Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko69

mam 156 cm wzrostu waze ok. 64 kg ile powinnam schudnac? pomocy

Polecane posty

no wlasnie, ja tez nie mam wagi, musze kupic, a jesli chodzi o specyfiki to tylko ocet, nie jestem w Polsce a tutaj za bardzo nie wiem co moglabym kupic. ale waga to podstawa

Gość koko777
nom to pij ten ocet smacznego!!!!!!!!

Gość koko777
rano pije ocet potem inke i kilka sucharkow potem cos drobnego na obiad i potem sucharki jak mi sie chce jesc , i pije te herbatki czerwone i figure i to by bylo na tyle ...mam takie sra..... ze szok ale czuje sie lzejsza!!!a cwiczyc tez trzeba choc wiem ze jest ciezko!!!

Gość koko69
ho ho przybywa kolezanek!!!!!!caluski dla wszystkich dla mojej kuleczki!!!!!!!!!!!

przybywa nas bo wszystkie chcemy byc piekne,zgrabne i zwinne!!! i musimy sie wspierac, sam na sam z lodowka o nieee!!!!

Gość koko69
A no ,teraz musimy sie wspierac by doi lata wygladac kwitnaca i sexi!!!!!!takze nie podjadajmy!!!!caluje w migdalki!!!!!!!

Gość koko69
nie upanie bo jestesmy razem i bedziemy sie wspierac!!!!!!!!!!!!! zastanawiam sie nad meridia!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość KOKO69
rano ocet-mniam coraz lepiej mi wchodzi ale nosa nie moge odetkac poki cos nie wsadze do ust, bo nie moge zniesc tego zapachu!!!!fu!!!! sniadanie -jogurt z otrebami!!! kawa zbozowa. A wy jak piszcie co tam szamiecie , a moze nic?

Gość koko69
hej mam ten blonnik mozna go uzywac zamiast maki do zageszczania trzeba tylko go popic duza iloscia wody ,smakuje -bo w sumie to nie ma to smaku!!hi! dieta dzien 4!!!

Gość koko69
dzis fitness-mordega ale bede chodzic-musze!!!!!!!!!!

Gość koko69
Hej gdzie jestescie dziewczynki jak wasza dietka? napiszcie o sukcesach pozdrawiam was kochane !!!posylam buziaki!!!!

czesc dziewczyny. ciezko ciezko ale jakos idzie, pilam ocet chyba za duzo bo bylo mi niedobrze,bede pic dalej ale mniejsze ilosci,cwiczyc mi sie nie chce, jak ja nienawidze tego ale bede musiala sie zmusic.a Wy cwiczycie duzo???

Gość koko69
Octu powinna byc jedna łyżeczka na szklanke!!!dzis zaczelam cwiczyc bede chodzic dwa razy w tygodniu jak to nie poskutkuje to kupie meridie!!!!!powodzenia w dietce !!!!!

Gość pytaczka
dziewczyny!! ja mam 166cm wzrostu ile powinnam wazyc?

Gość dziewczyna23
mysle ze 56 kg?ok

Gość koko69
wiecie co zwazylam sie poraz pierwszy od dluzszego czasu waze wiecej niz napisalam chyba kupie jednak ta meridie!!!!!!!!!!!!!!! rano jogurt a teraz kasza z mieskiem i to na tyle dzis!!!!!!!! ale i tak mam dola!!!!!!!!

witaj koko, kochana nie zalamuj sie!!! bedzie dobrze, schudniesz!! a co to jest ta meridia??

Gość koko69
to sa tabletki na odchudzanie jesli ma sie bmi 30 to lekarz bez problemu przepisze a tak trzeba kminic ale ponoc bardzo skutkuja poczytaj o nich na forum sporo jednak kosztuja!!!!choc zalezy w jakiej aptece!!!!na necie tez mozna kupic!!!!!!!!!

Gość iw1
No hej Koko,ja tez mam 156cm.wzrostu,zawsze ważyłam 45-48kg.Teraz po urodzeniu dwójki dzieci ważę 60kg,a wazyłam 70.Te 10 kg straciłam sama nie wiem kiedy,bo przestało mi zależeć,teraz zażywam meridię15 już od dwóch miesięcy,efekt jest żałosny.Schudłam 2kg,w ciągu miesiąca ale już z powrotem nadrobiłam te 2kg.A czuję sie fatalnie,dlatego od dziś postanowiłam odstawić meridię.Naprawdę nie polecam.Zaczynam natomiast dietę amerykańską,uda się to się uda,nie to nie.Choć do maja chciałabym zrzucić DYSZKĘ.Zobaczymy,w każdym bądź razie zostaję na topiku.

Gość Bonsuelaa
Meridia ma tez niepozadane efekty, ktore moga trwale popsuc zdrowie. Moim zdaniem nie warto pakowac w siebei te chemie. Co z tego ze schudniesz jak bedziesz musiala sie pozniej leczyc???!!!

Gość mykaka
Pozwolicie że się przyłącze? ;) to koko masz tak jak ja 156cm/64kg tak było po sylwestrze :( załamałam sie normalnie teraz waga pokazuje 61,5 ale nie stosuję jakiej konkretnej diety, poprostu ograniczam troszke jedzonko no i unikam węgli, ale za bardzo i to nie wychodzi:( W maju idę na komunię i chiałabym jakoś wyglądać a nie jak pasztet:( chciałbym tak do 55 -56 bo wtedy najlepiej wyglądam, było tak po 2 dzieciątku, pieknie mi kilosiki zeszły, niestety deprecha zrobiła swoje i przytyłam :( smutki zajadałam słodyczami a teraz efekty widać gołym okiem. Od poniedziałku staram sie przestrzegać zasad diety SB ale jakoś zawsze czymś zgrzeszę :( dziś naprzykład zjadłam czekoladę, bo dostałam @ a jak mam to strasznie chce mi się czegoś słodkiego, co prawda 3 cząsteczki ale i tak mam doła Jestem do kitu! mam dość wszystkiego, cwiczyć mi się nie chce, robię tylko brzuszki i czasem hula. Jak w poniedziałek waga pokaże choć parę deko mniej to bede :D Ale się rozpisałam, pozdrawiam.

Gość Bonsuelaa
ile zjadlas tej czkolady?

Gość mykaka
3 cząsteczki :) nie 3 tabliczki:D

Gość Bonsuelaa
co to sa te czasteczki? :D 3 kostki, 3 paski?

Gość mykaka
o matuchno kochana, 3 kostki no

no i nie wytrzymałam i weszła na wagę :( i, kichaaaaa, stoi w miejscu od miesiąca :( poprostu załamka, bardziej muszę sie przyłożyć do dietkowania bo chyba nic z tego nie będzie a Wam jak idzie? miłego dzionka dla Wszystkich trwających w postanowieniu 🌻 👄