Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lwica_wawa

Kobietki LWY !!!!!

Polecane posty

ale i tak dojdziemy do wniosku ze jestesmy podobne i wszystkie zdrowo pieprzniete:P wiecie jak czytam wasze wypowiedzi to jestem w szoku bo normalnie jakby ktos mnie opisywał.....dziwne to troche:P

Gość niech zostanie tak jak jest...
niewazne ze jestem porąbana... ważne ze mój maż mnie kocha i tak nie uwaza;-)

moj facet mowi mi zawsze ze kocha mnie taka jaka jestem.....i zebym nigdy sie nie zmieniała..........wiec widocznie jednak da sie z nami wytrzymac:P i ta nasze pieprzniete charakterki maja jednak urok:P :)

hej a ja mialambyc panna ale los chcial ze urodzilam sie ostatniego dnia lwa czyli 22 sierpnia. i tez jestem uparta i przewaznie moj nazeczony mi ustepuje on jest blizniak. pozdrawiam wszystkie lewki

Gość Małgośka1111
Cześć. Też jestem lwicą (30.07) Znak bazdzo dobry. Bycie królem...to już coś :)

Gość Małgośka1111
Marcia - mój mąż jest też bliźniakiem. Fajnie się dogadujemy...tylko czasem mnie wkurza, że tak zawsze się ze mną zgadza :)

Ja jestem właśnie taka: uwielbiam rywalizowac, nie znoszę sentymentów i walczę o swoje. Ale to chyba zaleta jest....

Gość Małgośka1111
Ja tez dominuje, ale dlatego,że mój mąż mi na to pozwala, pewnie z czystej wygody. Bywam ustepliwa, ale jeżeli sie na coś upre, to nie ma zmiłuj...musi tak być jak ja chce...:) Myśle, że jakiś inny dominujący znak, mógłby nade mną zapanować, tylko nie wiem na jak długo :)

Gość ja lwica
1.bardzo dobra matka/opinia dorosłego dziecka/ 2.Reprezentacyjna żona,wszedzie mozna zabrac -na spotkanie biznesowe,lub na zlot motorowy,potrafie sie dostosowac. 3.Wyrozumiała i tolerancyjna zona 4.Dobra gospodyni i kucharka 5.super kochanka 6.Bałaganiara 7.Zwariowana Pkt 2,3,4,5,6,7-opinia męża Opinia znajomych i przyjacół-tolerancyjna,do tańca i różańca,wyniosła czasami,wierna przyjaciółka,wesoła i towarzyska Opinia pracowników:despotyczna,nic nie owijam w bawełnę,mówie prosto z mostu co myśle/nie obrazam nikogo/,zarozumiała:) Zawsze pomogę w cieżkiej sytuacji/w miare możliwosci/ podobno boją sie mnie.

Gość tez lew
JA LWICA PISZESZ JAK BY O MNIE 21 08

Malgoska1111 u mnie jest to samo tylko on mi zawsze mowi ze jak zawsze on mi musi ustapic a jak mowie ze nie musi i zeby cos swojego wymyslil to nie ze tak jest dobrze i to mnie czesto wkurza

Gość Strażaczka
witajcie dziewczyny w klubie. Jestem rasowa lwica.Wszystko musi byc tak jak ja chce. Domu i rodziny bronie nadstawiajac wlasna piers, uparta. pewna siebie ...och szkoda mi tylko czasami mojego meza.Dalabym mu order za wyrozumialosc.

Gość Lwica_wawa
Witam dziewczyny! Widze ze topik rozwija sie co bardzo mnie cieszy:) Nasuwa mi sie taki wniosek: naszym mezczyzna podoba sie to jakie jestesmy bo to toleruja. Niejeden juz dawno zrezygnowalby :) Po prostu sa facetami ,,z jajami"

Gość 1dżusii61
Witajcie kobitki!! Ja też jestem lwicą i czasami umiem pokazac pazurki;) Uwielbiam rządzic i domimowac,mam humorki, jestem uparta, wszystko zawsze musi byc po mojemu,uwielbiam pochlebstwa...do takich osob jak ja naprawde trzeba miec anielska cierpliwosc:) Jak czytam was, to czuje sie, jakby to było o mnie;) pozdrawiam!

