Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpaneczka

Temat TOLERANCJA - co sadzicie o ustawie zwolnienia homoseksualistow z pracy??

Polecane posty

Docieraja do mnie wiadomosci z poczynaniach obecnie bedacych przy wladzy ministrow z hiszpanskich Tele -wiadomosci, radia i gazet. Czy wy wiecie ze Komisja U.E jest na drodze sporzadzenia przepisu, ktory moze pozbawic Polske Czlonkostwa? Ja wyglada informacja w Polsce? Czy cos o tym slyszeliscie?Co sadzicie o tym, zeby tak dyskryminowac ludzi?

Gość dosadfghjkl
ustawa nie mówi o zwalnianu homo...ona mówi o zwalnianiu nauczycieli PROPAGUJĄCYCH homoseksualizm. I jestem ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Nie wyograżam sobie co bym zrobiła nauczycielowi, który by np. tłumaczył mojemu synowi, że homo to nic złego i możne sa spróbować, bo a nuż jesteś :P

Gość wyspowiadana wczoraj
W Szwecji skazano na 3 miesiące więzienia pastora, któr powiedział podczas kazania że homoseksualizm jest niezgodny z naturą. Tolerancja przydałaby się zatem po obu stronach.

to nie ma z tym nic wspolnego. chca po prostu odciac ta grupe od spoleczenstwa i juz, pozbawiac ja podstawowego prawa wolnosci obywatelskich. Czy ty sadzisz ze celem czlowieka o innej orientacji jest naklanianie innych do tego samego???? Gejem sie jest lub nie. zreszta sledzac poczynania naszego RZADU mozna bylo juz wczesniej dostrzec i czytac kometarze dotyczace HOMOSEKSUALIZMU i nietolerancji dot. innych narodowosci. Ze nie chca zeby przyjezdzali do naszej Swietej Polski. Ta nasza POLSKA wkrotce bedzie znaczyc mniej niz w tej chwili ...czyli mniej niz zero.

Gość zaniepokojony zygmunt
w szkocji zakazano w przychoniach publicznych mówić personelowi o ?mamie" i "tacie", by nie urazić uczuć homoseksualistów "mama" i "tata" mogłoby im sprawić przykrość

Gość dosadfghjkl
hiszpaneczka, to przestań uzywać naszego języka i się nie przyznawaj. Przepraszam ja ciebie, ale gejem sobie mozna być tylko nie bardzo rozumiem dlaczego towarzystwo sie z tym afiszuje i jeszcze ci tłumaczy, ze to z toba coś nie tak kiedy cię szlag trafi, bo np. zobaczysz w szkole ulotki- instruktaż stosunków homo!!!!! Serio, w szkole mojego syna w ramach "równych praw"o których tu piszesz jakis propagator gejów zapoznał dzieci z czymś takim. I uważam, że POWINIEN WYLECIEĆ NATYCHMIAST!!!!. To tak, jakby ci zaprosili na lekcję w ramach "tolerancji" terrorystę który instruowałby dzieciaki jak się robi zamachy bombowe. No w końcu też człowiek i też ma swoje racje, nie?

Gość n.y.s.p.
a oto Anglia, podręcznik dla 8 latków: w nowej wersji przygód Królewny Śnieżki, książe nie bierze jej za żonę, gdyż spodobał mu się kolega no i hajta się z nim gdybym osobiście tego nie widział - nie uwierzyłbym

Gdyby katoliccy naziści uchwalili coś takiego, to mielibyśmy sprawę przy której orzeczenie Strasburga w sprawie pani Tysiąc - notabene gratulujęJej wygranej po latach upokorzeń i zmagania z z katokracją - było by jak kichnięcie przy ostatnim stadium raka.

Nie. Nie interpretuj tego w ten sposob. Ja nie mam do homoseksualnych nic. Zyja tak jak i my. Tak samo oddychaja, spia, pracuja..Ja im do lozka nie wchodze i oni do mojego tez nie. Co do tej propagandy to uwazam zo to moze byc od samego poczatku zaplanowane, tylko po to zeby miec powod do ataku.

