Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

specyficzna

odnaleźć kobiecość na wiosnę

Polecane posty

Gość Mini_Mini22
czy poczynilyscie juz jakies zakupy ciuszkow na wiosne?

Witam :) ,jak już wcześniej pisałam dużo swoich ciuszków sprzedałam na Allegro ,więc w mojej szafie zrobiło się luźniej :) Ostatnio kupiłam sobie fajny ,kopertowy,ażurkowy sweterek. Planuję także zakup butów na wiosnę ,niestety ma z tym spoooooory problem :/ ostatnio mierzyłam w sklepie nr 35 i okazał się jeszcze zbyt duży :(..buciki fajne ,ale mniejszego rozm.już nie produkują..Normalnie kupuję buty w przedziale rozmiarowym 35-36..Achaaa jakiś tydzień kupiłam sobie też brązowe spodnie i czarne majteczki w malutkie białe groszki :).. Dzisiaj miałam dzień sprzątania; umyłam okna i niezle się przy tym nagimnastykowałam .Pozdrawiam Was ,może zajrze tu jeszcze wieczorkiem;*

ziółko jak ja Ci zazdroszczę bo ja mam problem w drugą stronę, ciężko mi kupić buty bo są za małe :(, małe stópki są takie kobiece z ubraniami się wstrzymuje, ze względu na walkę z nadmiarem kg ale sprawiłam sobie nowe okularki :)

Gość Mini_Mini22
to rzeczywiscie ziolko masz naprawde male stopki ja kupilam sobie ostatnio krotka spodniczkew bial-czarna kratke

Czesc dziewczyny :) Dawno nie pisalam. Ja na wiosne bardzo chcem sobie kupic jakies ladne balerinki. Najlepiej czarne bo zawsze pasuja. Ja jak narazie robie sobie maseczki , ostnio super z dermiki sobie zrobilam z zielana glinka polecam serdecznie. A ja na wiosne zakupilam sobie bluzeczke paski odcienie niebieskie i morskie buziaczki

ha, a ja skolei kupilam sobie dzis genialna torebke..mmm:) procz tego mam na oku zielona bluze, taka wiosenna i wesola jest ((: w ogole w sklepac h i ciuchlandach jest teraz mnostwo swietnych ciuchow, ale te ceny...? no ludzie..(oczywiscie w second handach ok :P) jej, a ja z moja cea sie nie moge uporac.. juz nie wiem co zaradzic.. tak mi sie tradzik pogorszyl....boze noooo... maseczke, pilingi, zdrowo sie odzywiam, zadnych slodyczy pije tylko wode mineralna... nie uzywam pudru ani podkladu... no juz nie wiem..pije teraz herbate z bratka i biore witamnki B w tabletkach.. ale to wszystko na nic, od ponad miesiaca tak samo

a jakie kremy na buźkę stosujesz ? w ogóle czego używasz do mycia, zmywania, smarowania itd może coś podpowiem z własnych doświadczeń :)

gratuluje Wam udanych zakopow :) hmm moze sama sie skusze na jakas bluzke w najblizszym czasie ;)

Witam Was :) ,male stopy wyglądają kobieco ,ale problem ze znalezieniem fajnych ,wygodnych butów jest spory..o wiele większy wybór jest w wyższej nemeracji obuwia..Jeżeli chodzi o napoje to ja regularnie staram się pić zieloną herbatkę ,kiedyś piłam ziele bratka( fiołka trójbarwnego) . Przestałam jednak pić tzw.\"bratki\" ,gdyż herbataka ta działa napotnie a to spektrum dział. nie jest dla mnie odpowiednie. Od dzisiaj postaram się tez ograniczyć jedzenie słodyczy, ale nie wiem czy dotrzymam w tym postanowieniu ;) Pozdrowionka , życzę miłej niedzieli !:)

