Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiktor

Dzis prawdziwych studentek juz nie ma...

Polecane posty

W takim Szczecinie, nie sposob znalezc normalnej w miare dziewczyny ktora chcialby miec ze mna seks od czasu do czasu za pieniadze. Wszedzie same k..wy.. :( A ja chce milej, ZDROWEJ, normalnej i najlepiej nie za ladnej (bo ladne czetso sa glupie ) dziewczyny na staly niezobowiazujacy uklad. Gdzie mozna taka znalezc ?

Gość lasiczka
I darmowej... :classic_cool:

Gość lasiczka
Przepraszam... Byłam nieuważna. Więc bierz pierwszą z brzegu. Każda, która pójdzie na taki układ jest kurwą. Bo taka jest definicja kurwy :classic_cool:

Gość navi
W szczecinie to najlepsze stoją przy wjeździe na przeciwko giełdy. Szczególnie taka cycata blondynka jest super.

Mam sie cieszyc ze mnie jest zdrowych i normalnych dziewczyn w potrzebie a wiecej zarazonych prostytutek ?

A co do cycatych, to gustuje w lekko zaokraglonych dziewczynach z malym lub srednim gustem !

A nie lepiej zauroczyć sobą jakąs miłą i zdrową dziewczynkę ?:D Ech...gdzie Ci faceci :( Aaaa, Wiktor - jeśli kobieta sprzedaje się za pieniądze, skąd wiesz, że robi to tylko z Tobą? I skąd wiesz, że tamten jest zdrowy?:P

no z tego to nie, ale z tego ze dziewczyny nie chca sie puszczac. W sumie to sama nie wiem jak to z tym jest, bo sie tym nie interesuje, ale studiuje na takim kierunku gdzie same kobity sa i jestem pewna ze zadna za kase tam nie daje..

Zauroczyc sie mozna jak sobie mozna na to pozwolic. Ja z pewnych oczywistych wzgledow nie moge. Poza tym, ja jestem facet w srednim wieku i normalnie na studentki za stary. A taka okraglutka mila studentka z malym biustem to moja fantazja :p

Czy sa gdzies jakies stronki tego rodzaju ? Takie gdzie \"nieprofesonalistki\" szukaja sobie mozliwosci dorobienia ? Czy tez jest to wszystko kontrolowane przez mafie alfonsow i wszytskie te dziewczyny musza obracac 5 klientow dziennie ?

Bo ja nie cche nikogo zmuszac do analu pissu i fistingu. I nie musze sie dziewczynie spuszczac na twarz i wlosy. Nie chce tez zeby mi grzebala w tylku. Czyli mowiac w skrocie, jestem w miare normlany mily facet, i powinienem byc dosc latwy do zaakceptowania. Tylko jest dziwny problem ze znalezieniem chetnych .. :) Wierze ze one sa, ale nie wiem jak do nich dotrzec

Gość tercetka
Prawdziwe studentki sa, ale nie w szczecinie

Gość jannka
a jak cie znalezc wiktor ?

Gość a preferujesz 25 latke
z tego co piszesz , domyslam sie ze masz zone. Ile masz lat i czy w miare jestes przystojny?

Gość chętna studentka
Ja jestem chętna na taki układ. Mam an imie Jadzia i jestem studentką metalurgii specjallność odlewnictwo. Bardzo chętnie się z tobą będę spotykała a ty mi za to na pewno umiesz podziękaować 👄 oto moja fotka:) z imprezy studenckiej dzień hutnika :) http://i39.photobucket.com/albums/e171/Guill_84/fat_girl_puking.jpg