Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia9p

Kremy,balsamy

Polecane posty

Gość asia9p

Jakie używacie kosmetyki? oto lista bardzo dobrych kosmetyków 1.nivea z seri young 2.Kremy dove 3.ziaja od 7 do 40 zł 4.bambino ok.3 zł 5.wszystkie kosmetyki z firmy avon a wy jak myślicie co jest dla nas najlepsze??

Gość asia9p
z avonu przewarznie są dobre kosmetyki

Gość Elless
Dlaczego nie AVON?

Gość asia9p
avon jako linia produktów kosmetycznych jest świetna oriflame też jest dobry nie?

Avon strasznie uczula i nic nie daje. No a poza tym...kiepska jakość:O

Gość asia9p
a jakie są dobre kosmetyki do twarzy najlepsze??

Gość asia9p
przynajmniej mnie nie uczula w wy?

Gość kogo uczula tego uczula
jak masz wrażliwą skórę Leanne to wiadomo, ze może Cię uczulac, tak jak pewnie wiele innych, ale Avon sam w sobie nie jest jakoś szczególnie uczulający.

Gość do Leanne
używasz też pomadek Lavery?

ja jestem bardzo zadowlona z balsamu Fa zielonego jogurtowego,jak dla mnie rewelacja,przez kilka dni mialam bardzo dobrze nawilzona skore,a wczesniej musialam nie wiem jak czesto sie balsamowac ,naprawde duzo balsamow probowalam

Polecam Wam dziewczyny, szczegolnie tym o wrazliwej skorze;) kremy Avene, do kupienia w aptece. Z tej serii jest rowniez bardzo, bardzo dobra woda termalna w mniejszej i wiekszej butelce. Uzywam jej co dzien rano po umyciu twarzy zelem Cetaphil, a przed nalozeniem kremu nawilzajacego (obecnie wyprobowuje krem Bioderma dla cery naczynkowej). Tak samo robie wieczorem po umyciu twarzy. Woda termalna switnie koi skore i znosi dzialanie tej twardej, chlorowanej wody, przez co skora sie az tak nie przesusza. Bioderma ma tez swietny krem matujacy (ja mam jasny odcien), ktory utrzymuje sie przez caly dzien, pochlania nadmiar sebum, a jest lepszy niz podklad Loreal\'a, ktory uzywalam wczesniej i w dodatku tanszy. Balsam do ciala polecam Nivei, ten zwylky, bialy albo z enzymem Q10. Zel pod prysznic Johnson&Johnson, nie wysusza i nie podraznia. Fajny jest tez ten zel Palmolive z wyciagiem z oliwek:)

Ja kosmetykow Fa nie uzywam z premedytacja od czasu, jak odkrylam, ze sa testowane na zwierzetach :)))

a dla mnie najlepsza firma to atw - ta naprawdę mnie nie uczulaw odróznieniu od przeważnie kremów z avonu i niestety oriflame również...

Gość a ja sobie bardzo chwaliłam
brzoskwiniowy, nawilżający z Avonu, ale już dawno nie używam bo nie mam jak zamówić. Kremik cudo.

a, mnie te brzoskwinie uczulały... nie ma jak collagen lift na dzień i na noc z atw...polecam - skóra jest taka orzźwiona i napięta i zmarszczki mniejsze!

Gość a ja sobie bardzo chwaliłam
mnie nic nigdy nie uczulało - jedyny plus tłustej cery:)

Gość zgadzam sie..
z wypowiedzia powzyej..... ja stawiam na: fimry: Avene Bioderma Cetaphil tez jest dobry

Czasami Cetaphil nie zmywa dobrze makijazu, dlatego jesli komus nie chce sie wczesniej jeszcze go zmywac wacikami, polecam myc twarz Provegolem z serii SVR. Kosztuje ok 50zl za pol litra, butelka jest z dozownikiem i starcza na dlugo:) Uzywalam caly czas Provegolu, ale troche mi sie znudzil i przeszlam na cetaphil, kiedys juz go stosowalam, ale najdluzej jednak Provegol. Z tym, ze provegol, choc hipoalergiczny, nie jest tak delikatny, jak Cetaphil:)

Gość DOVE DOVE
witam,mam do sprzedania kosmetyki DOVE,CAłY ASORTYMENT-BARDZO DOBRE CENY!np.balsam brazujacy 10 zł,praktycznie połowa ceny sklepowej.ps.jestem z warszawy,odbiór osobisty,ewentualne zapytania proszę kierować na sandrus10@buziaczek.pl

Gość niebieskooookaa22
mam samoopalacz z Lavery;) Weledę z Irysem i z Migdałem SVR Xerialine to do twarzy Avene nie lubie, bo mnei chyba zapycha :o do ciała figi i daktyle z Farmony, Garnier czerwony, AA malinowe

Gość asia9p
a kremy z seri olay? są dobre?