość a ja NIE
koneser - mam rozumieć, że Ty z innymi kobietami sypiasz, a z innymi wchodzisz w związki ("dla towqrzystwa")???

Gość NIE ZA BARDZO
z mała właśnie nie idzie wszystich pozycji przerobić, na stojąco nie pasuje, jak duża różnica to 69 kijowo wychodzi. Zresztą, mam wrażenie że te małe z reguły jakieś takie pojemniejsze są (ale może na takie trafiałem :P )

@ NIE ZA BARDZO pojemniejsze? :O ja do swojej palca nie moge włożyć. swojego palca środkowego. szczerze powiedziawszy to nie wyobrazam sobie tam włożyć penisa. co nie zmienia faktu że chętnie bym spróbowała ;) z odpowiedznim partnerem oczywiście :)

Gość pojawił się koneser to...
...od razu musiały sie dwie duze panie wypowiedzieć. miałem jedna małą i byla tak ciasna ze przez jakis czas sprawiało nam to problem. zresztą to czy kobieta jest ciasna/pojemna czy nie nie ma wiele wspólnego z jej wzrostem czy budową, ale tym co przeszła. jak się seksiła z murzynem to wiadomo :classic_cool:

Gość do koneser
nie no stary, to w mysl powyzszego ty jestes niska laska :classic_cool: A odp. na pytanie, to mi bez roznicy, pewnie i wysokie i filigranowe maja zalety, ale nie tym tylko sie kierujemy. Liczy sie calosc , dlugie nogi sa boskie bo taka laska moze objac w pol, mala kobieta moze zostac wyobracana na wszystkie strony, ale duza w sumie tez. Chyba najwazniejsze zeby byla szczupla :) reszta jakos mniej isttotn.a

mam 161cm. moje nogi nie zaliczaja sie do krótkich. do tego regularnie uprawiam sport więc nie sa to salcesony. i widziałam w życiu wysokie laski z krótkimi nogami - nieproporcjonalne. to juz chyba wole cyć niska i proporcjonalna :O i lekka - myślę że 47kg ma więcej zalet niz wad ;)

Lol 161 cm. znam takie co mają po 155 i mniej :)

Gość wytargana maciora
a do kompletu wielki facet...

Gość START
Ja mam zaledwie 180 cm wzrostu ale zdecydowanie bardziej podobają mi się wysokie dziewczyny. Piekne wysokie laski zawsze przyciągają wzrok faceta. Często mają klasę i lepiej się poruszają lepiej prezentują. Szkoda tylko ze są w mniejszości :(

to wcale za dużo nie masz jak 180cm. być może wysokie dziewczyny prezentuja sie lepiej czysto fizycznie ale nie zgodzę się że niskie nie mają klasy bo to juz akurat zależy od tego co jest w głowie.

180cm - wzrost śreni jak na mężczyznę moim zdaniem :)

Gość START
przecież nie mówię że jestem szczególnie wysoki. Mówię jakie dziewczyny mi się podobają i myślę że rozmawiamy tu o walorach wzrokowych i estetycznych Mówie tu tylko o tym bo reszta to zupełnie inne sprawy. Po prostu takie dziewczyny zawsze przyciągają moją uwagę, Co zrobić??? :)

OK rozumiem Cię. tym bardziej ze moja uwagę przyciągaja panmowie w okolicach wzrostu 185 cm i o wysportowanej sylwetce, bo kwestia tego czy mężczyna jest zadbany może diametralnie wpłynąć na postac rzeczy. poza tym chyba jednak najwazniejsza jest twarz :)

Wróciłem:) To na czym skończyliśmy? Chwilę mogę nie odpisywać- nie chce przypalić obiadu...

ja jeszcze bede chwile ale potem uciekam bo nie chce przegapić wykłądu o arch nowoczesnej w belgii. moze być ciekawie. a dzis na zajęciach sobie nie byłam. nie wiem co się ze mna dzieje :O wiosna a raczej słońce źle na mnie działają

To poźniej możemy porozmawiać:) Ja lecę w plener, i może na dodatkowe o fotografii. Pozdrówka:)

Gość real foxylady
a nie wydają ci się głupie twoje rozważania manila? pzdr

Ja też. Najpierw polatam po mieście, pogram, pouczę się. I poczekam:)

Gość głupie i to jak
manila sama zwraca największą uwagę na wygląd więc mysli, że wszyscy przywiozują do tego taką wage. Na szczęście nie wszyscy są tacy.

Gość START
Ale żeby nie było, że jestem jakiś ograniczony to przyznaję że doceniam również walory niższych kobiet. Te wysokie to po prostu taka moja słabość. Każdy przecież jakąś ma. Tak wogóle to wszystkie potraficie być cudowne jak tylko chcecie. 🌼 a na marginesie... moja dziewczyna ma tylko 168 cm i też jest super :}

Gość nuda x 5
mnie sie podobaja dziewczyny 164 -168 cm , niższe hmm zależy od dziewczyny dolna granica to ok 158 cm , mam takie kolezanki i niektóre są b. ładne a niektóre nie , to zależy nie tylko od wzrostu a może raczej nie ptrzedw wszystkim :P