Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa.......

jakie bylu u was pierwsze objawy ciazy

Polecane posty

Gość ewa.......

chcialabym sie dowiedziec jakie bylu u was pierwsze objawy ciazy. czy czylyscie sie doslownie tak samo jak przed okresem czy inaczej

Gość spać mi się bardzo chciało

Gość taka jedna...........
ja zapomnialam ze okresu nie dostałam, śmierdziały mi papierosy choć wczesniej paliłam, piwo mi nie smakowało i duzo spałam, jak sie zorientowałam ze nie mam okresu to zrobiłam test i juz wszystko było wiadome

a mnie zdziwiło to, ze któregoś dnia rozpłakałam sie jak mała dziewczynka, zupełnie bez powodu. poza tym nie miałam śluzu po owu, a zawsze miałam dużo białego. w ciazy nie mam prawie nic. piersi bolały jak na okres, ale kilka dni przed spodziewana @ ból sie zmniejszył i przesunął bardziej do wew czesci cucuchów, a zawsze bolały mnie do samego @, i bardziej po bokach niz w srodku.bolały mnie też jajniki, złaszcza prawy. sennosć i zgaga non stop, ale to juz po terminie @.

Gość gosik062007
w pierwszych dniach nie mialam zadnych fizycznych objawow, tylko same moje zachowanie bylo dziwne. W morzu chronilam brzuch przed falami obracajac sie tylem do nich. A jak weszlam do tramwaju, gdzie byl tlok-panikowalam, zeby nikt mnie nie uderzyl w brzuch-choc wtedy jeszcze wcale nie wiedzialam, ze jestem w ciazy

Ja miałam obrzyd do piwa. Po łyku od razu chcialo mi sie wymiotowac. Papierosy tez mi smierdzialy, perfumy ktore wczesniej lubilam itp.

Gość bziku
żadnych. Nic. Przed spodziewanych terminem @ zaczęły mnie boleć piersi i tak mi zostało;) Do tej pory nie mam zadnych objawóa, a jestem w 10 tc.

cały czas podwyzszona temperatura(między 37,2- 37,4), lekkie bóle brzucha, podobne jak przed @ ale duzo mniej intensywne(raczej takie kłucia), częste oddawanie moczu(nawet co 1,5- 2 godziny), wzmozona senność(mogłam spac po 15 godzin na dobę), nabrzmiałe i powiększone sutki........