Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieezdecydowanaa

wózek dla noworodka- niedrogi i dobry- co polecacie?

Polecane posty

Gość nieezdecydowanaa

no właśnie- jaki wózek polecicie dla maluszka?

Gość
niedrogi i dobry?? a po co ci dwa wózki? hahha

Gość link nie działa
też zaczynam powoli o tym myśleć, choć do porodu jeszcze kawał czasu... u mnie dochodzi ten problem, ze mieszkamy na 4 piętrze bez windy... więc wózek musi być lekki, bo zamierzam go wnosić przynajmniej na półpiętro... podobno kiedyś sąsiadka zostawiła wózek na dole na klatce i jej ukradli:O niby teraz uważa się, ze wózek powinien mieć duże koła, bo wtedy się lepiej prowadzi... ale z takimi dużymi kołami jest bardzo ciężki... czy rzeczywiście wózki z małymi plastikowymi kołami nie sprawdzają się w mieście, gdzie wszystkie chodniki wyłożone są kostką?

Ja rozglądam sie za wózkiem poweidzmyh bez gondoli. Dziecko przyjdzie na swiat w sierpniu i tak dedukuję,ze bede je wozić w wózku głebokim,potem przerobie go na spacerówkę. W takim wózku jest dośc miejsca. Coś jak ten: http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=51, tylko chce,zeby w zestawie był fotelik samochodowy. Widziałam gdzieś taki,tylko nie pamietam producenta...

Ja tez mam jak poprzedniczka atlantic espiro i jest bardzo fajny,polecam.

---------->Basienko napisz cos wiecej na temat tego atlantica!!! czy jest podnoszone oparciew gondolce, czy spacerowke mozna ustawic przodem i tylem do kierunku jazdy? jak wogoleci sie go prowadzi???