Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tyzik

bank fryzur

Polecane posty

mimoza wcale nie bylo ci zle myslalam ze naprawde katastrofa była!!!

Na tym zdjęciu już była troche po odrośnięciu... A jakie grzywki sa teraz modne?? Bo we wtorek idę do fryzjera pomalować się i troszkę przystrzyc...

Witam Was wszystkie :) Kurcze, wszystkie te fryzurki, co wklejacie są fajne... Tylko że ja jestem takim przypadkiem, że co bym sobie na głowie nie zrobiła, to wyglądam porażkowo... Ale cóż zrobić... A co do wczesnego wstawania to żaden tam ze mnie ptaszek. Po prostu jak do pracy trzeba, to się wstaje, mus niestety... A w dodatku jak się wraca o tej porze, jak ja teraz, to już całkiem załamki można dostać... Ale topik nie o tym, wklejajcie zdjęcia jeszcze :)

Gość upupup

zreszta taka piekna pogoda ze az szkoda siedziec przed kompem

Ja już na nogach od dawna, tylko komp dopiero co włączony :) Wreszcie wolny dzień, jest czas pooglądać fryzurki :) Zaraz otwieram tą stronkę

czesc desiree83 🖐️ ja twardo nadal obstaje tylko przy 1 fryzurce:p i chyba juz mi sie inna nie spodoba

Gość 0987654321
Przy 1 czyli której?? Wkleisz linka jeszcze raz?? Bo się gubię powoli ;)

Oj to ja, logowałam się gdzie indziej, a mój głupi komp zapamiętuje wszystko co wpiszę ;P A zapomnialam zmienic

ja troche mialam podobna fryzurke keidys ale troszeczke sie tylem roznila i mowili mi znajomi ze dobrze mi w takiej fryzurce teraz tez mi mowia zebym sie tak obcieła oj kuszą kuszą:P:P:P

tak naprawde mi sie podoba ta fryzurka i nie ejstem taka chuda jak ona bo kazdemu sie ta fryzura zaraz kojarzy z jej chudoscia nie wiem czemu

ja tez chce zmiany, tylko boje sie troche. powiedzcie co do mojej prostokatnej buzi??! www.tuska66.fotka.pl

mi sie wydaje ze jakies fajne pocieniowane wloski wokol twarzy moze jakas ukosna grzywka????????

wlasnie zastanawialam sie nad grzywka, tylko taka normalna, ale boje sie efektu jeszcze bardziej kwadratowej buzi. a taka na boczek? hmm.. sama nie wiem. boje sie szczerze bo jakos nie mam szczescia do fryzjerow :)

Szczęście do fryzjerów, a raczej jego brak... Skąd ja to znam... ;) A może taka dłuższa, ukośna, trochę spadająca na jedno oko??

mialam kiedys taka, fajna sprawa i ladnie mi bylo rzeczywiscie tylko oko mnie czesciej boli przy takiej grzywce, wpada w oko i boli glowa cala pozniej :o ale chyba jednak wroce do tej grzywki ukosnej, i jakis kolor narzuce, chcialabym wrocic do naturalnego- cimnego blondu ale sama nie wiem czy czekac az odrosna czy rozjasniac?

ja rudego koloru nie lubie nie wiem czemu jakos mi sie ni podoba weic ja za tym kolorem nigdy nie bede;-)

widzsz a ja cale zycie chcialam byc ruda i miec porcelanowa cere :) kazdy ma innygust, ale znudzil mi sie juz, nie lubie farbowac wlosow to takie czasochlonne :) myslalam na przejscie do jasniutkiego blondu, a co tam raz sie zyje. np tak: http://ikf.com.pl/dlugie/fryzura116.htm lub tak: http://ikf.com.pl/dlugie/fryzura122.htm a moze krocej? http://ikf.com.pl/japonki/fryzura963.htm tylko jak ja bede wywijac koncowki?

podoba mi sie 1 i 2 trzecia dla mnie ajaks taka obyta ale chyba 1 najlepsza powiem tobie , taka z pazurem:P

ciekawe tylko jak ta kobita wyglada z przodu i to jest fryzura latwa do spi*** ze tak powiem :) fryzjerzy potrafia :)