Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _a

okres po odstawieniu tabletek- mialyscie regularny od razu??

Polecane posty

Gość _a

czesc w styczniu odstawilam pigulki, pierwszy okres- ten z odstawienia byl normalny, 29 dni pozniej pojawil sie kolejny zwykly okres a teraz czekam... jak na razie 3 dzien, ale wyczytalam tu wczesniej ze dziewczyny mialy rozne przejscia z @ po odstawieniu pigulek. jak myslicie, ile bede musiala jeszcze czekac? do tego moj gin jest na urlopie :/ dodam, ze ciaze wykluczam. prosze, opiszcie swoje doswiadczenia :)

Gość tak se myślę że
Witaj- mam ten sam problem co ty. Wykluczam ciążę ,a miesiączka coś się nie zbliża . Mam zamęt w głowie , a opóźnienie wynosi ponad 2 tyg .

Gość _a
o kurcze... to widze, ze na razie nie mam co narzekac ;)

Gość _olka_
po odstawieniu Diane 35 miałam normalne krwawienie z odstawienia potem, za miesiąc pierwszą normalną miesiączkę a teraz spóźnia mi się już drugi tydzień kiedyś miałam nieregularne cykle i się nie martwiłam, teraz może ta nieregularność wróciła ale boję się że z powodu tabletek coś jest nie w porządku, nie wspominając o lękach przed niepożądaną ciążą

Gość _a
Olka - no popatrz mamy identyczna sytuacje, dokladnie 2 okres sie spoznia.. fakt, ze mi na razie tylko 3 dni ale juz sie nastawiam, ze pewnie troche poczekam :o i w sumie tez zanim zaczelam brac pigulki to mialam nieregularne cykle. eh

Gość **** **** ****
ja nie...regularnośc dopiero ok 3 lub 4 cyklu się pojawiała

Gość _olka_
tutaj kiedyś czytałam post dziewczyny, która pisała że pierwsze dwa krwawienia (w tym te z odstawienia, jak zawsze w przerwie w braniu tabletek) miała normalne, kolejne spóźnione i słabe a już następne trzeba było sztucznie wywoływać ja powinnam dostać między 11 a 13 marca i na razie nic, choć w spodziewanym terminie zmiany w ciele zapowiadały okres (bolesne piersi, skurcze)

Gość tak se myślę że
Jeszcze wczoraj pisałam ,że po odstawieniu tabletek spóźnia mi się miesiączka a rano obudziłam się już z.... :-) tak to już jest hormony muszą się unormować :-) Ps Jak bym nie dostała miesiączki też bym specjalnie nie rozpaczała .Marzy mi się już maluszek . Ale dla niego chyba będzie lepiej jak po odstawieniu tabletek jeszcze z pół roku zaczekamy .

Gość Zielona Łąka
ja po odstawieniu tabsów już 3 miesiąc nie mam okresu :/ To dopiero problem... Jutro idę na USG, a jak to nic nie wykaże, to na dalsze badania...

Gość _a
moja @ tez juz przyszla.. i niestety boli ;( ale dobrze, ze jest

Gość _olka_
Ja dzisiaj dostałam. Opóźnienie wyniosło prawie dwa tygodnie ale już jest. No, przed tabsami miewałam okres i co kilka miesięcy, i się nie przejmowałam. Ale po tabsach od razu przy opóźnieniu czułam niepokój. A i duże ryzyko ciąży było (obecnie jeszcze "ryzyko", nie "szansa"). Zielona Łąka, jak będziesz coś wiedziała, pisz. I trzymaj się :).