Ja tak chodzę po tych sklepach i chodzę... jest tyle rzeczy, a mi sie nic nie podoba :P podjelam decyzje, ze sama stworze jakas kolekcje :P pozdrawiam i caluje b. mocno :) 🌻

hej Kobietki :) ja dzis jedynie kremik na twarz i odżywkę na włosy nałożyłam, po niedzieli planuje się wybrać do fryzjera i na jakieś małe zakupy może.. a teraz porywam butelke mineralki i zasiadam do nauki, a taka ładna pogoda za oknem

Gość big trio
witajcie! :) zmagam się z przeziębieniem, bolami zatok i ucha:/ ale to mnie nie powstrzymało przed wypadem do IKEI :) Zamiast ciuszkow kupiłam swieczki, osłonki na swieczki, posciel i najadłam sie galaretki w ikeowskiej restauracji :) Poza tym moj mężczyzna jedzie na 5 mc do Irlandii i tak jakoś, pomimo pięknej pogody, jest mi zle... Pozdrawiam :)

Ja mam gorszy problem mój facet przebywa za granicą już pół roku, od tej pory był w Polsce tylko 2 razy..nawet nie spędzimy razem Świąt :( ..Wróci dopiero pod konoec kwietnia..big trio jak widzisz nie jesteś osamotniona w tej kwestii. Czasami jest mi bardzo ciężko bez niego ,ale trzeba żyć dalej :)

Gość big trio
oj trzeba żyć dalej, trzeba... postanowiłam, ze jak wroci zobaczy mnie o 10 kg szczuplejszą, szkoda tylko ze bez piersi :P

Cześć dziewczyny :) , ja miałam dzisiaj dzień wolnego ,umyłam ostatnie już okno :D, zrobiłam drobne zakupki ,byłam w banku ..Czas przeleciał mi bardzo bardzo szybko..zawsze kiedy mam wolne godziny upływają nieubłagalnie..Dzisiaj jeszcze posiedzę przy książkach ,nałoże na twarz maseczkę z glinki ,pomaluję paznokcie bo przy tym myciu okien lakier mi poodpryskiwał :p .Masaż szorstką rękawicą juz wykonałam i staram się tę czynność powtarzać regularnie .Pozdrawiam ,buzka;*

Gość M_E_T_A_M_O_R_F_O_Z_A_
Hejka! Jak tam po weekendzie? Ja całą niedzielę spędziłam za miastem...świeże powietrze...hmm aż żyć się chce:) Kupiła msobie ostatnio fajne buty...takie jak te na zdjęciu(czrne) tyle że bez kokardki:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=175020557 Sęk w tym że kompletnie nie wiem do czego je nosić, pasują do jeansów - rurek, no ale co do wersji eleganckiej np. na święta to kompletnie nie mam wizji...co myślicie? pozdrawiam

Gość big trio
WItajcie! :) Metamofroza-> super buciki! :) Mam podobne tyle, ze satynowe i z kokardką z boku. Obcasik 9 cm. Udało mi się je kupic w lumpeksie za 25 zł, dodam ze to nówki :) Idę w święta na weselicho i ubieram je do czarno- beżowej sukienki, a na poprawiny mam zieloną satynową sukienke i z tego co mierzylam będą super pasować. Mam jeden zgryz bo nie mam zadnego zakietu satynowego :( a nie bardzo usmiecha mi się wydawac 100 zl na zakiet, bo niestety chyba musialabym sobie tą stowke wydrukowac na domowej drukarce :) Macie może jakis pomysl co mogłabym zarzucic na ramiona?? Dzis zrobie sobie peeling kawowy, w srodę depilacje i brewki, a pozniej to juz same maseczki odzywiające zeby się jako tako prezentowac w swieta :) :*

witam :) ja myślę że, takie buciki będą pasować i do eleganckich strojów, jakaś spódniczka plus żakiecik i będzie miodzio :)

ja w środe umówilam sie do fryzjera, ale zatrzesienie praktycznie nie bylo innego terminu, muszę kupić centymetr ale już brzuszko mi trochę spadło, na wadze 3 kg mniej ale to pewnie sama woda poleciała

