_Gretta 24 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Edytowano 4 godziny temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 346 Napisano 3 godziny temu ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 24 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: ok Melancholijnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 84 Napisano 2 godziny temu Bardzo ckliwe aż spać się chce . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 346 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, _Gretta napisał: Melancholijnie.... dzis spalem do 11 i znowu mi sie chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 24 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Bardzo ckliwe aż spać się chce . Bez życia 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: dzis spalem do 11 i znowu mi sie chce... Mi nawet nie. Też do ok 11 spałam, u mnie świeci słońce od 5 rano. Powietrza się nie da przepuścić,i duszę się z zamkniętymi oknami, chyba się wyprowadzę na starość do bloków Edytowano 2 godziny temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 346 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: Mi nawet nie. Też do ok 11 spałam, u mnie świeci słońce od 5 rano. Powietrza się nie da przepuścić,i duszę się z zamkniętymi oknami, chyba się wyprowadzę do bloków są plusy i minusy bloków.. w domu bedziesz musiała ogarniac podworko, ogrzewanie, szambo, smiecie itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 84 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, _Gretta napisał: Bez życia Mi nawet nie. Też do ok 11 spałam, u mnie świeci słońce od 5 rano. Powietrza się nie da przepuścić,i duszę się z zamkniętymi oknami, chyba się wyprowadzę na starość do bloków Czasami trzeba też pozamulać żeby przemyśleć co dalej z tym życiem zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 24 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: są plusy i minusy bloków.. w domu bedziesz musiała ogarniac podworko, ogrzewanie, szambo, smiecie itd Wiem, bo w swoim mieszkam, robota ciągle praktycznie. Dla mężczyzny to jest praca. Szambo odeszło, zrobili kanalizację kilka lat temu.Dlatego bloki, bo mamy źle ułożone pokoje i okna, 2 na wschód jeden na południe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 49 Napisano 2 godziny temu Na Polsat Film leci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 24 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Czasami trzeba też pozamulać żeby przemyśleć co dalej z tym życiem zrobić. No i myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 84 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, _Gretta napisał: No i myślę. Widzę . Później jakieś priorytety ustawić skoro jest plan ,to wypada zrealizować choćby dla satysfakcji . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 24 Napisano 47 minut temu 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Na Polsat Film leci Widziałam Titanika ze 2 razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach