Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak se myślę że

Drodzy panowie co macie w głowach gdy Wasza pani jest w ciąży ?

Polecane posty

Gość tak se myślę że
Marika - co ty k...a za głupoty wygadujesz. Boże zlituj się nad głupotą ludzką :P Ciekawe co powiesz za parę lat jak uroda przeminie? Dla kogo wówczas będziesz żyć ?

matko litości...poczekaj parę lat a pogadamy.. jestem po porodzie szczupła i zadbana-np.majac dziecko na świecie skończyłam studia-czyli sie da i wyglądać ,pracować i studiować jak nie widze dzień swojego synka to juz tęsknie-niczego nie żałuje-a rodziłam w wieku 23lat a ty ile masz? tyle jest par co nie może mieć dzieci-a ty wypisujesz takie pierdoły jeżeli ci zależy na wyglądzie to będziesz ćw po porodzie w moim przypadku ja po porodzie schudłam jeszcze bardziej niż przed..bez żadnego wysiłku wiadomo ,ze jak jesteś na macierzyńskim i siedzisz na pupie to można przytyć ale bez przesady

Gość pitt bull
Sam jestem ojcem mamy cudownego syna i w drodze jest nastepny bobas jestem szczesliwy choc moze zabrzmi to dziwnie dla niektorych (widze ci inni pisza) ale mam to w dupie .A dla tej osoby o pseudonimie "marikkkkkaa44" to bylbym za odbudowaniem piecow krematoryjnych SAM BYM ODKRECIL K....A gaz!!!!!!!!!!!!!!! i wsypal prochy do szamba!!!!!!!!!!

Gość zgadzam sie ta dziewczyna
ma naście lat i nie wie co pisze