Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guru

Stwierdzam! Ze kobietom nie mozna sie w calości oddac! Bo sie Tobą znódzi!i zost

Polecane posty

Gość Guru

heh moim skromnym zdaniem kobietom nie mozna dać za wiele Siebie!!!! nawet jak miłość jest gorąca najmocniejsza to jak damy za duzo siebie to to wszystko prysnie!!! znam pare przypadkow i ciekaw jestem waszych opini pozdrawiam :)*

Gość to dzisiaj norma

Gość a ja sie nie zgadzam
jesli chodzi o mnie to im wiecej czuje zainteresowania ze strony mojego ukochanego tym bardziej mi na nim zalezy,to sprawa indywidualna i zalezy od danech osob

Gość To samo tyczy się mężczyzn
Wam nie wolno dać z siebie wszystkiego, inaczej się przyzwyczaicie i nie będziecie szanować i cenić tego, co od kobiet dostajecie.

Gość Guru
ja wiem ze nie odryklem czegos niezwyklego !!! ja chcialem aby sie ludzie wypowiedzieli na ten temat bo czlowiek uczy sie na błedach wiec uczmy sie wszyscy z tej stronki "kobietm siebie nie mozna dać za wiele

i w druga strone jest tak samo,bo jak siedzi w kimś instynkt zdobywcy a odkryjesz wszystkie karty to co masz do zdobycią??? i dlatego potem przychodzi znudzenie

Gość Guru
Włąsnie oto mi chodzi pragne poznac wszystkie odpowiedzi na tę zagatke dzieki za odpowiedz