Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga--22

kobiety poradzcie....prosze

Polecane posty

Gość Wiedźma Ple Ple
Ja też poradzę Kindze. Bądź z nim, ale z nim nie bądź.

Gość gosiaczek25
Pandora Kinga zapytala rade, jak chcesz to sie wypowiedz ale nie nastawiaj sie ze nikt nie bedzie mial innych pogladow albo ze bedziesz glaskana po glowce za nie. nie w necie. ile osob tyle pogladow. i to nie powod zebys sie wyrazala o kindze "rozchwiana emocjonalnie dziewuszka". ona cie chyba ani razu nie obrazila, wiec co cie tak boli? bo chyba nie to ze jakies ine dziewczyny sie z toba nie zgadzaja? czulabys sie dobrze gdybym powiedziala o tobie "babka zyjaca z dzieciatym facetem w konkubinacie"?

czemu mam wrazenie ze Pandora i Wiedzma to jedna i ta sama osoba?no tak, wtedy mozna samej sobie przyklasnac.

Gość gosiaczek25
Pandora Kinga zapytala rade, jak chcesz to sie wypowiedz ale nie nastawiaj sie ze nikt nie bedzie mial innych pogladow albo ze bedziesz glaskana po glowce za nie. nie w necie. ile osob tyle pogladow. i to nie powod zebys sie wyrazala o kindze "rozchwiana emocjonalnie dziewuszka". ona cie chyba ani razu nie obrazila, wiec co cie tak boli? bo chyba nie to ze jakies ine dziewczyny sie z toba nie zgadzaja? czulabys sie dobrze gdybym powiedziala o tobie "babka zyjaca z dzieciatym facetem w konkubinacie"?

Gość gosiaczek25
i zeby byla jasnosc - nie mam nic do twego zwiazku, zyj sobie jak chcesz. to byl tylko przyklad - ze wszystkiego mozna zadrwic i sprawic zeby ktos poczul sie przykro. prawda?

Gość kinga--22
pandora co do ad 4- piszesz ze jesli on probouje cos malymi kroczkami zdzialac a czy te male kroczki to sa te smsy? ze mam sie przyzwyczaic do mysli ze to ja mam sie do niego dostosowac,to jest w/g Ciebie chec z jego strony aby znow byc razem??? i co po tym smsie powinnam mu wpasc w ramiona no bo wkoncu pierwszy sie odezwal,nieistotne co napisal ale grunt ze sie odezwal-tak? co do zwiazku toksycznego to nie od wczoraj to wiem,zreszta ten kto czytal wiekszosc moich wypowiedzi,skoro zauwazyl ze jestem wrazliwa osoba bez tresci pisanej to i ten fakt powinien tez dostrzec a to czy czy tez nie chce go kopnac w tylek to juz bieg wydarzen,jasne swietnie jest byc statecznym pod wzgledem uczuc pomimo tego co robi ta druga osoba,kiedys taka bylam ,teraz juz nie potrafie i nie chce a to ze czasem mowie pewne male drobnostki a potem jakby sama sobie w pewnym sensie przecze to coz...ta plec tak ma-lubi zmiany(jesli nie wiedzialabys)a poza tym klebia sie we mnie rozne uczucia pod wplywem emocji i nie widze powodu dla ktorego nie moglabym o nich tu napisac. a konczac dyskusje-jesli ktos nie ma ochoty zwyczajnie nie musi tu zagladac :) amen

Gość gosiaczek25
pardonsik -komus bylo przykro. "po polskeimu" mi wyszlo ale cos mi sie przywiesza.

Gość Pan-dora
A ja mam dziwne wrażenie , że Alex, gosiaczek to też ta sama osoba. Wcześniej do Alex pisałam, że nie mam monopolu na rację. Rozchwiana emocjonalnie? No fakt, to że ktoś zmienia 5 razy zdanie SKRAJNIE emocjonalnie, to jeszcze o niczym nie swiadczy.

