Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpaneczka

Temat TOLERANCJA - co sadzicie o ustawie zwolnienia homoseksualistow z pracy??

Polecane posty

Gość dosadfghjkl
nie mów mi proszę KTO przygotowywał a kto nie te ulotki, skoro dowiedziałas się o nich ode mnie, ok? I jeszcze raz: nie ma i mam nadzieję że nidgy nie będzie w polsce prikazów wyrzucania z pracy gejów!!! Skąd ci się taki pomysł wziął?? Chcesz, żebym ci przyznała, że homoseksualizm nie jest zboczeniem? Sądzę, że ci przytoczeni przeze mnie już w tej dyskusji holenderscy gejowie chcą, żeby poprzez zmianę prawa usankcjonować tekże pedofilię od 12 roku życia :P. Przykro mi, w obu przypadkach mam odrębne zdanie. Co oczywiście nie znaczy, że jestem ZA agresją skierowaną w stronę gejów. Bardzo znamienna jest tu wypowiedż łowcy jeleni z 11.43. Facet jest za wszelkimi wolnościami, a jako sposób rozwiązania problemu pisze: to co powinieniem zrobić - bejsbolem im przyp....? Nie mylmy tolerancji z przyzwoleniem za wchodzenie sobie na głowę i braku zgody na coś z agresją :classic_cool:

Gość przeciez bylo 100 razy
wyjasniane, ze ulotki nie trafily do szkól, tylko byly na jakims zebraniu w ratuszu bodajze, w kazdym razie NA PEWNO nie w szkole , I ze nie bylo tam zachecania do homoseksualizmu, bo do tego zreszta zachecic sie nie da! Tylko infermacja,ze cos takiego istnieje i mniej wiecej na czym polega. A zwalniac maja za propagowanie - nie sadze,zeby ktos przytomny to propagowal . Podejrzewam jednak ,ze zaczna podciagac pod to cokolwiek, chocby mowienie o istnieniu mniejszosci seksualnych. Wstydzilabym sie za ten rzad, na szczescie na niego nie głosowałam, wiec mam czyste sumienie.

Gość dosadfghjkl
chcesz mi powiedzieć, że to co przyniosło moje dziecko ze szkoły, to była fatamorgana???? No bo skoro ulotki nie trafiły do szkół... A co do podciągania...to działa w obie strony wiesz? usankcjonowanie pewnej grupy spolecznej też sprawia że zaczyna sie takie "podciąganie"

Gość do dosad
Wyobraz sobie, ze nie dowiedzialam sie o ulotkach od ciebie. Mowi sie o nich od miesiecy. To nie geje domagaja legalizacji pedofilii, tylko PEDOFILE! Przepisz sobie definicje pedofila i powtorz sto razy. Moze przestaniesz w koncu myslec stereotypami

Gość dosadfghjkl
hiszpaneczko, ja jednak wole jak piszesz pod czarnym nickiem, nikt nie ma tak charakterystycznych porad :D A co do domagania się: tym razem sama sobie poszukaj w necie, bo mi sie już nie chce a ty widać masz krotka pamięć - jakiś czas temu HOLENDERSKA PARTIA GEJÓW (polityczna, więc nie mogli zarejestrować partii pedofili, nawet w takim kraju jak Holandia!!!) walczyła o obniżenie wieku.... itd. Wpisz w google ze 100 razy, może ci wyskoczą informacje na ten temat :P

Maly czlowieczku, tylko podkreslilas jaka z ciebie paranoiczka. Jelsi pisze to pod moim nickiem, bo nie lubie prowokacji ani prowokatorow, takich jak ty, tymbardziej. Zreszta nie bede sie tlumaczyc bo tylko winny to robi. Mam dzisiaj duzo wazniejsze sprawy zeby odpowiadac na twoje ujadanie. Skoncz juz spiewke, bo do konwersacji widze, ze raczej nie zachecasz.

Gość dosadfghjkl
szybko się znalazłaś panienko, gratuluję błyskawicznej czujności.... ujadanie powiadasz? No cóż, nieco ci brakuje do poziomu dyskusji jaki chciałabys prezentować.. baaaaaaaaaardzo duże nieco. A swoja cholera, to faktycznie była partia pedofilów(!!!) W głowie się nie mieści :D

Gość dosadfghjkl
Hm....... rozumiem, że nie masz dzisiaj czasu, ale w wolnej chwili może byś napisała na dlaczego jestem dla ciebie prowokatorem i na czym polega moja prowokacja? Na tym, że piszę na twoim topiku :D Zdłos do usuniecia, pozbedziesz sie problemu, choć problemu z deficytami twojej kultury osobistej z pewnoscia to nie rozwiąże :classic_cool:

Zrobilam sie czerwona ze wstydu. Za ciebie. Zycze milego dnia. Ja twojej kulturze osobistej nie ublizam ani jej nie krytykuje - nie warto - golym okiem widac jaki z ciebie czlowiek. Wlasnie w zwiazku z tym ze moja kultura osobista nie ma nic wspolnego z twoja - nie mam juz ochoty wymieniac z toba pogladow. Pisz, pisz, pisz, na tym temacie i na innym. Jestem NIKIM zeby ci tego zabronic. A czy jestes prowokatorka? tak. Dlaczego? Bo z innymi tez rozmawialam i dyskuja nie przybrala tego samego tonu jak rozmowa z toba. Sama wyciagnij wnioski. Ja z toba nie chce rozmawiac, nie mam ochoty cie juz czytac ani odpowiadac na twoje zaczepki - wiesz jak na to odpowiedziec? Klania sie kultura osobista (przyp. umie ocenić zachowanie swoje i innych,; wie, jak należy zachować się w różnych sytuacjach) Uczepilas sie jak rzep psiego ogona :p a sio!!!

Gość dosadfghjkl
a wiesz panna dlaczego tak było? Bo tylko ja na tym temacie mam poglady zupełnie odmienne od twoich i potrafie ich bronić. Widocznie potrafisz tylko albo startować z pozycji swojej wyższości (ujadasz, Radze poczytac, doinformowac sie . POtem porozmawiamy.) albo obrócić sie na piecie. Wybacz panna, ale termin ujadanie komuś w twarz NIE MIEŚCI SIĘ W KANONACH KULTURY OSOBISTEJ, zwłaszcza że w żadnym momencie nie wdałam sie z tobą w pyskówki. Wiesz, swoja drogą nie dziwię się, że Polacy w Hiszpanii maja tak złą renomę... skoro mamy tam takich reprezentantów :P Miłego dnia