Gość big trio
mnie nie spadło nic, ale za to chyba wpadlo ;) gratuluje specyficzna:* woda nie woda wazne ze 3 kg ;)

big trio >dziękuję :* własnie chce sprwdzić ile w obwodach spadło bardziej by mnie cieszyly takie rezultaty, poki co w spodnie z lata jeszcze nie wchodze a tu coraz cieplej ;)

Gość Mini_Mini22
dzien dobry :) ten wiosny mam zamiar pokazac swiatu moj nowy image ;) farbuje wloski niebawem

Hejka! Dzięki za opinie na temat bucików:) Już wymyśłiłam jak się ubiorę na święta(zależy mi bo idę do rodziców swojego faceta) otóż mam satynową spódnicę do kolan i biały żakiet z paskiem. (jak myślicie może być) mam nadzieję że pogoda dopisze bo nic mi innego do głowy nie przychodzi:) Wczoraj poszłam pobiegać a po powrocie dopadłam się do ławeczki skośnej...i nie powiem czuję to dziś w mięśniach:) Ale to taki miły ból, przynajmniej mam świadomość że dobrze ćwiczyłam:) big trio a żakiet to chcesz do zielonej czy do czrno - beżowej sukienki? Bo do satynowej nie musi być żakiet z tego samego materiału, wystarczy jakiś gładki, najlepiej czarny...tak myślę.

Gość Być kobietą być kobietą...
Czesc dziewczynki, dawno mnie nie było, ale miałam małe urwanie głowy, grunt, ze część tego urwania mam już za sobą i mogę tu coś skrobnąć. Specyficzna 3 kg- super. Ja nie wchodziłam na wagę, poczekam jeszcze troszkę i wtedy zobaczymy :) Ale czuję się dużo lepiej bo od jakiegoś czasu nie obżeram się słodyczami. Jak mam napady na słodkości to robię sobie kisielek :) Zdrowsze niż czekoladki :) Poza tym uskuteczniam ćwiczenia, codziennie o kilka powtórzeń więcej :) Znacie może jakieś ćwiczenia na wyszczuplenie łydek? Niestety przez jakiś czas pracowałam chodząc i mięśnie mi się rozrosły w szerz, nie wiem co mam z tym zrobić...marzę już o noszeniu sukienek, ale te łydki mnie przerażają ..:(

Być kobietą być kobietą... ----> witaj ponownie:) Ja też mam problem z łydkami...w podstawówce i w liceum trenowałam koszykówkę, a praktycznie od 18 lat mieszkam w domu ze schodami ( mam pokój na samej górze i 30 stopni do pokonania za każdym razem:) ) Te czynniki spowodowały że mam strasznie umięśnione łydki:( problem polega na tym że jak ubieram buty na obcasie to ten mięsień się jakoś podnosi i dziwnie odstaje, strasznie mi się to nie podoba, do tego są twarde jak kamień i moje nogi w efekcie nie są zbyt kobiece...:( niestety z tego co wiem to nic się już nie da z tym zrobić...niewiem jak zmniejszyć mięsnie w takich miejscach... Jak już narzekam to wystroiła msię ostatnio w mini i przeraziły mnie moje kolana, są takie ...odstające( to pewnieefekt kilko kontuzji z młodości) , mam szczupłe nogi, ale te kolana fuj...może to i moje urojenie, ale my kobietu już tak mamy:) pozdrawiam i życzę miłego popołudnia:)

Gość Być kobietą być kobietą...
Dzień dobry. Zapowiada się piękny dzień. Zaczynam dzień od serii ćwiczeń :) Życzę wam wspaniałych humorów i miłego dnia. Pozdrawiam

hejka! dzień owszem piękny ale trochę zimny, miałam dziś rano na termometrze 3 sopnie, do tego wiatr nieprzyjemny...ale mam nadzieję że do świąt pogoda nam się poprawi:) Ja odczuwam w mięśniach jeszcze poniedziałkowe brzuszki ;)

Gość Mini_Mini22
teraz ja cierpie z powodu okresu..ehh