Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do niskichh

Do niskich dziewczyn-wejdzcie i poczytajcie

Polecane posty

co mamy poczytac?? rady stylistki?? sa beznadziejne...doradzilam 15 latce wyglada dla 25 latki! wszystko co jej doradzila jest hmmnie dopasowane ale topowe zero orginalnosci...wpominala tez ta stylistka ze bledme dziewczyny jest dzielenie jej sylwetki na pionowe past, a co ona zrobila?? wg tej zasady ani getry ani tuniki dla tej dziewczyny nie pasuja!! dla mnie nic ciekawego ten artykul nie wnosi i niskim tez nie pomoze:)

no ta szara tunika(obrzydliwa zresztą), którą radzi pani stylistka, wzrostu naszej 15-latce napewno nie doda :D a tak w ogóle ta dziewucha i bez rad stylistki wygląda na starszą :p napewno nie na 15-o latkę :o

Gość jestem niska i mam opanowane
rozne chwyty, takze sie zgadzam,ze stylistka chyba nigdy naprawde nie projektowala niczego pod male dziewczyny,akurat 3/4 jest dobre,trudno wszedzie chodzic w szortach,ten niby dekolt w tunioce jest za duzy i rozwala proporcje. Bolerko owszem tak, ale np wielkie okulary? bedzie wygladac jak mucha, groteskowo.

bez sensu ;/ nic odkrywczego a wrecz przeciwnie nie dobrane ciuchy slepe podozanie za moda i ten zakiet na koniec on jest w 100% nie wskazany dla niskich dlaczego bo zaburza proporcje! jak jest sie niskim trzena ubierac sie w 100% proporcjonalnie i nie wolno zaburzac;/ tunkia spoko ale koniecznie z paskiem lub marynarka musi byc zaznaczony pas. podrugie ona ma 15 latr chodzi do szkoly wiec ja bym sie skoncentrowala na tym vo ma nosic na codzien i na impreze a to co zaproponowane to ani tu ani tu sie nie nadaje. dziewczyna popelnia bledy pierwsze podwija spodnie zbrodnia! o czym pani stylistka zapomina wspomniec. niscy ludzie kiepsko wygladaja w spodniach z manszetem. 2 buty lepiej wysokie ale wkoncu na codzien do szkoly nie pasuje wiec popieram to co ma dziewczyna. 3. pasek za ciezki przytlacza i przyciaga uwage jest na biodrach i pozesza w szerz zamiast wydluzac 4.marynarka za szeroka w ramionach i pokoszulek za krotki wystawianie pepkuow nie jest w modzie. 5. szalik sprawia ze dziewczna wyglada jak napakowana w tym topiku byly moje rady: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3427291 wklejajcie dziewczyny jakies fajne zdjecia niskich aktorek itp ispiracja zawsze sie przydaje:)