Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawidd

olewalem ja 11 miesiecy, mam szanse ja odzyskac?

Polecane posty

DZIELNA DZIWCZYNA ZE 11 MIECHÓW OLEWKI WYTRZYMALA. JA WYTRZYMALAM TYLKO 2. I NIE DALAM SIE NAMOWIC NA DRUGA SZNSE. MIAL SWOJ CZAS I NIE WYKORZYSTAL.MYSLE ZE NIE MASZ SZANSY JEJ ODZYSKAC. NIE WCHODZI SI DWA RAZY DO TEJ SMAEJ RZEKI!!!

Gość seeebaaa
a bo nadażysz za kobietą może wtedy obejrzała jakiś film romantyczny na kablówce i sie lasce wzieło na wyznania

Gość dawidd
mowila mi prosto w oczy, wystarczy?

Gość seeebaaa
no właśnie ja tez znam to powiedzenie z ta rzeka

Gość seeebaaa
a jaka to kurna różnica czy w oczy? a może nosi szkła kontaktowe?

Gość dawidd
no nosi i co z tego? a jak plakala?to co ty na to?

Gość seeebaaa
może z jakiejś alergii, no kurna nie wiem sam

Gość dawidd
wez nie przesadzaj

Gość dawidd
czyli mam zapomniec?

ZAPOMNIEC NIE ALE POWINIENES POZWOLIC JEJ DOJSC DO SIEBIE.PO JAKIMS CZASIE POPROSIC O SPOTKANIE, MOZE SIE ZGODZI.

Gość seeebaaa
Muszę już zmykać bo mi się oberwie że znowu za długo przed kompem siedziałem, ale na koniec napiszę Ci takie słowa, które ktoś mi kiedyś przekazał, a w Twoim przypadku chyba będą trafne, no w sumie ja sam ich nie zaczajam za bardzo, ale ty chyba kumaty jesteś to pojmiesz... "jezeli jakas rzec jest dla ciebie trudna , nie nalezy przyspuszczac ze jest niemozliwa do spelnienia dla czlowieka.Ale jezeli jakas rzewcz jest mozliwa i dostepna dla czlowieka ,uwazaj,że jest takze do osiagniecia dla Ciebie" ;) Mimo wszystko powodzenia ci stary z tą laską życzę! Walcz o nią jak Ci zależy, ale żebyś jej znowu nie olał... Dobranoc:)🖐️

Gość dawidd
dzieki

Gość malutka_25
szkoda dawid ze na nic mi nie odpowiedziales

Gość dawidd
pisalem juz ze bylem z nia 2 lata prawie malutkaa

Gość malutka_25
czyli 2 lata razem czy 2 łącznie z tym 11 miesięcznym olewaniem

JA JUZ TEZ ZMYKAM BO RANO MUSZE WSTAC DO PRACY. GDYBS CHCIAL KONTYNUOWAC TEMAT TO ZAPRASZAM JUTRO PO 21 NA GG 6440889. POZDRAWIAM. I NIE ŁAM SIE, TRZBA BYC DOBREJ MYSLI.

Gość dawidd
2 lata razem a potem olewanie

Gość malutka_25
ona napewno się obawia ze znowu ja zostawisz, hmmm ja miałam podobną sytuacje, mysle ze obudził sie w tobie instymkt jak ktos juz wczesniej wspomniał, nie wiem czy to prawdziwa miłosc

Gość dawidd
a kto wie czym jest prawdziwa milosc?

Gość seeebaaa
ja kurna wim:D

Gość dawidd
a ty jeszcze tu:P

Gość seeebaaa
a no jakoś trochę mi nie spieszno do dziewczyny... lubie kompy, w koncu to takie fajne wynalazki:classic_cool:

Gość seeebaaa
pewnie nasz dawidek kontynuuje rozwiązanie problemu na gg JA_Aniolek, i w taki oto sposób znajdzie sobie nową dziewczyne, a o tamtej zapomni:P ehhh....., my faceci jestesmy wszyscy beznadziejni... szkoda gadac... kobiety- dla własnego dobra nie ufajcie nam:P no to tera juz spadam na serio dobranoc

