Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria____ania

OD JUTRA DIETA DIAMONDÓW !!!!

Polecane posty

Witam głównie początkowe panie, bo tam zaczęłam czytać topic :p maria__________ania ,Raiqa,Elle,Otka,izulka CZESC WAM! :) ;) Chcę od jutra zacząć tą dietę! Mam 164cm wzrostu i waże 54kg! Proszę niech ktoraś ze mną będzie :)) Byłoby mi ladtwiej gdybym pisala codzien co jutro jem czy zjadlam i ktoras z pan tez ! :) Gotowa! Ale sie ciesze ze znalazlam tyle oson ktore tez nie tlyko o odchudzaniu myslą ale o zdrowym sposobie odzywiania na dłuuugie lata ;) Pozdrawiam!

izulka1984 ! Czesc mam pytanie do Ciebie :) Czy owoce.. to mogę zjeśc np. jablka kandyzowane, brzoskwienie z puszki albo desery Gerber? Bo na kiwi i jablka jetem uczuzlona, bananow wole unikac i nic wiecej mi za bardzo nie pozostaje.. :( :|

Gość Sellena83
Witam wszystkich, znalazlam to forum przypadkowo,nie wiem czy jeszcze cos tu piszecie, ale chcialam sie z wami podzielic moimi ostatnimi przezyciami...oczywiscie mania odchudzania mnie nie ominela...jak wiosna sie zbliza to fajnie jest dobrze sie czuc w dopasowanej bluzce na ramiaczka...a jak sie wylewaja boczki to juz nie tak fajnie...dlatego postanowilam ze zrobie sobie glodowke 10 dniowa...bylam bardzo zawzieta...zaczelam przed majowka...ale po 3 dniach przestalam bo grile i te spr...wiec przelozylam to na po majowce, i po 4 dniach przestalam bo uczucie glodu, ssanie w zoladku mnie nie opuszczalo i nie chcialam sie az tak katowac. Podejzewam ze hormony ktore biore byly tego przyczyna, bo one troche pobudzaja apetyt. No ale co jak co zoladek sie troszke skurczyl. .I jakies dwa dni temu robiac porzadki wpadla mi w rece Dieta Zycia M.Blaszczyszyn...przeczytalam ja i strasznie mnie zmotywowala do tych zmian w sposobie odzywiania... zaczelam dwa dni temu...na razie wprowadzilam owoce do poludnia i w miare mozliwosci nie laczenie...ale w sumie jem to na co mam ochote, byle sluchac organizmu i sie nie przejadac...zobaczymy jak mi pojdzie ;) Pozdrawiam wszystkich lacznie z Diamondami ;)

Gość Sellena83
Kiniakwp, slyszalam ze owoce kandyzowane ,suszone maja skumulowany cukier wiec nie za dobrze...lepiej swierze...a lubisz cytrusy? ja ostatnio zrobilam sobie salatke z grejfruta pomarancza i kiwi...i najadlam sie straszliwie:)

Gość nelja
cześć. Przeszukuję właśnie internet, bo chcę wprowadzić w swojej rodzince dietę diamondów i natrafiłam na informację, że nie powinno si.ę jej stosować dłużej niż jeden miesiąc. Czy to prawda? Wydawało mi się, że to może być stała dieta na lata. Pozdrawiam serdecznie

Gość Sellena83
To jest sposob odzywiania dobry na cale zycie. Ma on wspograc z naszymi naturalnymi procesami organizmu...nie mialoby to sensu przez tylko jeden miesiac...przeciez nie masz sie glodzic. Pozdrawiam

Gość siewcaburzy
Hej hej:) Oto jestem !Zdesperowana!:)Musze schudnąć!:)Postanawiam, ze od poniedziałku spróbuje tej diety:))))Widzę, ze mało cos tutaj postów...ale moze sie rozkreci:) A wiec dieta Diamondów reaktywacja????KTO nie jest ze mna jest przeciwko mnie;) Szkoda, ze IZULKA tutaj juz dawno nie zagladała...bo to taki spiryt tego wątku był;) Pozdrawiam!

