Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kromka t

CZY WRÓCILIŚCIE DO SOBIE ?

Polecane posty

Gość czerwona klamerka
cos sie zwalilo, ze dwa razy sie wyslalo wrr ;]

jesli to prawdziwa milosc to jeszcze sie zejdziecie.... jest takie powiedzenie..\"Jeśli Coś kochasz Puść ToWolno,Jeśli Wróci Jest Twoje Jesli Nie-Nigdy Nie Było\" no i inne: każda WIELKA MIŁOŚĆ ma swój \" wielki piatek \" ... -slowa JP II

Gość czerwona klamerka
ja juz nie bede walczyc, jego duma na to nie pozwoli, nie mamy ze soba ostatnio kontaktu zreszta

Gość a mnie tylko ciekawi
czy to my wpływamy na nasz los, czy wszystko jest z góry zaplanowane, ukartowane...... i może 10 lat temu wróżka by już wiedziała a my teraz się pocimy i po nocach nie śpimy. Jak to jest?

Gość kromka t
Ja wierze w przeznaczenie i w jakas z gory zaplanowana droge ktora idziemy.

Gość czerwona klamerka
przeznaczenie- ja chyba przestalam w to wierzyc. albo moze inaczej- zobaczylam, ze bledy czlowieka moga je "zepsuc" a co do bledow- ja sie wlasnie boje nie tyle tej jego "dumy", ale, ze zrobi jakies glupoty, po ktorej naprawde nie bedzie juz odwrotu

Gość mozliwe-niemozliwe
Uwierzcie mi dziewczyny, trzeba walczyc o milosc! Ale z drugiej strony jesli facet na prawde kocha to wroci, a jezeli mowi definitywnie NIE to trzeba sie z tym pogodzic! A propos tarocistki-kiedy bylam w rosterce ''ktorego wybrac'' poszlam do wrozki. Powiedziala mi, ze moj byly nigdy sie ze mna nie ozeni, a szanse na dzieci z nim mialam jakis rok wczesniej! A tu co - dwa tygodnie po tym facet proponuje mi malzenstwo! Slub odbyl sie w trybie expresowym, bo miesiac pozniej!!! A dzisiaj tule dwumiesiecznego synka. A na powroty nigdy nie jest za pozno. I jeszcze jedno-ja po rozstaniu z tym pierwszym zwiazalam sie z facetem, ktorego malzenstwo sie wlasnie sypalo, i ktory dla mnie nie zdecytowal sie go ratowac. Wiec kiedy postanowilam sie z nim rozstac to dopiero bylo mi ciezko. Nie dosc, ze wszyscy winili mnie za rozpad jego zwiazku to jeszcze ja go po kilku miesiacach zostawilam...

Gość winda