Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

specyficzna

odnaleźć kobiecość na wiosnę

Polecane posty

;) no ja też miałam dzis sobie chwile na rowerku poćwiczyć ale nie sadziłam że ta nauka mi tyle zajmie, jeszcze 15 zadanek przede mną buu ale dziś przed snem nałożę na włoski ampułkę seboradinu, mi bardzo pomógł

a co do męskiej spostrzegawczości, to kilka lat temu ściełam włosy o 20 cm i je wycieniowałam wracam do domu staje przed moim tatą i pytam się \"i jak? \" a tata na to : \"nowa bluzke masz? \" ;) ale mój mężczyzna jest bardzo spostrzegawczy, nowe rzeczy od razu poznaje, zauważa nawet jak inaczej się umaluje

Gość big trio
moj ojciec ostatnio powiedział mamie, ze poszłam w czółenkach czerwonych do kolana... a okazało sie, ze byłam w różowych balerinkach... :)

Gość Być kobietą być kobietą...
Witam dziewczynki :) Przez tą szarugę za oknem pospałam sobie troszkę za długo, ale już zbieram się do roboty. Muszę ogarnąć sporo materiału. Momentami mnie to przytłacza, ale chciałam studiować zaocznie to teraz muszę czytać tony książek, artykułów itd...a wiecie jak ciężko się zmobilizować kiedy zajęcia są tylko raz na 2 tygodnie :) Niestety ale wiele rzeczy odkładam na ostatnią chwilę, a później stres...brrr... już czuję, że się nie wyrobie :P Pozdrawiam

Gość big trio
Dobrze, ze troche słoneczka wyszło to moze uda się kazdej z nas zmobilizowac :) miłego dnia i do uslyszenia :)

U mnie słoneczko wyszło tylko na chwilkę i znikło, ale pogoda jest na tyle dobra by wyjść z książką do parku. Tak też uczynię, może jakoś się zmobilizuję do nauki. Tak bardzo chcę zmienić siebie na lepsze, że rozważam odbycie rocznego kursu menedżerskiego. Muszę się tylko dowiedzieć czy zjazdy się nie pokrywają z moimi studiami i być może się zapiszę. Żebym tylko za daleko się nie posunęła z tymi zmianami, bo dojdzie do tego, ze zmianie partnera :)

Gość M_E_T_A_M_O_R_F_O_Z_A
Ceść dziewczyny! Jeszcze dwa dni takiej aury i dostanę depresji...:( Gdzie ta wiosna?! Co do nauki to studiowałam zaocznie jescze w sumie nie tak dawno i pamiętam że do nauki jakoś się nigdy nie potrafiłam zmobilizować, jedyne co mnie trzeźwiło to ciężkie koła na koniec cemestru albo dopiero egzaminy i zaliczenia ;) także szczerze współczuję i życzę powodzenia, może za jakiś czas zdecyduję się na jakąś podyplomówkę hmm... ale to dopiero za jakiś czas;)

Czesc dziewczyny troszke mnie nie było, ale sie jeszcz kurowałam, chociaz kaszel dalej mnie nie opuszcza. Co za pogoda , dzisaj jak szlam do lekarza to myslalam, ze zamarne, zimno brrr gdzie wiosna sie podziala :( Przez taka pogode to ja anwet apetytu nie mam, nic sie niechce

Gość usmiechnieta
a u mnie dzis byla piekna pogoda :) u was tez na pewno w najblizszym czasie sie poprawi :)

cześć Kobietki ;) dopiero do domu wróciłam, po drodze zaopatrzyłam się w dwie maseczki dermaglinu, kórcze moja skóra je lubi bardzo :) jestem taka zmeczona, po kolosie mialam wrazenie, że z miejsca nie wstanę ;) co tam u Was?

Gość big trio
Witajcie :) Ja juz jestem wyprysznicowana i chyba pojdę się zrelaksować, czyli wezmę książke, herbate i uczczę pierwszy wolny wieczór od baaaardzo długiego czasu. Nie załamujcie się pogodą bo od jutra ma byc juz tylko lepiej:) Natomiast ja się zalamalam, po wyjsciu spod prysznica... mój brzuch to jeden wielki flak... szkoda mówić, jutro brzuszki i to tak pożądnie Pozdrawiam :)

cześć! zważywszy na niezmienną aurę i sbliżającą się niuchronnie chandrę mam dziś niecny plan zrobić sobie w domu prywatne SPA. Najpierw kapiel, świece i jakieś olejki eteryczne, maska na włosy (im też się coś należy), jakaś spokojna muzyka... może po drodze do domu kupię sobie coś na buzie ( a może znacie jakieś relaksujące maseczki domowej roboty?) w każdym bądź razie planuję wieczorny RILAKS... A Wy macie jakieś pomysły na taki regenaracyjno - upiększający wieczo tylko dla siebie? Czekam na propozycje i pozdrawiam :)

dzień dobry :) o rany nie wiem jak u Was ale u mnie za oknem plucha :( rano zrobiłam sobie piling z kawy kiedys miałąm taki czwratkowy wiecczorny \"rytuał\" z tym pilingiem ale jakoś go zaniedbałam, muszę do niego powrócić big trio mój brzuszek to nie dość że flaczek to jeszcze i fałdka ;P ale już widzę poprawę jakbym dorzuciła jeszcze a6w na brzuszek to może bym ten tłuszczyk spaliła może zaczniemy razem ?? lece na uczelnie, a potem jade do domu na weekend ale i tak do Was zajrzę :) miłego dnia !