Gość in_na
Hejka:) Ja również zaczynam od poniedziałku!Właściwie to zaczęłam kilka dni temu ale przyjechała szarlotka z domu i ....:P I już sobie odpuściłam bo w soboty mi nigdy nie wychodzi,w ndz tym bardziej:) Czyli co,pełna mobilizacja i chwalimy się jakie są efekty,prawda?:)

Gość in_na
dodam że nigdy nie byłam bardziej zawzięta niż teraz! 10 kg przede mną...trochę mnie to przeraża ale nie poddam się tym razem! dlatego postanowiłam pisać na forum żeby się tu wspomagać psychicznie:)) Siewcaburzy OD PONIEDZIAŁKU NIE MA NA NAS MOCNYCH:P

Gość leon24
W półtora miesiąca zrzuciłem 12kg. Nie stosowałem sie do diety w 100% bo to w moim przypadku było niemożliwe. Oto jak jadłem: 12:00 śniadanie - ciemne pieczywo, serek, smietankowy, pomidor, tak ze 3 kromki 16:00 obiad - schabowy z surówką albo kalafior, albo fasolka szparagowa 19:00 kolacja (ale też nie zawsze) - to samo co na śniadanie Nie stosowałem udziwnień bo nie miałem czasu. Nie jadłem wogóle owoców oraz nie piłem soków. Piłem za to dużo wody mineralnej z sokiem do rozcieńczania. Gubiłem 1,5kg tygodniowo. Pozdrawiam

Gość KatiJO
Leon24, pieczywko, ale bez serka i bedzie ok;) Serek to bialko, a pieczywko weglowodan. Pieczywko z warzywkami, a serek moze byc tez z warzywkami ale bez pieczywka;) Ja zaczęłam od wczoraj, wczesniej stosowalam kilkanascie lat temu, zobaczymy jak bedzie;) Pozdrawiam

Gość Zuzka 89
Dżizas przypadkiem tu zawitałam i powiem Wam tak: WIELKI Szacun dla Izulki [i dla Anonymki również]!! Kurde normalnie chciałabym mieć taka koleżankę :) Kochana jak się pojawisz to napisz co u Ciebie i jak tam dietka? Nie z takim zamiarem tu jestem ale tak poczytalam i sobie myślę że przechodzę na te dietę bo przyda mi się, i to nie od poniedziałku tylko od teraz.! [tzn.jak zacznę coś jeść to coś niełączonego bo póki co to leże w łóżku z ciężkim bólem brzucha ale TAK TO JEST JAK SIĘ CZŁOWIEK NIEZDROWO ODŻYWIA!'] Pozdrawiam wszystkich i powodzenia życzę! :)

Gość leon24
KatiJO, zauwaz, ze laczylem pieczywo z serkiem a itak do tej pory 14 kg ubylo

Gość KatiJo
Leon24, zauważyłam;) Mój bilans jak na razie, to 2 kg i 2% tłuszczu od poniedziałku, czyli w tydzień. Mam 10 kg do zrzucenia, teraz jeszcze 8. Jeśli utrzyma się takie tempo, za miesiąc będę laska. Poza tym czuję się lekka, pełna energii i brzuch zrobił się zdecydowanie bardziej płaski:) Pozdrawiam;)

zaczynam od dzisiaj, nawet zalozylam ostatnio swoj prywatny topic ale niestety bez odzewu, wiec bede pisac tutaj. Schodze z wagi 56 na 49, wzrost 164cm, kilka lat temu udalo sie bez wysilku, a dodatkowo bylo tyle korzysci zdrowotnych ze az szkoda przestawac.

Gość lafea
od jutra zaczynam z wami, przybylo mnie 5 kg w ciagu miesiaca, wszytsko przes obrzarstwo zwiazane ze stresem PICKU MATERINU!!!!!!!!!!! WZROST:165CM WAGA: 62 YYYYYYYYYHHHHHHHHHHHHHHHHHH

ja jem teraz kanapki z ciemnego chleba z pomidorkiem i papryka. Zastanawiam sie czy moglabym zjesc wieczorem nalesnika z warzywami? czy sam nalesnik juz jest niezgodny z diamondami? 2 dzien i czuje sie lzejsza, na sniadanie wypilam sok, musze zrzucic te 6 kg, pewnie pierwsze 3 zejda szybko, dopiero pozniej mam problem. A Wy jak?