Gość _marecki_
Pani Alicja od wczoraj nazywa się już Dwadzieścia Pięć Tysięcy (EURO) :-D

p.s W hiszpanii nie ma nagonki na tych ludzi...Ba!! Nawet sie o tym nie komentuje. Idzie sobie gej ulica - no i co z tego?? Wystepuje gej w programie tv...I co ? Przynajmniej jest zabawny i czarujacy. Umieja sie smiac z samych siebie. Ludzie, otworzmy oczy na nowy swiat, otworzmy umysly na nowe poglady. Jesli tacy indywidualni chcemy byc w Europie to po co z nia sie laczyc?

Gość wolałabym aby zwalniać z pracy
pracowników niekompetentnych, nieuczciwych i obiboków!

Gość dosadfghjkl
hiszpaneczka - a dlaczego? Jesteś wyznawcą spiskowej teorii dziejów? KTOŚ to zrobił - te ulotki, ktoś poszedł z tym do dyrektora z pytaniem czy może, właśnie w ramach tolerancji... Dopiero rodzice zobaczywszy co to tak naprawdę jest zrobili wrzask. Nie jestem przeciwnikiem geja do momentu, kiedy mi nie zaczyna udowadniać, że powinnam z tym zapoznać moje DZIECI!!!!. Bo to jest własnie zapraszanie do swojego patologicznego łóżka

Marecki - a ty wiesz że za orzeczenie w sprawie pani Tysiąc zapłacisz ty, podobnie jak my wszyscy? Takie są skutki działania państwa totalitarnie katolskiego. Nadal ci wesoło? A takich spraw teraz będą setki. Kobiety nabierają odwagi w upominaniu się o swoje prawa. giertychy, rydzyki i inni faszyści ich nie zastraszą.

Na miejscu dziecka pani Alicji czułabym się (w przyszłości - bo teraz chyba jeszcze malutkie) chamsko i źle. Niektórzy rodzice są w stanie poświęcić życie dla swoich dzieci, moja mam też miała ciążę zagrożoną i jakoś nie przyszło jej do głowy żeby mnie zabić.

Gość dosadfghjkl
fajnie piszesz... otwórzmy umysły na nowe poglądy... te poglądy to sa stare jak swiat, tylko teraz otrzymały przyzwolenie społeczne A tak z ciekawości: co sadzisz o proponowanej przez holenderskich gejów ustawie obniżającej wiek "karalnych" stosunków seksualnych do bodajże 12 lat? Tez jesteś za?

Gość dosadfghjkl
A Tobie łowco jeleni chyba się topik pomylił: my nie dyskutujemy tu o aborcji, to co innego :P

Minakszi - ale nie jesteś na jej miejscu, teoretyczko psychologiczna i lepiej żebyś nie była. Polecam ci aktualny numer Przekroju.

dosa..... - tych spraw, podobnie jak wszystkich praw mniejszośći, nie da się oddzielić od siebie. Oczywiście są granice. Tak, jestem przeciw obniżaniu granicy wieku współżycia płciowego dla wszystkich - bo jeżeli zapomnieliście to 95% ludzi to heterycy. I lepiej przyjrzyjcie się ilu facetów, zwł. przykładnych katolickich mężów i ojców, ślini się na widok \"trzynastek\". O klechach - zboczeńcach nie wspomnę bo to już epidemia.

Ja nie jestem za. Zyje w Hiszpanii a narodowosc mam Polska i zawsze Polska bedzie krajem z ktorego pochodze. Wczoraj otrzymalam telefony od znajomych, ktorzy pytali : co sie u was dzieje w kraju? Jak moga kogos zwolnic za jego orientacje seksualna? Ukazuja sie artykuly w prasie i wczoraj w glowych wiadomosciach poludniowych o tym mowiono. Ja bylam w pracy i nie slyszalam. To wlasnie tak nas widza ludzie z krajow europejskich, jako dziwnych, zacofanych i hipokrytow..Bo slepo staja za kosciolem ci ktorzy ida na msze w Wielkanoc i Boze Narodzenie. Obluda i klamstwo.