Hej, ja jestem z 12.08. i jestem czesto okropna...... a teraz poznałam fajnego faceta też jest lwem i tak się zastanowiam nad tym związkiem. Czy warto i jak to jest gdy są 2 lwy? Poradzcie! On raczej spokojny jest, nie podnosi głosu ale na pewno ma jakieś cechy lwie....

Cześć ;) Chciałam tylko dodać, że jestem bardzo zmienna - wobec najbliższych przyjaciół bardzo wyrozumiała, często spokojna.. tylko jak mi coś odbije i dostaję tzw. \"głupawki\" to trudno mnie poskromić ;) Jeśli są jakieś tematy, które mnie drażnią i na których punkcie jestem uczulona to potrafię drążyć kogoś tak, że jest w stanie zmienić swoje zdanie na moją korzyść. Potrafię przyznać się do błędu, chociaż tego nie lubię. Jestem uparta, jak czegoś bardzo chcę, to muszę to mieć. Uwielbiam się kłócić :P oczywiście nie ciągle, ale raz na jakiś czas przyda się. Uważam, że nie muszę nikomu nic udowadniać, jednak bezwiednie często to robię :P Lubię jak jestem w centrum uwagi, lubię być otaczana wianuszkiem adoratorów i kocham komplementy. I oczywiście, jak to na lwicę przystało, jestem okropną gadułą :) W związku właśnie potrzebuję takiego faceta \"bez pierdolenia\" czyli z jajami :P nie chcę rozciamcianych mamisynków, tylko prawdziwego faceta, który będzie potrafił mnie przegadać, przekonać na swoje racje, kłócić się ze mną, drzeć się.. :P no same wiecie. Takiego poskramiacza lwów ;) Też nie lubię owijać w bawełnę, ale jestem sentymentalna i czasem bardzo romantyczna ;) kocia natura lwa. Z resztą.. napisałam się tak dużo, a wy to wszystko kobietki wiecie.. :)

Witam :) Tak wlasnie wstalam i zagladnelam tutaj... Widze ze ten temat nabiera rozpędu :) W każdym razie życze wszystkim Lwica miłego weekendu :) I tym ktore wlasnie są wulkanem energii i tym które własnie czują w sobie niczym nie zmącony spokój :)

Gość Strażaczka
fioletowo liliowa.... podziwiam cie za to ze chcesz miec faceta ktory cie poskromi ja powiem szczerze ze mam za soba 13 letni zwiazek z takim wlasnie facetem, klocilismy sie, spieralismy, on rowniez mial silny charakter i ...posuwalismy sie coraz dalej w awanturach az.... wszystko diabli wzieli. Odeszlam. w tej chwili mam mezczyzne (zreszta to moj maz) ktory jest aniołem cierpliwosci, spokoju, opanowania i dobroci. Gdy mnie ponosi i sie wsciekam mówi "Ewuniu kochanie czy musisz sie denerwowac, przecież to nie jest powód do tego bys sie denerwowała...skarbie...itd......Nie ukrywam że skutkuje. Wysiszyłam sie ale i tak pod skóra zostaje charakterek lewka ;) Ale wydaje mi sie ze lepiej mi jest ze spokojnym facetem niż z raptusem ;) Ale Tobie życze powodzenia.

jak mozesz:P moj facet jest zodiakalnym baranem i uwaza ze jestem cudowna nam jest potrzebny facet który nas okiełzna ale da tez mała dawke wolnosci.....pozwoli podominowac ale czasami tez nas zdominuje dokobiety lwa trzeba miec podejscie:)