Gość Mini_Mini22
hej dziewczynki czy ja moge sie do was dolaczyc? tez mam problem z faldka na brzuszku :( i wiecie co chyba sobie na to kupie hula hop i zaczne krecic

Gość Mini_Mini22
a takie domowe SPA to swietny pomysl ja proponuje po zrobienu parowki na twarz po prostu nalozyc gruba warstwe kremu nawilzajacego

Dzień dobry.Wczoraj postanowiłam dać sobie wycisk i spędziłam prawie godzinę na porządnych ćwiczeniach, ale chyba przesadziłam z ćwiczeniami na uda bo mam malutkie zakwasy :) Nic dziwnego skoro całą zimę sobie odpuściłam i tylko od czasu do czasu zrobiłam kilka przysiadów :) Teraz mięśnie muszą się przyzwyczaić. A co do domowego SPA, to ostatnio dość często sobie funduję takie przyjemne chwile :) Najpierw długi prysznic, masażyk, pilingi, maseczki, moczenie dłoni i stóp w oliwce ... niestety dziś nie mam czasu na takie zabiegi, szybki prysznic i muszę się uczyć...

Mini mini witamy :) Im nas więcej tym weselej :)

ja tez nie ukrywam ze po zimie zrobila mi sie mala faldka na brzuchu,ale znalazlam na to sposob,mianowicie zaczelam cwiczyc taniec brzucha , po 2 tygodniach musze stwierzdic ze juz duzo lepiej wyglada a poza tym moje ruchy sa bardziej kobiece,polecam bardzo goraco

Taniec brzucha to wyższa szkoła jazdy :) Brałaś jakieś lekcje, czy tak sama z siebie?:)

taniec brzucha hmm to musi być fajne a jakie jest seksowne...ciekawe czy bym się nadawała;) a do tego trzeba mieć biodra? Bo u mnie pupę i biodra to raczej są mało widoczne :(

Gość Mini_Mini22
a moze zacznie ze mna z hula hop?

może faktycznie warto się uśmiechnąć do hula hopu, leży w domu i zbiera kurz(kiedyś sobie wymyśliłam że jak będę kręcić to mi się wcięcie w pasie zrobi:) ), a ile tak przeciętnie powinno się kręcić żeby uzyskać jakiś efekt?

była płyta dvd taniec brzucha dla początkujących w Sharpe, fajna zabawa ;) ale po rozgrzewce już byłam padnieta ( to się nazywa kondycja) ponoć taniec brzucha wyzwala z kobiet to coś, ich ruchy są pełne gracji nawet jak chodzą, a kobiety stają się pewne siebie i swojej atrakcyjności.. ehh zaczełam przymierzać spodnie i większość się nie dopina :( a tu lato idzie, oj nie jest mi z tym dobrze a taki domowy dzień spa to swietny pomysł, ja robie sobie kąpiel w pachnacym płynie z dużą ilością piany, jak nie ma wspólokatorek to włączam muzyczkę, biorę sobie jakaś kawusie i tak sobie leze ze dwadzieścia minut potem oiling twarzy, na to maseczka, odzywka na włosy na koniec zakładam dresik, biorę kocyk, gazetkę, czekoladę (no tak znamy zródlo problemów ze spodniami) i zapominam o całym swiecie chociaz ostatnio już dawno tyle czasu nie miałam

nie bralam lekcji kupilam plyte z tancem brzucha i cwicze zawsze jezeli tylko pozwoli mina to czas, moj brzuszek zrobils sie na prawde plaski,twardy no i te ruchy, czysta gracja

Gość Mini_Mini22
a ja juz dawno odzwyczailam sie od wanny i biore szybki prysznic ale jak was czytam to naszla mnie chec na wylegiwanie sie w pianie Czy ten Shape z tancem brzucha mozna jeszcze gdzies dostac? albo czy jest mozliwosc wrzucenia tego do neta?

witam Was!!!no dzisjesttak pięknie że aż chce się żyć:) Po wczorajszym wieczorze upiększającym aż chciało mi się wstać. Ja również jestem ciekawa czy można gdzieś jeszcze nabyć tego Shape'a... znalazłam jakieś dvd o tańcu brzucha... http://www.merlin.com.pl/frontend/browse/product/2,471521.html ale niewiem czy to to ;) co do filmów instruktażowych o tańcu brzucha to ja nie mogę nigdzie nic znaleźć...szkoda :( czytałam że poprzez ten taniec mięśnie brzucha masują narządy wewnętrzne, zmniejszają się w ten sposób różne dolegliwości, ale niewiem czy to prawda..

Gość Mini_Mini22
Magnoliat pomoz nam z tym tancem brzucha

sądzę, że jak poszukacie to możecie jeszcze znaleźć bo to był numer z marca, kosztował 11,90 chyba więc taniej niż ten z linku a do tego fajna gazetka z rozmaitymi ćwiczeniami, poradami itp :) ja właśnie wróciłam z miasta, byłam u znajomej w aptece zeby mi cs na te blizny i przebarwienia po trądziku poleciła no i dostałam kremik z masy perłowej, będę relacjonować czy działa ;)