Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonka

CD Magduśka25 Kornik79

Polecane posty

Duzo pracy w pracy, ale w swieta odpoczne na calego. Widzialam ostatnio montera,jechal samochodem,smial sie do mnie i machal mi....ech..... znow jestem zauroczona, bede drazyc ta sprawe i cos moze wydraze? Dzieki wtedy za wsparcie Korniku-jestes skarbem!!!!

Gość Beautiful
Najlepiej nie wychodzić z dołka wtedy się w nie już nie wpada. Tam ulokować i przyjąć fakt że się tam jest

no i ja dziękuje :* wyedy tylko Ty byłaś ze mną :) a inni może duchem mnie wspierali... ;) tak Kasiu o Tobie piszę :P

oho monter na horyzoncie ? no no trzymam kciuki Magdusiu !!!!! A nóż widelec ;) jakie plany na swięta po za odpoczywaniem ?

z dolka nalezy wychodzic wlasnie po to,by doceniac chwile szczescia. Zawsze kiedys w koncu wychodzi slonce,a taki maly dolek jest dobry dla zdrowia psychicznego tak mysle

Gość Beautiful
Czy mają sens takie marzenia ?

Kazde marzenie ma sens, bez marzen nie byloby wielkich rzeczy,nie sadzisz? A gdy czlowiek przestaje marzyc,to staje sie biedny i wtedy wlasnie duzo czasu spedza w dolku.

Gość Beautiful
Po co marzyć o czymś co się nie spełni. Już lepiej popatrzeć na to realnie. Może wtedy wyjdzie się z dołka jak odrzuci się nieracjonalne marzenia

odpoczywanie też... ale może ze znajomymi skoczymy w Bieszczady... ;) mmmm..... pięknota :)

A moze sie spelni?Przestan rzucac czarnymi wizjami ok?Ja zawsze marze i wierze,ze mi sie spelni. Kornik-no to piekne plany.....

trzeba mieć jakieś plany marzenia... dążyć do jakiegoś celu w życiu :) to daje nam motywacje do działania, daje nam siłę chęci do życia ;)

I nadzieja, zawsze trzeba miec nadzieje.A poza tym trzeba ryzykowac,tak mysle,kto nie ryzykuje nie traci.Ale i nie zyskuje,prawda Kornik? Czy faceci lubia odwazne kobiety?Dziewczyny ktore przejmuja inicjatywe?

hmm... wiesz z facetami to różnie bywa... ;) ja bym tam nie miał nic przeciwko odważnej incjatywnej kobiecie ;) hihi...

Gość Beautiful
178

a tam-jakie kobiety lubią mężczyźni-czy to takie ważne, przecież nikt nie będzie się specjalnie zmieniał. tylko po to żeby sprostać czyimś wymaganiom, a i tak trafi swój na swego;) aha-nie mylić z kompromisem:)

Naprawde kornik?zgodzilbys sie na randke,gdyby zaprosila cie jakas fajna kobietka? Co bym bez ciebie zrobila?!?!?! A jak w pracy? co 178?

Magdusiu ja nie miał bym nic przeciwko temu :) ale bywają faceci co mogli by się wtedy obrazić ;) ja już od dziś jestem na swiątecznym wolnym ;) nie ma to jak praca w szkole :D

gdzież mie nie było;) a tak serio zarobiona jestem znowu-uwielbiam to:) na wiosnę lubię sobie nabrać nieco więcej zleceń:)

Gość Beautiful
A co trzeba żeby wiedzieć że się żyje ?

no jasne ;) trzeba odpocząć od \"myślących\" inaczej ;) Magdusiu święta wolne czy też w pracy ?

cale dwa dni wolne!!!marze o pysznej kawie , duzej dawce slonca, dobrej ksiazce i pieknej muzyce.I tak bedzie.

niestety musze Was już pożegnać, jutro cięzki dzień, trzeba wszystko pozamykać-żeby mnie do roboty w święta nie zagonili:) ale na Kafe będę.................:D

taaak korniku, i o monterze na poduszce,hmmm, tak wlasnie.Pyszna kawa z monetrem na swiezym powietrzu, przy dobrej muzyce w tle.Moglabym tak ciagle i ciagle. a ty?tez pewnie o kim marzysz... o Kasi?