Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tala

Jakie niespodzianki można znaleźć w jedzeniu

Polecane posty

Gość a masz
ja juz w sloiczkach znalazlam kawalek szkla :( i wielka drewniana drzazge cos jakby wylamane z palety.. i wez tu nie gotuj sama!!!

Gość jastudenka
a ja w kapuscie pekinskiej slimaki:/

Gość tru tu tu tu
Moj sasiad pracowal w sokach Tarczyn.Kiedy 3 miesiac pod rzad nie dostali pensjii zaczeli srtajkowac i ktos wrzócil zdechle 2 szczury do zbiornika z sokiem pomaranczowym

Gość marmozeta
Ja to mam uraz do końca życia. Nie przez produkty pakowane, poddawane obróbce, kontakcie z człowiekiem i etc, ale przez zwykłe grzyby własnoręcznie zbierane. Jak wspomnę, ile ja się nieproszonych lokatorów nawybierałam ze środka, to aż mam cofkę do tej pory. Niby grzyb z zewnątrz piękny, zdrowiutki, nienaruszony. A po przekrojeniu wewnątrz szaleją stada rozwścieczonych białych, napęczniałych gliździorów. Usuwałam je ostrożnie kilka dni, bo zgładzić się brzydziłam. A feeeeee. Od tej pory kupuję suszone. wolę nie wiedzieć, co tam mogło/może być :/

Gość ssasa
jejku własnie przed jakąs godzinką miałam ochote na rybke wędzoną..mniam..jadłam ja łapczywie az tu patrze a tu pełno białych glist fee feee,,poleciałam do łazienki i próbowałam zwymiotowac ale nie wyszło ..nigdy więcej wędzonej ryby fuj ble

Gość evian
kolezanka kolezanki kupila raz w supermarkecie kurczaka, przyjezdza do domu zabiera sie za niego, rozkraja a tam w srodku mnostwo robali :o a w jogurtach jogobela kawowych kiedys to pamietam zawsze plesn byla, moje ulubione jogurty i potem wycofali :o

Gość 15468
trzeba topik podnieśc,

Gość moze on ma problem
kupilam sobie kiedys slonecznik luskany pakowany w woreczki, dodam, ze wytwarzala go jakas firma, a nie "pani Kazia" chcaca dorobic ;) Jedzac go natknelam sie na cos ostrego i twardego. W moim sloneczniku znajowal sie kawalek szkla!!! :( A jakbym to polknela i by mi rozcielo cos wewnatrz :(

Gość jupitka23
ja kupuje chleb ze sklepu pod blokiem i często znajduje w nim wlosa fuuuuuuuj, w srodku oczywiscie :o

Gość zadziwionka
jupitka 23 - I CIĄGLE TAM KUPUJESZ?????????????!!!!!!!!!!! dziwię się szalenie

W batoniku \"Grześki\" i w pistacjach znalazłam zasuszonego robaka Kilka razy po otwarciu soku pomarańczowego z Biedronki okazało się, że jest niedobry, chociaż termin ważności nie minął Robale w czereśniach to standard...Tylko kiedyś nie sprawdziłam i wtryniłam połowę a potem coś mnie tknęło i drugą zaczęłam przekrawać...w każdej był robal :O

Gość kiedys w kaszance
nadziałam się na świński kieł ;/ a w kiełbasie na ..larwe..... Nie spozywam już mięsa od tamtej pory....;/;/

Gość kozica
fuj.az mi sie zygacchce od Waszych opowiesci.Mnie poki co nic takiego nie spotkało ale zaczynam sie bac ; )

No a ja się cieszę, że u mnie w domu są warzywa prosto z ogródka i zawsze ktoś ma czas, żeby jakieś jedzenie z tego przygotować, a nie kupować gotowe :)

Gość 789pp
Ciekawy topik :-O

To jest dobry temat dla odchudzających się. Jak ma się na coś ochotę , to wystarczy poczytać kilka postów i już odechciewa się jeść :)

a ja kiedyś kupiłam w Carfurze 3 puszki kukurydzy konserwowej a w środku .............. był groszek, we wszystkich 3 puszkach. Chyba pomylili etykietki :)

heheeh fajny topik...ja znajdowlam duzo wlosow w pieczywie...i roznosci...po sznurki ,plastik itp...ale to co moja znajoma znalazla w konserwie-mielonce to byl szczyt....to byl czyjs palec....taki kawalek az za paznokiec.... wyjasnilo sie wszystko po pewnym czasie...ktos pchal mieso w jakas maszyne i mu ucielo...nie wstrzymali produkcji bo za duze by byly straty...hihiihi jaja...

Gość Rołza
Mi się zdarzyło znaleźć kawałki steropianu w cukrze (cukier kupiony w Biedronce). Najbardziej opawa mnie obrzydzeniem wspomnienie znalezienia w chlebie guzika....prawdopodobnie urwał sie piekarzowi z fartucha ...

Gość Rołza
A ostatnio się "obraziłam" na producenta pewnych herbat owocowych... Kupiłam sobie paczkę herbaty malinowej, otwieram a tu...zwykła czarna herbata.

Gość a w mcdonaldzie podobno
sikają do oleju i był jeszcze taki przypadek (nie wiem czy prawdziwy) że ktoś po wypiciu sheika (tak sie pisze? :P) trafił do szpitala. W żołądku wykryto u niego 4 rodzaje spermy :O

od spermy chyba się nie trafia do szpitala :) ? Mój kolega kiedyś pracował w McDonald\'s i opwiadał, że jak kolega rozlał shake\'a (tzn płyn z tego zbiornika z którego nalewają do kubeczków) to wytarł to szmatą i wycisnął z powrotem :O

Gość to teraz jaaaa
Azura, jakiś czas temu pisałaś, ale czy to możliwe, żeby z jajku znaleźć kurczaczka małego? Zawsze się nad tym zastanawiam... A w temacie, robale w mące i podobnie jak ktoś pisał - w pistacjach. Jeśli kupujecie świeży szpinak, to w liściach są czasem takie małe robaczki. Czereśni nie jadam od dawna :o

kupilam dwa budynie smietankowe winiry jeden byl oki a w drugim kupe malych glizdek czy tam larw bleeeeee, cos okropnego:o:o

Gość karlita
najwiecej rzeczy to zawsze w chlebie, wlosy sznurki itp

Gość potrzebny przeois
Znalazlam kiedys w pasztecie ogromny, dlugasny, ostry PAZUR jakiegos zwierzaka :O

- w herbacie ganulowanej, zwyklej , czarnej- mama znalazla zwoj sznurka... - włosy ludzkie i od pędzla w chlebie to standard - o tym szejku to tez slyszalam.. cos w tym musi byc... kumpel mi opowiadal ze jego kuzynka trafila do szpitala,.... i zbadali jej tresci pokarmowe z zoladka.. a tam kilka gatunkow spermy... z MCDonalds:) - lecz najgorsze to jak kupuilam sobie w NETTO \"sałatke wiosenna\" czy jakos tak.. w sloiku- papryka, ogorek, cebula... ()juz od jakiegos czasu to za mna chodzilo, jadlam to wczesniej u ciotki ale ona robi to wlasnorecznie) no i kupilam w Netto- zjadam sie.. pychota:):):)P) perzyszedl brat pomagal mi9 zjesc:) wpieprzalismy:) az na dnie sloika znalazlam ... ślimaka.... taki czarny obślizgly.. bez skorupy..... ale mi suie unioslo:(:( juz zadnych kupnych surowek ani salatek