Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 26 lat i

nie mam orgazmu,nigdy nie mialam,dlaczego,ja chce orgazm

Polecane posty

Bardzo sluszne uwagi Problem jest z tym samopieszczeniem sie podczas stosunku bo to dla mnie jest tak podniecajace ze gdy partnerka dotknie palcem lechtaczki i zacznie sie dochodzic to nie moge utrzymac wytrysku

Gość mam 26 lat
przezylam drugi raz orgazm podczas stosunku,troche lepszy od poprzedniego,wiec jestem zywym przykladem na to ze warto probowac,pytac i radzic sie innych,zyczliwych nelicznych osob na forum,dzieki, ps,znowu pozycja podana przez teorie:)

mam 26 lat ---> gratuluję ;) mówiłam warto próbować anuż się okaze, ze też możecie mieć to szczęście ;) mówie anuż bo wiem już, ze na niektóre kobiety nawet ta pozycja nie działa

A skąd macie tę pewność, że autorka was nie okłamuje pisząc, że w końcu miała orgazm? Przecież jak okłamuje w tym temacie swojego faceta - którego kocha i jest z nim blisko - to co za problem wkręcać i was? Ja uważam, że autorka chciała się w końcu poczuć lepiej psychicznie i teraz po prostu ściemnia. :(

Gość wredniaczka ma
nick adekwatny do usposobienia:) pozdrawiam wszystkich wredniakow!!:D

mnie dotychczas tez nie doskwierał brak orgazmu podczas stosunku, ale wierze mam 26 lat i tez wyprobuje ta pozycje i zobaczymy co sie \"urodzi\" pozdrawiam Was

Gość malam22
Ja mam inny sposob. Staje na czworaka-jak kot, jednak rekami opieram sie na przedramionach,do tego troche tak wypinam sie i wtedy on robi wiadomo co-to jest pozycja w ktorej dostaje takich doznan,ze ohoho!! po prostu moglabym godzinami ehh, az mi sie zachcialo to moja ulubiona pozycja, najwspanialsza z wszystkich

Gość mam 26 lat
wredniaczko to byloby bez sensu gdybym miala tu klamac,nie sadzisz ? swojego partera oklamywalam wlasnie dlatego ze go kocham,nie chcialam go ranic bo jesli chodzi o seks to bardzo sie staral i robil wszystko tak jak lubie,a tu po co mialabym klalamc?przeciez jestem anonimowa? moge pytac i radzic sie anonimowo,wiec jesli bym nie dostala tego orgazmu to drazylabym temat dalej. nie rozumiem skad takie przypuszczenie bezsensowne.

Nie bulwersuj się tak! Przecież ja tylko tak w żartach to napisałam - przecież wredna jestem (a sama orgazmy mam, więc to nie z zazdrosci :P). \"swojego partera oklamywalam wlasnie dlatego ze go kocham\" A Twój chłopak Cię zdradza z koleżanką z pracy i oczywiście Ci tego nie powie, bo Cię przecież kocha i nie chce, byś cierpiała. :P (to a propo Twojego tekstu zacytowanego powyżej) A tak w ogóle, to życzę wszystkim orgazmów. Tych udawanych też. :)

Gość mam 26 lat

Gość mam 26 lat
wredniaczko to sa inne sytuacje,wychodze z zalozenia ze jak ktos naprawde kocha to nie zdradzi,ja widze roznice w tych dowch klamstawach, Ps nikomu nie zycze udawanych orgazmow:)idzie mi coraz lepiej:):)

Gość hipi hipi
hurra hurra ja nie mam z tym problemow zadnych

Gość prezenterka
mam 26 lat - piszesz ze doszlas do orgazmu. Ale napisz jak, co spowodowalo ze weszlas na szczyt i co powodowalo ze wczesniej nie? To sa informacje ktore moga sie przydac innym tak jak tobie przydaly sie informacje od innych.

