Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malijka

swiat mi sie zawalil... wlasnie sie dowiedziałam, ze jestem w ciazy...

Polecane posty

Gość ajm siur
malijkaaa-nnie wiem, czy to Cie pocieszy ale ja z jednym facetem od kilku lat robie to "nie do konca" i zadnej wpadki nie bylo (akurat nie byloby to tragedia), wiec mysle, ze to raczej twoj facet jest ojcem, ale znam tez opinie osob, ktore twierdza, ze wpadly przy tzw. przerywanym, wiec nie oceniam skutecznosci, a w ktorym dniu cyklu robilas to z twoim facetem i tamtym?i jak dlugie masz cykle?

ajm siur---> z tamtym w 9 a z moim chlopakiem w 14, wiem ze wszystko wskazuje na mojego chłopaka, ale ryzyko jest. A cykle mam 28 dni

Gość praca bna bialo
prze pizda z ciebie...jak nie dbalas o zabezpiczenie to sorki alr dopiero kolo 30-tki obczisz ez faceci sie niezabardzo o to troszcza( zwlaszcza po pijaku) a pytania odnosnie dzidzi....kurwa......szkoda szmato gadac!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ajm siur
malijkaa-nie panikuj, marne szanse, ze z tamtym, a nawet zadne

ajm siur ---> dziekuje nirmalnie bym Cie ucałowała teraz gdybym mogla! no dobra tylko ce teraz mam robic?? i jeszcze jeden problem ---> tamten chłopak

Gość ale Ci zazdroszczę
no i tak teraz powinnaś myśleć o sobie: "bedę mamą", a właściwie już nią jesteś:) myśl pozytywnie żeby maluszkowi nie zaszkodziło; żeby była jasność - potępiam fakt, że zdradziłaś, ale czy w tej sytuacji (jesteś w ciąży) jest sens rozwodzić się nad tym? zastanówcie sie co robicie najlepszego wyzywając dziewczynę? już sama pewnie czuje się z tym fatalnie więc po cholerę jeszcze ją dołujecie na maksa? przecież i tak już teraz będzie płacić za swój błąd do końca życia bez względu na to co postanowi malijko--------> nie przejmuj się tymi wulgaryzmami tylko myśl o dziecku i sobie:) no i nie pal! nie wolno Ci teraz;)

Gość praca bna bialo
najwiekszym problemem jest => CIPA ŁAJDACZKA

Gość dupa-prawda
plemnik zyje do 72 godzi, a to oznacza, ze nie ma zadnej pewnosci, ba ja sklanialabym sie nawet ku temu pierwszemu:(

Gość a co do tamtego chlopaka
zalatw to jakos nie wiem jak...a on zna sie z Twoim facetem?

Gość praca bna bialo
DAWAC DUPY JAK NAJCZESCIEJ A NAS BEDZIE JAK NAJGESCEJ!!!!!!!

ale Ci zazdroszcze ---> no kurna jestem mama :D a tymi chamskimi tekstami sie nie przejmuje, mam wieksze zmartwienia niz mało inteligentne teksty kilku guwniarzy, wazne sa tu rowniez tacy ludzie jak Ty ktorzy chco pomoc i komu mozna sie wyzalic. No i palic juz nie bede, masz racje moj dzidzius jest teraz najwazniejszy, a reszta jakos sie ulozy

Gość ale Ci zazdroszczę
NO:) napisz co i jak, gdy już coś postanowisz:) trzymaj się i dbaj o siebie:) powodzenia:)

Gość Kto pyta Ten wie
Zaraz zaraz, zawalil ci sie swiat ? To ty nie wiesz ze w sex jest wlaczone automatycznie ryzyko zajscia w ciaze ? Skoro sie zdecydowalas na sex to nie powinna cie ta sytuacja dziwic A jak wiemy nie ma 100 % zabezpieczenia i ryzyko jest Po cholere zaczynasz wspolzyc skoro nie potrafisz ponosic konsekwencji ?! :-O

Gość dupa- prawda
Gowniarzy powiadasz??? No nie ma to jak dojrzala, odpowiedzialna kobieta, CO?????

Gość gfhdfh
hmm gowniarzem nazwalabym raczej kogos, kto wspolzyje bez zabezpieczenia, a potem sie dziwi ze jest w ciazy.. ale coz, mleko juz sie wylalo, teraz trzeba sie skupic na minimalizowaniu strat

Gość praca bna bialo
niunia ja mama 28 lat i chyba do gnojow sie nie zaliczam!!! A swoja in teligencje prosze w liceum wyladowywuj a nie na ludziach ktorzy chca ci przypomniec ze organy plciowe to nie zabawki!!jak lubbisz ciagnac to ciagnij a nie wkladaj... bo potem nie chcesz a nagle kochasz...kurwa baby blues przed porodem??????

Gość Kto pyta Ten wie
Nie rozumiem lasek, ktore zachodza w ciaze i sa zalamane, przeciez nikt was do sexu nie zmuszal !!! A teraz dramatyzuje, trzeba wiedziec na co sie piszesz, sex to nie tylko przyjemnosc !!!

Gość praca bna bialo
dżisus jak ma jedna z druga po 17 lat to dramatyzuja...kurwiszony male!!!

Gość do praca ...
gnój -to o tobie małao powiedziane. szkoda że tego nie widzisz, prymitywie.

Gość praca bna bialo
o boze jaka ja jetstem prymitywna chyba sie zaraz wealne kaloryfekiem w potylice a potem w moje pikne lice.....SZMATY SPACCCCCCCC

Gość do praca ...
własnie to bym ci polecała. to przygnębiajace że 28 - latka moze byc tak prymitywna, juz raczej nie ma dla ciebie nadziei

Gość praca bna bialo
no chyba ze sobie w dupe wloze seglowke...wtedy mysisz,z e bede wygladac mniej powazniej niz laska niliczaca sie z konsekwencjami sexu...hehehhe..szmatiszon!!!!

Gość lepiej byc
lepiej byc praco szmatiszonem niz kurwiszonem:P