Gość /////
Dawid ja o faceta 2 lata walczylam, olewal mnie oczywiscie.Teraz przekreslilam go nareszcie i mam spokuj.A Tobie radze mimo wszystko, zebys jeszcze raz przemyslal czy naprawde ja kochasz i chcesz z nia byc, bo niedobrze by bylo jakbys znowu ja wyrolowal.Jesli jestes pewien to zadzwon do kwiaciarni i zamow jej dupny bukiet i zawalcz o nia tak na maxa;) mysle, ze da rade

Właśnie poczytałam sobie co tu pisaliście... Temat nie jest mi obcy, kiedyś też postanowiłam walczyć o uczucie do mężczyzny, w którym byłam na zabój zakochana, chyba byłam zwyczajnie zaślepiona tą miłością, chciałam za wszelką cenę otrzymać chociażby tylko okruszek jego uwagi, ale on też mnie olewał.... Był bardzo nie w porządku, ale ja zobaczyłam to dopiero po latach, dopiero w momencie, gdy pojawił się ten drugi, mój obecny mąż. Teraz wiem czym jest prawdziwa miłość, wiem, co znaczy być kochaną i docenianą kobietą w związku. Z tamtym poprzednim chodziłam ponad rok, ale w momencie gdy zaczęliśmy zastanawiać się co dalej, on najwyraźniej nie chciał poważnego związku, zaczął uchylać się, przestał kontaktować, ja czułam się upokorzona, wszyscy moi znajomi pukali się w czoło, że tak się o niego starałam, że nie mam swojej godności (starałam się o niego ponad 4 miesiące), ale ja, jako kobieta zakochana nie widziałam tego wszystkiego... W końcu udało nam się zejść, rzekomo on zrozumiał swoje błędy, chciał zaczynać od nowa, sielanka trwała chyba dwa tygodnie, bo jak się okazało, szybko stracił zapał i później było już tylko coraz gorzej. Ja nie wytrzymywałam psychicznie, wpadłam w depresje i gdyby nie pomoc rodziny i przyjaciół, nie wiem co by było. Definitywnie postanowiłam z nim zakończyć i teraz jestem najszczęśliwszą kobietą pod słońcem, bo mam wspaniałego męża, który mnie kocha i stale się o mnie troszczy, zawsze daje mi do zrozumienia, jak ważna jestem dla niego. I właśnie tego kobieta potrzebuje w związku. Mój obecny mąż gdy się poznaliśmy od początku usilnie o mnie zabiegał, było mu ciężko, nie powiem, bo ja bałam się kolejnego związku, ale teraz jestem szczęśliwą i spełnioną kobietą. Dawid, zgadzam się z tą opinią, że obudziły się w Tobie instynkty, straciłeś dziewczynę i czujesz ten brak, ale jestem niemal pewna, że gdyby udało Ci się ją odzyskać, nie uszanowałbyś tego... Gdybyś ją kochał, nie pozwoliłbyś jej na cierpienie... Może daj jej lepiej spokój i życz jej aby poznała kogoś, kto ją naprawdę pokocha.

Gość amlopinnn
dawid ..>A czemuja olewales??czemu z nia wogile zerwales...jestes pewien ze ja kochasz...??czemu z nia byc nie chciales??

Gość desert rose.....
amlopinn- gdybyś uważnie przeczytał cały topic, znałbyś odpowiedzi... Może więc trochę Ci ułatwię i odpowiem za Dawida. czemu ją olewał?- sam napisał, że był głupi (wcale tak nie myśli, tylko się teraz tak tłumaczy...) czemu z nią zerwał?- bo ona rzekomo była wcześniej kłótliwa i facet nie wytrzymał (to też pewnie głupie wytłumaczenie...) czy jest pewny, że ją kocha?- no jasne, że jej nie kocha, gdyby kochał, nie raniłby jej i nie zabawiłby się jej kosztem (sam napisał, że gdyby jej przyjaciółka jej nie poinformowała, to dziewczyna dalej by za nim goniła..., dobrze, że są życzliwi ludzie na tym świecie...), poza tym facet wyraźnie dał do zrozumienia, że nie wie czym jest miłość czemu z nią nie chciał być?- bo tylko się nią bawił i teraz mu brakuje całego fanu....

Gość desert rose.....
Jeżeli Dawid wykazuje takie zamiłowanie do zabawy, powinien kupić sobie klocki lego:)