Gość mam 26 lat
wiec pomogla mi pozycja podana przez teorie,juz pisalm to kilkrotnie,wczesnie raczej tak sie nie kochalm tylko normalnie na jezdzca a to mi nie sprawialo wiekszej przyjemnosci czasem bol.nie sadzialm wczesnie ze jesli dluzej sie bede kochac w tej pozycji podanej przez teoreie to to sprawi ze dostane orgazmu,

Gość morze
Gratuluje Ci mam 26 lat :) Ja probowalam już wszystkiego i nic nie dziala. No ale do tego trzeba pracy obu stron chyba :( Widocznie nie dla mnie takie rozkosze we dwójkę :o

Gość ja mam 26 lat
no wlasnie ja jeszcze niedawno tez tak myslam,a teraz jestem pelna nadzieii bo tego naprawde trzeba sie nauczyc,te moje orgazmy nie sa zawsze ,podczas kazdego stosunku i nie sa rewelacyjne,(ja potrafilam doprowadzic sie do lepszych i stad porownanie),ale sa juz coraz lepsze,kazy nastepny troche lepszy od poprzedniego,juz wiem czego nie robic co zepsuje to dojscie na szczyt.no i czuje ze bedzie coraz lepiej,a jesli nie to to i tak super ze cos, cokolwiek ,czuje podczas seksu z moim partnerem. wiec nie poddawaj sie szybko,bo ja dopiero pierwszy raz mialm orgazm jak sie zawzielam i postawilam sobie za cel go osiagnac,poprostu zaczelam sie interesowac,sluchac rad i wszytko wprowadzac w zycie:)

Gość morze
A czego nie robic?:(

Ze mną z kolei jest zupełnie na odwrót, mam 26 lat pisze że \" dopiero pierwszy raz mialm orgazm jak sie zawzielam i postawilam sobie za cel go osiagnac,poprostu zaczelam sie interesowac,sluchac rad i wszytko wprowadzac w zycie \" gdybym ja się uparła i zawzięła to znając życie nic by z tego nie wyszło bo podczas seksu skupiałabym się tylko na tym żeby dojść i na niczym innym i raczej efekt końcowy byłby taki że ani bym nie doszła ani nie miała ogólnej jako takiej przyjemności z sexu, byłoby to tylko męczarnią...u każdego jest widocznie inaczej...

Do , mam 26 lat- bardzo ci zazdroszcze twojego uporu w dazeniu do celu.Masz napewno obecnie wiecej przyjemności z uprawiania sexu.Kiedy przeczytalam w jednej z twoich wypowiedzi ze przezylas dwa orgazmy w ciagu jednego zblizenia,zrobilo mi sie jeszcze bardziej przykro, gdyz ja tak samo jak ty, nie moge z moim ukochanym byc szcześliwą do konca...!

Gość jagart
Chyba w seksie chodzi o to ,zeby bylo pożądanie,mocno podniecajaco.Trzeba cieszyc sie pieszczotami i samemu piescic tak ,jak nam sie podoba bez zahamowan ,bez kontrolowania sie, bez zastanawiania sie ,czy bede miala orgazm a orgazm sam przyjdzie .

wiecie każda inne sposoby ma ;) mi np orgazm przychodzi bez trudu niezależnie od tego czy sie skupiam, czy się nie skupiam, czy chce , czy nie chce mam go i juz i tez bardzo czesto wielokrotny chociaż zazwyczaj po 1 jestem juz tak padnieta, ze palcem ruszyc nie mogę ale wszystko zawdzieczam tej wlasnie pozycji i ciesze sie, ze komuś ona jeszcze pomogła 😘

a mnie się nie udało.. JESZCZE! :) jestem pełna nadzieji.. mam 24 lata i w zeszłym miesiącu przeżyłam pierwszy orgazm w ogóle!!! na razie sama do tego doszłam, teraz muszę się sama go nauczyć, a potem nauczę jego.. malutkie kroczki powiecie.. ale ja w ostatnim miesiącu zrobiłam ogromny postęp. Z miłości.. :)

Gość początkującaa
teoria jakbys sie pojawila to mam pytanko o ta twoją pozycje :) wiem ze pisalas ze powinno sie wykonywać ruchy posuwiste hmm wyprobowałam na sucho;) i mi latwiej przycodzi wyknywanie ruchów gora dól hmm moze cos źle zrozumialam wiec jakbys mogla pomoc nastepnej w orgaźmie to bylabym wdziedzna do konca zycia;p pozdro

Gość pozycjaaa
pozycja teorii jest dokładnie opisana na pierwszej stronie :D

Gość początkującaa
wiem czytalam ruchy posuwiste z tym ze mi ciezko jest je wykonywac wiec pewnie cos źle robie w tym sęk