Gość pani lew
hmmm jakbym czytala o sobie :D

Gość o ranyyyyyyyyy
kobiety, urodzone pod znakiem Lwa. Często denerwują się, zachowują się niezmiernie złośliwie w stosunku do innych kobiet spod innych znaków. A ponieważ są także gadatliwe, to też i zawzięte oraz uparte. Natura jednak nie skąpi im urody, są przeto zgrabne, a nawet piękne. Kobiety spod znaku Lwa, są w małżeństwie dobrymi partnerami mężczyzn, wiernie im towarzyszą przez cale życie, są dobrymi matkami. Niektóre potrafią prowadzić z mężem bardzo poważny zakład lub interes handlowy.

Gość o ranyyyyyyyyy
Kobieta Lew jest prawdziwym symbolem seksu. Ognisty temperament skłania kobietę Lwa do częstej zmiany partnerów. Ale ma też w sobie romantyczne uczucia. Kiedy się zakocha, stać ją na czułość i uległość wobec mężczyzny. Codziennie rano przeżywa dylematy, stojąc przed szafą pełną ubrań i zastanawiając się, co założyć. Lecz gdy wyjdzie z domu... nie ma na ulicy mężczyzny, który by się za nią nie obejrzał. Ponieważ poświęcenia nie leżą w jej naturze, w domu wprowadza sprawiedliwy podział obowiązków. Najlepiej czuje się w warunkach luksusowych. Wtedy zachowuje się jak gwiazda, która potrzebuje podziwu i oklasków.