Rozmawiamy wszyscy teoretycznie. I ja i wy wiemy tyle samo - jak to pięknie nazywasz gówno. Poza tym ja piszę o DZIECKU pani Alicji a nie o niej samej.A potem o mojej Mamie, którą właśnie życie doświadczyło. Polecam czytać ze zrozumieniem :p

Hiszpaneczka - pozdrawiam. Dał nam przykład Zapatero jak zwyciężąć (z klerem) mamy! Kiedyś w Polsce też będzie normalniej...

GROM OKLASKOW DLA LOWCY JELENI!!!!! naprawde, bardzo sie ciesze ze ktos mysli podobnie i nie wszyscy staja slepo za tym co mowi kler (W ich murach to dopiero homoseksualizm kroluje). I prawda - tamat aborcji jest nieodzownym tematem ktory towarzyszy jakiejkolwiek rozmowie dot. dzialan obecnego rzadu. Ciesze sie ze mnie tam nie ma. Nerwy przy kazdym wlaczeniu radia i tv w czasie wiadomosci. p.s O co chodzi z ta pania Alicja? Macie moze jakis link, na ktorym moglabym przeczytac o tej sprawie?

Nie ja zasługuję na oklaski lecz odważni ludzie - kobiety po przejsciach, ofiary molestowania przez księży, racjonaliści, odważni dziennikarze piszący o tych sprawach. Oni czynią powolne wyłomy w murze katolickiego faszyzmu dławiącego nasz kraj. I ten mur kiedyś runie.... Na razie znikam.

Gość dosadfghjkl
hiszpaneczka - nie przesadzaj, co to ma wspólnego ze slepo ze kościołem? Poczytaj nasza polska prasę to się dowiesz że kościół i ojciec wielebny posłuzyli kaczorom tylko do zdobycia władzy... wszak to najwiekszy elektorat w tym kraju. Nie wiem co pisza w twojej prasie, ale wiem że jestem qrwa przeciw gejom uświadamiajacym moje dziecko!!!!! Minakszi - doskonale cie rozumiem. Też się zastanawiam jak sie będzie czuło dziecko państwa tysiąców za jakieś szesnaście lat, kiedy ktoś życzliwy uswiadomi mu na podstawie artukułów prasowych że jest wpadką tylko przez opór ginekologów nie wyskrobaną w porę :P Łowca - patrząc w ten sposób może porozmawiamy także o coniedzielnych spowiedziach... bo to tez się jakoś łączy??? :P

Sledzac codziennie polityke Hiszpanii tez zobaczylbys ze obecny rzad robi rzeczy dobre i zle - ale to chyba normalne. Nikt nie jest PERFECTO. Jego postepowanie w sprawie ETA nie jest pochwalane ale to zupelnie inny temat. Ja rowniez Cie pozdrawiam!

Moze wobec tego TY uswiadomisz twoje dziecko..zawsze w intelektualny i tolerancyjny sposob..Nigdy krytykujac innych za to ze maja inne preferencje. Czego sie boja CI WSCIEKLI RODZICE?? Moze czas porozmawiac z pociechami i je uswiadomic w sprawach bezpiecznego seksu i narnolmalniej w swiecie wytlumaczyc skad sie biora dzieci. Przestanmy zrzucac na szkole i nauczycieli caly obowiazek wychowania i wyksztalcenia dzieci na doroslego, odpowiedzialnego i swiatlego czlowieka. Pozdrawiam wszystkich rodzicow.

Gość czy Wy myślicie
że człowiek to tylko mózg i myśl? Człowiek to też - biologia. Nie wierzecie w bakterie? Napisal to ktoś z kim zgadzam sie w zupełności sperma w odbycie powoduje stany zapalne, a bakterie coli nieszkodliwe w jelicie grubym przedostają sie u gejow do układu moczowego i powodują zakażenia , aż do nerek włącznie. I taka bomba bakteryjna /pomijam HIV/ ma się plątać przy dzieciach? A propagowanie gejostwa, czy to jest nieszkodliwe? Wywalić takich ze szkół, niech idą na budowę.