Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatuś grzesio

moja Żona urodziła wczoraj piękną NIKOLCIE ,ale jestm szczęśliwy

Polecane posty

Gość iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gratulacje ;))

Gość do tatusia grzesia
założę się ze autor udaje czulego tatuśka a na boku rżnie jak złoto mam rację?

Gość
ej chyba nie jest az tak zle

Gość 8888888888
nie masz , akceptacji swoich wymyslow przyszlas tu szukac??? zmien temat , moze na innym ci sie powiedzie z tymi mzonkami :O

o jezu!!!!!!! hahahahahahahahahahahahhahahaahha nie moge.ale wy jestescie pojebane!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja dam synkowi na imie zenek.ktos cos ma do tego?????? co was to obchodzi????? puknijcie sie w glowe i troche pomyslcie!!!!!!!!

Waga jest ok. Moja koleżanka po urodzeniu miała niedowagę, teraz waży chyba z 90 kg. Więc to nie ma wiele do rzeczy. ;) Nikola - nie podoba mi się, ale jak wolicie. Mogło być jeszcze gorsze i bardziej oklepane... Oliwia?

Gość do Mamy Antoniny
Wiesz... krytykujesz inne imiona, a sama dałaś dziewczynce, imię starej baby z chrustem na plecach... Wyluzuj, trochę dystansu i szacunku dla innych osób i ich wyborów. Nie napisałabym słowa o tej Antosiulce, to Twoja sprawa, ale... nie mogłam się powstrzymać, skoro Ty krytykujesz innych. Gdybym miała do wyboru, to postawiłabym na Nikolę. Nigdy nie dałabym na imię Antonina... A co do brzmienia... to pomyśl trochę tym zatęchłym umysłem, że być może dziecko wybierze życie, w którymś z krajów Unii Europejskiej i będzie w nim bardziej na miejscu ze swoim imieniem, niż Twoja Córka Antonina. 🖐️

a co to takie paskudne?normalne polskie imię:OWiele dziewczyn je nosi:)

Gość do tatusia grzesia
uwazam jedynie,z e facet, dla ktorego pewne sprawy sa wartoscia sama w sobie nie bedzie pitolil o nich na forum internetowym, tylko zajmie sie zyciem realnym :o tak tylko dodam, zeby byla jasność:o

Gość do tatusia grzesia
spadm stąd, bo nasz autor tez juz sobie pewnie poszedł szukać babek do rąbania gdzie indziej

Gość cos wiem
Wiele dziewczyn je nosi ???? pierwsze słysze

ojej...to moze od razu trzeba dac zagraniczne imie,bo kiedys przecie moze wyjedzie...a jak wyjedzie do Włoch? tam jest to imię męskie:PA Antonina to międzynarodowe imię:)Wystarczy je trochę przekształcic:P

zyciem realnym mowisz.czyli co ???? wypada mu isc sie teraz porzadnie nachlac .no bo w koncu pepkowe. no rzeczewiscie.ale z niego niedorajda. nie dosc zw pisze z bledami to siedzi w domu przed kompem zamiast wluczyc sie z kumplami po knajpach.

Gość cos wiem
strsznie skrzywdziłas własne dziecko tym imieniem

Gość Ty Antosiulko...
To w końcu się określ... Wyżej napisałaś: spolszczanie na siłę imienia zagranicznego... a Ty chcesz Antoninę przekształcać teraz na zagraniczne imię.... Antosiulka ha ha ha ha... poprawiłaś mi humor na cały dzień. Jeszcze Antosia, to rozumiem, jak ktoś się naoglądał serialu "Na Wspólnej"... ale Antosiulka... no nie mogę...

Gość będziesz się teraz
innymi topikami podpierała? Daj spokój, nas nie przekonasz... beznadziejne to imię...

Gość cos wiem
aaaaaaaaaaaacha no tak w polsce ,to normalne ze daje sie imiona z seriali 20 lat temu rodziły sie Isaury hihihihihhi

Gość cos wiem
Anusia ale nie ansusia ja jestem anusia

*Anusia Nie obchodzi mnie czy się wam podoba...Nie ma imienia, które podoba się wszystkim:P

z jakich seriali...po prostu mi się podoba:P A jak ktos nazwie dziecko Weronika to też z serialu, nie? No bo przeciez jest w \"Na wspólnej\":O

Gość weź już wyluzuj
z tym wklejaniem linków. Jest jeszcze świat poza forum, naprawdę. Zajmij się lepiej Antoniną.

:D Ja praktycznie reaguję tylko na Anusię :P na \"Ania\" już się oduczyłam, takie jest popularne :o

Gratuluje!! Imię, tak imię to jednak przemyślcie, aby dziecko kiedyś nie miało do was żalu.

Tatusiu Grzesiu!!!!!!! Bardzo się cieszę z twojego szczęścia. Sami tp przeżywaliśmy 2,5 roczku temu i wspominamy codziennie!!!!! To jest naprawdę coś pięknego. powiem Ci, że choć Cię nie znam to darzę dużą sympatią....Może dlatego, że mój mąż ma na imię Grześ, a gdy będziemy mieć drugą córeczkę to już zaplanowaliśmy dać jej na imię właśnie Nikolka...Pozdrawiam...