Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tyzik

bank fryzur

Polecane posty

No witam witam, desire ranny z Ciebie ptaszek:) Ja troszkę pospałam i musiałam do sklepu wyskoczyć, teraz błogo odpoczywam Buzka

dziewczynyswietne macie fryzurki ja dzien przed sylwestrem z długich wlosow obceilam do ucha, tez poszlam do fryzjera artysty i mi zaproponowal takie obciecie wlosow a ze jestem dosyc odwazna jezeli chodzi o fryzury to odrazu przystalam na propozycje:D nie zaluje z 2 powodow: - zawsze to jakas zmiana, czlowiek sie dobrze czuje bo zrobil cos dla siebie i wlosow;-) - obcielam wszystkie powysuszane koncowki i teraz sobie wloski zdrowo rosna

nie powiem jest troche roboty przy wlosach krotkich bo jednak tzreba je ukladac, bo dlugie umyjesz i sobie schna a przy krotkich sie tak nie da teraz juz mi wloski odrosly troszke zanikła ich linia ciecia i nie wiem czy znow cos z nimi robic czy niech odrosna chcoiaz moim marzeniem jest fryzurka jak ma victoria beckham tylko nie wiem czy mnie by bylo w niej dobrze;-)

Hej :), ja na razie nie wklejam fotki, bo obecnie moje włosy są w fazie zapuszczania i regeneracji, ale dążę do efektu włosów naturalnych (kolor), długich i prostych....i tu zdecuduję się na trwałą prostującą, ale to jeszcze odległy temat...poczekam aż odrsoną :)

Szkoda tylko że włosy po farbowaniu już nigdy nie będą miały pierwotnego kolorku...

tak weszlam w twoj nick mimoza (przepraszam za wscibstwo) i zobaczylam ze marzysz o wyjezdzie do norwegii ja od lipca juz na stałe sie wyprowadzam do oslo wiec moze kiedys sie poznamy:)

Witam niewiasty:) Jak wy to robicie, że udaje wam się tak wcześnie wstać;)?? Ja bym musiała mieć tuzin budzików, a i tak by mnie pewnie nie wybudziły i nie wyciągnęły z łóżka;)) Mi też się podoba ta krótka fryzurka Viktorii:))

Gość kika19
dziewczyny, a macie zdjecia fryzur z baaardzo krotka grzywka, w stylu Amelii ?

gregia więc po pierwsze ja bardzo lubię loki, a jej są śliczne, po drugie, jestem fanka pudelka i jestem wścipską plotkara:D po trzecie to Ci ogromnie zazdroszczę, zanim ja wyjadę do Norwegii to troszkę mi zejdzie ale napewno wtedy się poznamy:) choć ja wolę Trondheim niż Oslo:) na stałe się wyprowadzasz?? Super... Tyzik śpiochu:) zazdroszczę wyspania:)

kika19 może nie do końca krótka ale fajna: http://kobieta.wp.pl/gid,8498970,img,8498973,kat,52556,galeriazdjecie.html Tu jest jakaś dziewczyna która mówiąc krótko : krótką grzywką się oszpeciła: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://poprostukobietaa.blox.pl/resource/grzywka_200x200.jpg&imgrefurl=http://poprostukobietaa.blox.pl/2006/06/z-cyklu-zrob-to-sam.html&h=122&w=200&sz=5&hl=pl&start=24&um=1&tbnid=vj17qYOzcU01aM:&tbnh=63&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dgrzywka%26start%3D20%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN Zaraz poszukam i jeszcze wrzucę...

kika wystarczy ze przesledzisz kilka stronek z fryzurami na pewno cos znajdziesz kurcze mi sie tak podoba ta fryzurka victorii ze nie moge sie przestac patrzec na nia boje sie ze bedzie mi zle w tej fryzurce i co ja wtedy zrobie??bo nawet ich w kitke nie zwiaze jakby co, mam nadzieje ze nie wygladalbym w niej za chudo bo tez mam szczupłą twarz

mimoza czemu wolisz trodheim od oslo? zawsze to stolica wieksze mozliwosci i zarobki

Gość dianka22
dziewczyny, jak myślicie, jaka grzywka będzie pasować do pociągłej, trochę pucołowatej buzi?

mimoza podziwiam za twarda diete:) ja to bym chciala przytyc ale nie moge:(

Hehhs... Zawsze możesz więcej jeść:) i tłuściej... moja dieta wygląda tak że teraz jej wogóle nie ma...:D

Gość kika19
Mimoza, a mi sie wlasnie podoba krotka grzywka tej czerwonowlosej dziewczyny :/ Ale najbardziej chyba podoba mi sie ta Agnieszki Chylinskiej http://kuba.onet.pl/3,49231,4,1,4,multimedia.html

i bardzo dobrze, nie ma co sie glodzic uwierz mi ze naprawde duzo jej i tłusto (jestem fanka wszelkich fast fodow, kebabow i kluseczek pod kazda postacia:P) tylko mam taka przemiane materii ze chyba nie jest dane mi przytyc byc chuda tez nie ejst fajnie 😭 a ja nadal sie gapie na ta fryzure victorii:P:P:P

Chylińskiej ładna... :) Tej czerwonowłosej mi się niepodoba... Ja przed wakacjami zrobiłam sobie taką właśnie krótką i wyglądałam jak 10 letnia dziewczynka... Bogu dzięki że odrosła...

Gość dianka22
cały katalog grzywek!!! Dzięki:) Ta grzywka chyba bymi pasowała bo mam nawet podobny kształt twarzy do tej modelki, może jestem trochę bardziej pucołowata:) Jestem dosyć odważna, miałam już wszystkie długości włosów, od maxi do mini:) A teraz zapuszczam. Wydaje mi się, że powinnam nosić grzywkę ukośną, taka postrzępioną właśnie, bo prosta i długa to raczej nie dla mnie, chociaż bardzo mi się podobają takie grzywki u innych. Jeszcze sobie poszukam w tym katalogu.

Gregia uważaj bo Cię David bożyszcze nastolatek uszkodzi... :D Jego żona jest jego własnością... No:)

wlasnie sie kloce z kolezanka ktora twierdzi ze brzydka jest ta fryzura victorii ze wogole ona jest beznadziejna a dla mnie ona ma klase i elegnacje i wogoel ekstra ciuszki ktorych jej zazdroszcze jest stanowczo za chuda ale ma siwetny gust a fryzurka najpeikniejsza na swiecie:P:P:P