Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziomiziozz

Jak być elegancką i naturalną nie kojarząć sie przy tym z szarą myszą?to trudne!

Polecane posty

Gość kiziomiziozz

coz tego ze nie będe [pstrokata wiesniarą i tipsiara skoro kiedy jestem naturalna i mimo ze ładna to kazdy ma mnei za szara mysze:( nosze krótkie paznokcie i mam naturalne długie włosy..ubieram sie skromniutko.. Boze i co mi to daje?tylko usmiechy na okolo ze jestem szara mysza i nie umei msie ubrac modnie (modnie czyli rózowa wiocha ) mam pytanie do was ..czy mozna byc naturalną a jednoczesnie kobiecą ?

Gość odpowiasdam krótko
W dzisiejszym swiecie nie mozna być elegancką i piekną jesli sie jest taka naturalną :(niestety, trzeba sie umalować i wystroic by cie zauważono . sportowy styl jest najgorszy:(

moze np. szare spodnie + biala bluzka + czarny sweterek rozpinany + czerwone dodatki : buty, torebka , drewniane korale ? ja lubie taki styl :) i nie wygladam na szara mysze ;)

Gość a gdzie kupie te profesjonalne
wybacz ale ciezko nie wygladac na szara mysz majac swoje i niefarbowane włosy :(a ja mam takie własnie i tez sie czuje jak szara myszka:(

Gość qwertygirl
Takze to zauwazylam....W dzisiejszych czasach trzeba byc "zrobiona", aby byc uwazana za atrakcyjna kobiete. Ja jestem bardzo ladna z twarzy, szczupla i wysoka, ale nie maluje sie prawie, nie mam wymyslnej fryzury, tylk proste dlugie wlosy, zazwyczaj chodze w dzinsach i niestety blado wypadam przy bardzo przecietnych dziewczynach, za to "odstawionych" na maksa:(

Gość crazy nut
jesli ma sie wlasny styl, to nie jest zle.. eleganckie laszki to nie tylko szara garsonka i biala bluzka pod spodem. ja nie lubie (i nie mam potrzeby) ubierania sie elegancko, ale patrzac na moja siostre widze, ze mozna. ma niebanalny styl, ubiera dobrze skrojone, dobre gatunkowo ciuchy, dobiera fajne dodatki - jakis duzy wisor ze srebra polaczonego z ceramika np.... nie ogranicza sie do czerni i szarosci, zamiast standardowego czarnego plaszcza nosi krwiscie czerwony aksamitny plaszcz, dopasowany w talii, bardzo kobiecy..fajne buty, czarne spodnie na kant, jakas niebanalna bluzka, torebka - zawsze wyglada elegancko i modnie, nie robiac z siebie tipsiary i nie nakladajac tony tapety na twarz

Gość przesaaada
mam naturalne blond włosy i nosze czasem ubrania w kolorze popielatego różu... a nie wyglądam na tipsiaro-solarę nie opalam się w solarium, mam jasną cerę i niestety tylko w kolorze różu i różnych odcieniach czerwieni dobrze wyglądam więc nie uogólniaj, proszę... i co z tego, że masz naturalny kolor włosów, wystarczy dobre cięcie - przy długich ciekawei wycieniuj i będzie ok postaraj się dobierać modne dodatki, torebki, biżuteria itd. zresztą po co kopiować modę z ulicy i stac sie kolejnym klonem ;)

Gość nie rozumiem to czegoś
Autorko topku, jeśli nie chcesz być tandeciarą, albo laką zroboną na sex bombę...to w czym problem? Bądź sobą, ktoś Cię zauważy, nie wszyscy lubią wymalowane lale. A poza tym, warto znaleźć swój styl. Można byc naturalna i piękną:-)