Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata21mila

doszedł po 1min seksu mimo że mu uciekałam

Polecane posty

Gość Agata21mila

Po 3 miesiach mój chłopak zaproponował seks ja jeszcze nie do końca byłam do niego przekonana i próbowałam obrócić w żart uciekałam i skakałąm po łózku nawet sie mu nie pokazałm nago w koncu mnie złapał i po minucie seksu przy świetle doszedł ona ma 29lat ja mam 21lat ile czasu i czy zawsze takie krótkie są stosunki

Gość Agata21mila
ja jestem szczupła blondynka wygladam na młodsza błękitne oczka loczki jasna cera a ubieram sie skromnie wiec w żaden sposób nie mogłam go podniecic wyzywającym strojem lub zachowaniem

Gość Beattkann
poprostu zachowywałam sie naturalnie tak jakbym była zupełnie zielona w seksie żartowałąm nie przejmowałam żadnej inicjatywy tylko się usmiechałam wygłupiałam łaskotałam go on sam mnie rozbierałm a ja sie tylko temu poddawałam na sobie miałam duzo ciuszków więc miał co rozbierać

Gość Beattkann
On ma 29 lat mój facet ja mam 21 pomyliłam sie

Gość Beattkann
żartowałam udając tygrysa z pazurkami naśladowałm tak włsnie sie zachowywałąm a on jeszcze bardziej sie napalił

Gość Beattkann
PO skończonej zabawie zdjęłam kostium radzieckiego kiblonurka a on kostium King Konga i zasnęliśmy rozmyslając o 60 sekundowej analnej przyjaźni amerykańsko-radzieckiej

Gość Beattkann
nic złego nie zrobiłam , wypiełam tylko goły tyłek na podłodze i jęcząc błagałam go zeby mnie zapiął :O

Gość Doświadczony29lat
Ja wiem czy to takie złe jak dziewczyna niedoświadczona super dla mnie bomba

Gość Doświadczony29lat
Wolę zdecydowanie niewinne dziewczyny pozostawcie facetom inicjatywe a szmaty no cóż niech szukają prawiczków aby ich uczyć

Gość Piotrrrek26
No ja też bym wolał taką niewinna niz jakieś ścierwo która mnie bedzie instruować w łózku szmata

Gość Doświadczony29lat
nieskromnie dodam równiez ze zdeflorowałem kilku kolegow mojego brata, było to równie ekscytujace przezycie, polecam🖐️

Gość Piotrrrek26
mam niemiłe wspomnienia po takich pewnych siebie...ostatnio po dyskotece pojechalem z taką cwaniara do domu...rzuciła mnie na łózko , zaczeła sie wulgarnie prezyć...potek kazała zebym sie przypiął do łuzka , a jak to zrobiłem to wyciagneła swojego obrzezanego kabana i zaaplikowała mi go w oko cyklonu :O