Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona sama soba

kto sadzi ze nie ma szczescia w milosci-zapraszam

Polecane posty

Gość Zawiedziona sama soba

J to niewiem co jest od pewnego czasu spotkalam juz kilka facetow w swoim zyciu i z kazdym mi niewychodzi. Oprocz mojego 4 letniego zwiazku, ale kiedy to bylo? Teraz spotkalam wspanialego faceta i bylo super na pierwszym spotkaniu na drugim a terz on pisze mi ze on musi sobie poukladac sprawy w sercu chyba zwiazane z jego byla. niewiem o co chodzi czy to ze mna jest cos nie tak czy to z nimi a wydaje mi sie ze dziewczynka ze mnie jest niezla wiec o co tu chodzi w tym zyciu???? Zawiedziona tylko niewiem czy soba czy "NIMI" Zapraszam do dyskusji.

Gość ja ja ja ja
nie mam szczęscia 😭

z facetami juz tak jest......taki ich urok zawsze musza cos najpierw sobie poukładac:P

Witam... Ja myśle że nie mam... I mam się ochote komuś wyżalić :( ale nie wiem czy jest ktoś kto chce posluchac? :)

Gość eheehe
demeter, jedziesz;)

Gość ...........oj............
dajesz demeter

Gość no to tak jak ja
ale za to mam szczęście w KARTACH :d:d:d

Gość no to tak jak ja
jedziesz demeter

Dzięki :) No to tak... To się ciagnie juz od dawna... Ale w skrocie : najpierw ja podobalam sie jemu - potem on mi, pisal mi wiersze, zabiegal, przytulalismy sie czasem, calowlismy... Ale oficjalnie nic nie bylo... W kazdym razie napisalam mu jakies pol roku temu ze mam dosyc takiej sytuacji \'niby cos a jednak nic\'. I powiedzialam jasno ze mi zalezy... A on napisal ze jednak kocha inna. Zapomnialam, przecierpialam, doszlam do siebie. teraz jestem juz z kims innym i powoli zaczyna sie ukladac, ale on znow mi sie snil :( :( :( Z jednej strony go nienawidze a z drugiej ciagle mysle...

Gość eheehe
ojej, no troche to zagmatwane, ale widzisz ty potrafisz chcoiaz byc w zwiazku nie to co ja;|;) ale u nie o mnie mowa..postaraj sie zapomniec o tamtym i staraj sie stworzyc udany zwiazek z obecnym facetem, chcoiaz na pewno jets ci trudno, badz silna mala krowko;*

\"mala krowko\" :P specyficzne, jeszcze nikt tak do mnie nie powiedzial wiec dzieki :P Potrafie byc w ziwazku... Ale to bardziej Jemu zalezy... CHoc przyznam ze zaczynam sie do tego coraz badziej przekonywac... Tylko dreczy mnie mysl o tamtym... Ze mi sie sni... Ze wo widze codziennie sila rzeczy... Te wspomnienia...

Gość Monika2145
To ja zaczelam ten temat i co niby mam myslec mam sie jutro z nim spotkac i ciekawe co mi powie pewnie ze musi sobie wszystko poukladac . ( pierd. o szopenie) juz chyba nigdy nie zaufam facetowi .Dół.

ten Moj tez sobie \'wszystko układał\'.... W 99 % to stracona sytuacja... Zapomnij jak najszybciej i uloz sobie zycie uczuciowe na nowo...

Gość zapomniany85
Ja nie mam, zawsze poznaje dziewczyne która ma problemy, zawsze jej pomagam, potem jest wielka ,,miłość" a puxniej, Pawełek dostaje kopa bo zrobił już swoje ( to co napisałem jest oparte na autopsji dwuch nie udanych zwiąsków, chciaż jeden już był w fazie bardzo poważnej) na końcu zawsze slysze, ejsteś kochanym i czułym facetem i napewno znajdziesz inną :( zawsze to jakoś nie ma pokrycia.

Gość jagoda21..niecale
Pawelek...chyyba wiem o czym piszesz,to super ze jestes taki dobry dla dziewczyn...na dluzsza meta jezeli chce sie stworzyc cos trwalego to chyba taki powinien byc mezczyzna,ale wiem sama po sobie,ze oprocz tej czulosci i gotowosci aby pomoc ukochanej takie dziewcze potrzebuje troszke niepewnosci zeby moglo uwodzic swojego mezczyzne niech nie ma wszystkiego na tacy podane.....jasne powinien byc ogolnie odpowedzialny ,dobry etc...ale nieco tajemniczosci i rezerwy momenami nie zaszkodzi...kobitki tez lubia zdobywac:):):)

Gość zapomniany85
Jagódko, może masz racje, ale nie ktore kobiety chyba lubia takze brak zaufanie a takze poniżanie, bo moja ex wrucila właśnie do zwiąsku z facetem ktory ja poniza i wyzywa od szmat, sama pod koniec naszej znajomości określiła to patologiczną miłościa, dziwimnie że tylko nie chciala dać sobie szansy z niej wyjsć.

Gość jagoda21..niecale
pawelku no coz..nie pierwszy raz slysze o takich masohistkach ...sa kobiety ktore trwaja w czyms takim mimo swiadomosci ze nie jest to dobre ...nawet nie bede sie rozpisywac co nimi kieruje bo to naprawde zlozona sprawa a ja nie czuje sie kompetenta do robienia psychoanalizy abstrakcyjnej dziewczynei.....sa takie i koniec pewnie sie to predko nie zmieni....ja naprawde wierze ze znajdziesz swoja druga polowke(ja tez szukam...;>)mam wrazenie ze wszystko ma swoj cel nawet potkniecia i niepowodzenia...jasne doluja ale przyznasz ze tez ucza i ta wiedza pewnego dnia bardzo ci sie przyda dzieki niej udzczesliwisz ta jedyna :)):

Gość zapomniany85
Widzsiz Jagodko mam jednego pechea, jeste Terapeułta zajęciowym, pokrewne to jest troszkę z psychologia, chcialem ratować swoją ex poprzez największe chamstwo, czyli wykorzystanie jej zaufania i zdradzenie tajemnicy, nie wyszło to załadnie, ale nadal doszukuje się odpowiedzi, to tak samo jak z kobietami alkoholików, ona ciagle wierzą że ich ukochany się zmieni aż dojdzie to nie daj Boże tragedii,

Gość Maniaaaaaa
hehe ja tez trafilam na samych czubków hehe ale co mi tam :P Bylam u wrozki niedawno :D i nie zadnej oszustki podkreslam na poczatku juz :P bo jest sprawdzona i niezawodna :D no i dowiedzialam sie paru super rzeczy :D wiec zero uzalania :D cieszyc sie chwila cierpliwosc slodko wynagradza