Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keisha007

przebarwienia od lakieru do paznokci

Polecane posty

Cześć dziewczyny, strasznie lubię malować paznokcie na kolor czerwony, niestety ostatnio jeden z lakierów przebarwił mi płytkę i teraz wyglądam jakbym buraki tarła, nie mogę sobie teraz zrobić nawet frencha bo moje paznikcie wyglądają ochybnie. POMÓŻCIE PROSZĘ !!!! :(

Kup sobie polekre do paznokci. Tylko nie taka wygladajaca jak pilnik tylko w formie prostokata na przykład, sa o wiele lepsze!!!! I zastosuj według instrukcji.....najpierw delikatnie zetrzesz przebarwienie potem wypolerujesz ładnnie pazurki. Nastepnym razem polecam stosowac odżywki pod czerwony lakier. Dodatkowo pozytywnie zadziała na płytkę paznokcia, a dodatko czerwony lakier nie bedzie miał bezposrednio stycznosci z płytką. Często lakiery maja szkodliwe substancje jak toulen i formaldechyd...no i przy obecnosci odzywki na pewno nie przebarwisz sobie pazurków na czerwono:)

Gość nie rozumiem nie
;;Kup sobie polekre do paznokci. Tylko nie taka wygladajaca jak pilnik tylko w formie prostokata na przykład, sa o wiele lepsze!!!! \'\'-w spzredazy sa polerki dwustronne, cos tak jakby z delikatnym papierem sciernym, ja o takich mysle,..a czym sie roznia te prostokatne od tych takich jakby pilnik o ktorych ty piszesz?