Gość o ranyyyyyyyyy
Twoja szafa powinna zawierać tylko markowe ciuszki z limitowanych serii. Dobrze jeśli widnieją na nich metki zdradzające pochodzenie od znanego projektanta, a ich cena przyprawia ilością zer o zawrót głowy. Lew kocha scenę i uwielbia się wyróżniać. To dla was dniem i nocą pracują najdroższe domy mody. Ta sama kreacja u sąsiadki na balu, to prawdziwy powód do dramatu dla wyrafinowanej pani Lwicy. Lew z zapałem śledzi nowinki mody, ale z jej oferty wybiera tylko to, co mu odpowiada. Jego stroje przede wszystkim nie mogą być nudne i zbyt konserwatywne. Kiedy fortuna nie obdarzy was pokaźną gotówką, stajecie się mistrzyniami wyszukiwania przecen w markowych butikach oraz tropicielami najlepszych dostaw w ciucholandach. Lew uwielbia kolorystyczne kontrasty, wyraziste kolory i wszelkie odcienie złota. Najchętniej Lwica ubierała się jak gwiazda filmowa, ale codzienne obowiązki skłaniają ją do noszenia praktycznych strojów. Jak każdy drapieżnik preferuje barwy natury oraz wszelkie super modne lamparcie cętki. Lwica podkreśla wyraźnie talię, nosi wysokie obcasy, obcisłe dżinsy, które dodają jej seksapilu, górę stroju stanowi najdroższa skórzana kurtka, a w dojrzalszych latach futerko z norek. Jednak jej największą słabostką są stroje wieczorowe. Nade wszystko lubi prezentować się w balowych kreacjach z dekoltem do pępka, także wybór sukni ślubnej spędza jej miesiącami sen z powiek. Złote szpilki oraz niezwykła kolekcja butów, godna galerii mody, to następna pokusa, której często nie może się oprzeć.. Jeśli jesteś typowym Lwem, to na Twoim dekolcie zawsze gości złoty łańcuszek, a wieczorem naszyjnik ze szlachetnymi kamieniami. Pamiętaj, że szczególnie bursztyny i złoto, nie tylko upiększają, ale także ogólnie wzmacniają Twoje zdrowie. Pomagają także skuteczniej walczyć z oznakami upływającego czasu. Twój uwodzicielski wabik Włosy, bujna czupryna, loki, najczęściej jasnego koloru, przykuwają spojrzenia innych. Na fryzjera i markowe odżywki wydasz fortunę, bo do kondycji włosów przywiązujesz wielką wagę. Wpadasz w panikę, kiedy nadmiernie wypadają, a zdarza się to czasami w wyniku np. przewlekłego stresu. Lew lubi wymyślne fryzury, przed uroczystościami poświęca im najwięcej czasu, ale wie co czyni. To one wabią jego wielbicieli najsilniej, co zresztą często podkreśla wasz wybranek serca. Od perfum pani Lew wręcz się uzależnia. Od ulubionego zapachu wymaga intensywności i elegancji. Jej ulubione nuty w perfumach zawierają składniki korzenne, ambrę i piżmo, np. Arpege, Shalimar. Natomiast szczęśliwy zapach przypisany jej przez wiedzę astrologiczną to neroli. Kusi i działa silnie antydepresyjnie. Dzięki kilku kroplom dodanych do kąpieli Lwica w zimowe wieczory odzyskuje dobry humor. REKLAMA Czytaj dalej Słabe punkty i wpadki Lew uwielbia słoneczko o każdej porze roku i opalanie. Dermatolog upomina, kosmetyczka łka nad jego skórą, a Lew uporczywie dąży pod lampami solarium do opalenizny godnej Masaja. Czasami kiedy jego skóra staje się podobna do wysuszonej figi, budzi się ze słonecznego amoku, ale jest już za późno. Lew potrzebuje słonecznej energii i światła do tego, aby czuć się szczęśliwym, ale powinien unikać przesady. Jego cera ma bowiem skłonność do stałych przebarwień i szpecących plam. Dlatego też kosmetyki do pielęgnacji skóry na dzień, zawsze powinny zawierać przeciwsłoneczne faktory. Zdarza się też, że snobistyczny Lew myli to co drogie, z tym co naprawdę gustowne. Chodzi po świecie naszpikowany ozdóbkami i niegustownymi, ale zalecanymi przez nawiedzonych stylistów, rozwiązaniami kolorystycznymi w ubiorze. Jednak ośmieszyć da się tylko raz, kolejny raz jego poczucie stylu i wykwintny gust, nie da mu się wyprowadzić w pole. Ruszaj się dla zdrowia i urody Lubisz sporty, które wymagają wysiłku oraz rywalizacji. Joga i oddechy w rytm kosmosu zafascynują Cię dopiero po zawale. Wcześniej wolisz koszykówkę, tenis, wyścigi motocyklowe i ćwiczenia na siłowni w otoczeniu przystojnych kulturystów. Lwy często nie lubią wody i wspinania się po górach, podświadomie wyczuwają bowiem swoją skłonność do urazów. Natomiast we wszelkich dyscyplinach lekkoatletycznych są niezastąpione.

urodzona podobnie jak Marcia - 22 sierpień i stuknie mi w tym roku 29 :p, a więc ostatni dzień lwa. ale z Lwa troszkę mnie mało, podobnie jak kropelka. Mało do Was pasuje :(, nie jestem wybuchowa, choć często się denerwuje, ale tłamszę to w sobie :( i raczej nie krzyczę :(, ale uwielbiam kizianie po pleckach:D. Mój mężuś to skorpion, wg horoskopow, nie pasujemy do siebie, a ja uwazam, ze idealnie, no prawie :/ ondyna, mój brat też jest z 19.08 pozdrowionka

niesamowite ze w tych horoskopach jednak cos jest, jak czytam te wypowiedzi , to jak o sobie, zazdrosnica jakich malo, boje sie ze nawet moze zaborcza, wsciekam sie o byle co, wybucham , zaraz zaluje , z przepraszaniem troche ciezko ale nawet sie zdarza, pozdrawiam -typowa lwica

Gość ja Panna

Gość lwica z 1.08.1983r
ur. 1 sierpnia. typowa lwica ze mnie ;-)))