Gość Pan-dora
No i ona też wnie jest głaskana po główce.... nie tylko ja. Ale spoko , to że jestem w konkubinacie z dzieciatym facetem, to nie obelga, tylko fakt. Pada na mnie grad oskarżeń, ze jestem "za dobra", "niedobra", "manipuluje", ba ostatnio nawet "na siłe trzymam swojego faceta gierkami", a do tego "uzalezniona od niego jestem".

Gość gosiaczek25
tak ja jestem Alex a Alex jest mna:) oczywiscie masz racje pandora, jak zawsze masz racje. lepiej ci?

Gość Wiedźma Ple Ple
Pan-dora i po co się jeszcze odzywasz? Daj sobie spokój

Gość Pan-dora
gosiaczek nie ma co jednak Ty to potrafisz dyskutować. Jak Kali ukraść to dobrze, ale jak Kalemu ukraść to źle. 14:50 AlexH czemu mam wrazenie ze Pandora i Wiedzma to jedna i ta sama osoba?no tak, wtedy mozna samej sobie przyklasnac.

Pandora a czemu i ty i wiedzma macie to samo IP? taki zbieg okolicznosci?

Gość Pan-dora
Kinga fakt jesteś wrażliwą osobą, nawet za bardzo. Nie masz wpadać w ramiona tylko się zastanowić czego chcesz.

Gość kinga--22
kurcze jak tak czytam co pisze pandora to zaczynam sie zastanawiac jak ten moj facet tyle ze mna wytrzymal :o:D pomnij trzeba mu wystawic

Gość kinga--22
pomnik*

najpierw ja obrazasz a teraz udzielasz rad? nie skomentuje tego.

Gość Pan-dora
Kinga masz rację. Czy w którymś miejscu napisałam nieprawdę?

Gość Pan-dora
AlexH w którym miejscu ją obraziłam? Prawda boli?

Gość gosiaczek25
musze uciekac na dzis. zycze wszystkim milego dnia. Kinga trzymaj sie cieplo.

Gość Pan-dora
Nie na prawdę Kinga, można się miotać ale żeby z udanego związku od razu po paru straonach przejść do toksycznego. To ponad mnie. Życzę wszystkiego dobrego wszystkim.

na przyklad nazywajac ja dziewuszka plus ten mily epitet o emocjonalnym rozchwianiu. moim zdaniem to bylo obrazliwe. naprawde tego nie widzisz? i jeszcze jedno pandora - relax ja nie chce tu z toba drzec kotow. miejmy troche zrozumienia dla osob ktore sa w takich zwiazkach jak kinga, gdzie rozum mowi ze nie ma sensu czegos ciagnac ale to wciaz uczucia dyktuja warunki.

Gość kinga--22
a ciekawe czemu zostalo pominiete pytanie Alex o IP... Pandora najpierw zaczelas rzucac ironiami jaka to jestem rozchwiana emocjonalnie dziewuszka ktora nie wie czego chce...no ok nie mam prawa sie obrazac bo to Twoje zdanie-kazdy ma je prawo miec ale czy tylko opierajac sie na slowie pisanym?

i ma sie nadzieje ze facet sie zmieni i z dnia na dzien dojrzeje. co sie zdarza ale nie z dnia na dzien i raczej rzadko. na wzajem pandora

Gość kinga--22
gosiaczek wpadaj kiedy tylko masz czas 🌼 Alex no wiec wlasnie,zgodze sie z tym...choc widze ze nawet tu na necie nie mozna byc szczerym az do bolu ;)

Gość Pan-dora
Nie wiem o co chodzi z tym IP

Gość Pan-dora
Kinga jestem szczera- zastanów się czego chcesz i tyle. Rad udzielałam Ci adekwatnych do etapu w jakim się znajdowałaś. Okazało się, że Cię zmuszam abyś z kimś była na siłę. Tego nie rozumiem. Masz rację byłam tutaj za szczera i dostałam po d.... I dobrze też się czegoś nauczyłam. Do Alex dziewuszka- owszem ironiczne, ale nie obraźliwe. Dobra dziewczyny bawcie się dobrze . Cześć.