Gość kasiamyszka1
czesc od jutra zaczynam ta diete zobaczymy jak mi pojdzie mam163 wzrostu i 60 kg chce wrocic do wagi z przed ciazy czyli 50 kg trzymam za was i za siebie kciuki:) pozdrawiam

Gość 1969
Witam wszystkie Panie. Od dziś jestem na tej diecie, czytając o waszych efektach mam nadzieję, że mnie się też uda coś zrzucić. Niestety przytyłam 8 kg przez dwa miesiące od rzucenia palenia. Bardzo chciałabym pozbyć się tych dodatkowych kilogramów przed świętami, lub chociaż ich części. Tylko taka troszkę słaba ta grupa wsparcia...... Halloooo, jest tu kto?

Gość tiptop
Hej Dziewczyny! Przylaczam sie rowniez, o ile ktos tu jeszcze zaglada...

Gość tiptop
Melduje grzecznie, ze dzisiaj salateczka z 1/2 jablka, mandarynki i pomaranczy jak do tej pory. Mniam mniam :-) Mam nadzieje, ze inne diamondowe dziewczyny tez sie dobrze trzymaja i nie jestem tu samotnym jasio wedrowniczkiem... Pozrowionka dla wszystkich!

Gość tiptop
Ojej, no to chyba faktycznie juz nikt tu nie zaglada :-( Zostalam sama, coz...

Gość tiptop
Czesc laliqueeeee! Ale sie ciesze, ze jednak sie ktos znalazl :-) Bede tu w takim razie czesciej zagladac, ale dzis juz padam. Pozdrawiam!

Gość tiptop
Hej! Mam jedno zasadnicze pytanie, moze ktos bedzie wiedzial... Warzywa/owoce podczas obrobki termicznej zmieniaja swoje wlasciwosci. Czy w takim razie polaczenie np. gotowanej marchewki z piersia kurczaka jest ok? Czy gotowane warzywa nadal pozostaja neutralne i moga byc laczone zarowno z bialkami jak i weglowodanami? Zaczelam sie nad tym zastanaiac poczas gotowania mojej ulubionej zupki selerowej, do ktorej zawsze dodaje gorgonzole. Jako kombinacja bilakowa baloby ok, tylko wlasnie nie wiem, czy w puree selerowym nie ma za duzo weglowodanow? Jak myslicie? Pozdrowionka gorace!

Gość talusa
Myślę,że jak najbardziej będzie to dobre połączenie. Zagląda tu ktoś jeszcze? Ja od jutra zaczynam... pełna nadziei i przekonania,ze mi się uda wraz z nowym rokiem! do zrzucenia 40-45kg:/ Ale uda się, uda!!!

Gość magda42
Ja też zaczynam dietę od jutra, Mam nadzieję że mi się uda pozbyć 25 kg. Codziennie tylko słyszę że jestem gruba albo dużo mam tego dość.Żle to ma mnie działa

Gość Nati737
Ja jestem na tej diecie 2 tygodnie i jak narazie schudłam tylko niecały kilogram :/ nie wiem... może robię coś złe :( Rano wypijam szklankę wody z sokiem z cytryny i zjadam owoce (głównie jabłka i pomarańcze). O godzinie 15 jem obiad - warzywa z czymś węglowodanowym (ryż, makaron lub ciemne pieczywo). Wyczytałam gdzieś, że na obiad powinno jeść się węglowodany a białko na kolację. Dlatego też moja kolacja to warzywa i coś białkowego (jajko, ryba, drób) - zjadłam ja ok. godziny 20. Czy coś robię źle? Przeczytałam w Waszych wypowiedziach, że zjadacie taakże śniadanie o godzinie 12. Nigdy wcześniej nie słyszałam o tym. Myślałam, że tą rolę pełnią poranne owoce. Proszę o pomoc! I z góry dziękuje :)

Gość tet it bee
hej, troche dziwne, ale moze twój organizam potrzebuje troche czasu na odblokowanie, u mnie jutro tydzień mija, i tez 1kg jest mnie mniej. o 12 faktycznie zjadam "śniedanie" zwykle cos bardziej zapychajacego niż owoce, np. pomidor z kromka razowca i masłem. Z białkiem i weglowodanami to prawda z tego o czytałam to faktycznie białko należy jeśc jako ostatni posiłek, a której chodzisz spac? bo może 20 to troche za późno na kolacje, bo z ksiażki Dieta życia wynika ze trzeba 3 i wiecej godz przd pójściem spać zjeść.