Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Czy mając 170 wzrostu moge spokojnie chodzić na obcasach?

Polecane posty

[22.03] 17:15 Leyla23 Czy też będę wyglądała jak żyrafa?Jak maxymalnie obcas, żeby nie wyglądać komicznie?I czy wg was ten wzrost to bardzo dużo? [22.03] 17:16 hghghghgh nie widze problemu byle nie byl to obcas 14 cm sama mam 168 i chodze na obcasach nie przypominajac zyrafy... [22.03] 17:18 Leyla23 Pytam bo nie chodząc w obcasach ludzie często mi mówią, że jestem bardzo wysoka. [22.03] 17:20 żałosne naucz się najpierw gramatycznie sformułować zdanie... z Twojej drugiej wypowiedzi wynika, że ludzie nie chodząc na obcasach zwracają uwagę na Twój wzrost... Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie Twoja. [22.03] 17:21 170 cm ja tez mam 170 cm i ludzie mi mówia ze jestem wysoka, unikałam obcasów a bardzo lubie czasami załozyc buty na wyzszym obcasie....kupiłam sobie ostatnio kozaczki na obcasie 8 cm i mam gdzies ze wiekszosc ludzi na przystanku jest nizsza ode mnie

ja mam 181 i nosze w lato buty 8 cm a zima kozaczki 7 cm i nie przeszkadza mi to ze jestem wyskoa mojemu chlopakowi takze.Dluzie nogi z butem na wyskokim obcasie sa sexi :D

Gość ja mam 179
cm wzrostu i też nosze wysokie obcasy, bo sylwetka wygląda w nich sexy ;)

Gość tak se myślę że
mam 178 cm i noszę

Gość mozesz se chodzic
spokojnie a jak cie najdzie to i niespokojnie-wolny kraj przeciez :-P

Gość a czemu miałabyć chodzić
NIESPOKOJNIE?:D

Gość bo sie obcas bedzie kiwal

Gość a od piwa głowa się kiwa
;)

Gość czarpar
Wybacz, ale majac 170cm nie jestes wysoka, takze nie widze problemu.

ja też nie widzę problemu, sama mam 172 i wcale nie uwazam się za wysoką. Poza tym \"trzeba\" tylko uważać, żeby na obcasach nie być wyższą od partnera;) No chyba, że ktoś tak lubi:)

moj partner jest nizszy odemnie ale niewiele jak zaloze wysokie buty i nikomu z nas to nie przeszkadza.Jezeli sie dobrze czujesz w wysokich butach i nie myslisz ciagle o tym ze jestes za wysoka i ze innym mozesz \"napluc na glowe\" to jest ok.Wysoka dziewczyna w butach na obcasie jest sexy!!!!!!!! :DDDDDD

Gość milagro
Witajcie! Ja również mam 170 cm i jest to dokładnie wzrost "sredni" na chwilę obecną. 10 lat temu w dowodzie miałam wpisywane "wysoki". A ponieważ to sie zmienia, w nowych dowodach podaje się wzrost w centymetrach. A co do obcasów: 1.Krótka noga + "długi" obcas 2. Długa noga + "długi" obcas Im dłuższa noga (i najlepiej w miarę szczupła) tym delikatniejszy i "na miejscu" wydaje się być nawet bardzo wysoki obcas. Natomiast na tle krótkiej nogi wyraźniej widać każdy obcas. W przypadku 1. duży obcas nic nie pomoże, a będzie tylko wyglądał nieproporcjonalnie. W 2. przypadku. noga będzie wyglądała delikatnie i seksownie, a i nie wydłuży jej za bardzo bo co to jest dodatkowe kilka cm do już posiadanych ok. 180? Jeśli chodzi o wysokość obcasów przy wzroście 170 cm, to myślę, że najkorzystniej wyglądają 7 - 9 cm. Pozdrawiam kobitki, które nie przejmują się liczbami i noszą to co lubią :))

Gość jasne ze mozesz
ja mam 180 prawie, ale nie lubie butow na obcasie... mysle ze spokojnie mozesz zalozyc... chyba ze masz w swoim otoczeniu nizszych chlopakow to raczej nie ale to juz od Ciebie zalezy... :)

Gość 1584
Mam 181 i noszę! Nie widzę powodów,aby odmawiać sobie takiej przyjemnosci. Jak komuś coś nie pasuje... to niech a wtedy z nim pogadam- na poziomie;)

Gość a jak mozna
wydluzyc nogi?