Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość wiosna27

Na otyłość Tybetanskie Ziola otyłość Dzw-hz sprzedawane na alegro-kolejny oszust

Polecane posty

Gość gość
Gdzie najlepiej zamówić i od kogo kupić aby były oryginalne ZT ?

Gość Bertka
Hej Wam, dziś mam święto - 85KG - bo znów chudnę :) ależ fajosko. mąż powiedział,ze na urodzinki mam sobie kupić porzadny rower, bo mój dziewięciolatek już siły nie ma mnie wozić ;) Będzie dobrze :) Dziisiaj piekę ciasto drożdżowe z truskawkami :) Co zrobić, by nie zjeść nawet kawałka? No i jutro będa banany z grilla. Moje ulubione.......... Będę twarda!!!

Gość ZosiazBydgoszczy
bertka gratulacje!!!.ja jestem w 7 tygodniu na zt,u mnie minus 5,5kg a do celu jeszcze 19kg tez bede twarda.

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała Zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki. Badania ”WHO” wykazały dodatkowo bardzo szerokie i dobroczynne dla człowieka spektrum działania Ziół( Tibetan Herbs ) nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii Natural Product For Slimming. Zioła Tybetańskie to naturalny susz ziołowy nie tabletki czy proszki oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez ryzyka jo-jo.

Gość EwelinkaXX
Wracam do formy po urodzeniu dziecka i chyba też się skuszę teraz już będzie więcej czasu dla siebie to można spróbować, znajoma je stosowała i mówiła że efekty były dość spore ale widoczne stopniowo więc może trzeba mi psychicznie uzbroić się też w cierpliwość.

Gość SIJA
Ja zaczynam zt od juterka :) hehe:)

Gość SIJA
:) Oj..... dobrze czyszczą!, ale warto bo 3 kg mniej :) pierwszy raz cos takiego ?:)

Gość grupcia
Dowiadywałam się w aptekach o cenę Ziół Tybetańskich - jest od 190 zł do 290. I najbardziej nie cena mnie dziwi tylko rozbieżność cen! 90 zł różnicy! Szok. Po załamaniach dietowych wracam do walki. :) Montiniaca nie mogę stosowac, bo nie mogę żadnych diet rozłącznych. Nie mogę zjeść posiłku węglowodanowego. Tak mi wczoraj powiedział diabetyk. No to bedę po prostu uważać co jem :) Waga - 98. A było juz 97,7....... i dwa tygodnie stracone :( Ale nic to - wszystko przede mną. W końcu 1 stycznia ważyłam 108. A odchudzać się zaczęłam 10 maja. Pozdrawiam wszystkie Tybetanki:)

Gość gość
a ja place 150 zl :) za opakowanie kupujac w internecie u importera celowo nie podaje adresu :)

Gość LucaX
Cześć dziewczynki. Ile na tych ziołach się naprawdę chudnie na miesiąc ? Pytam bo zamówiłam 2 opakowania właśnie na miesiąc. pozdrawiam Lucyna

Gość Anastazja35
Na Z.T. ubywa średnio 3-4 kg. Niestety nie podam aktualnego ogólnego wyniku od 8.03 do dzisiaj, bo waga mi zastrajkowała, pokazała kilka dni temu ze baterie są rozładowane. Dzisiaj muszę kupić do niej paluszki, ale pewno zapomnę jak zwykle. W pracy mam sajgon, jak nie prąd wysiada to wiercą coś młotem.... idzie zwariować . Ale co tam, ważne że wszystkie ciuszki lecą mi z pupy:)

Gość LucaX
Cześć dziewczynki. Minoł tydzień, fajnie czyści i czuję się lekka. Schudłam 2,5 kg, ale to podobno na razie nie chudnięcie a utrata wody, bo się oczyszczam z toksyn. Mimo wszystko cieszy mnie to bardzo. pozdrawiam Lucyna

Gość gość
Na otyłość jest dieta MNIEJ ŻRYJ. Najlepsza.

Gość gość
Na otyłość jest dieta MNIEJ ŻRYJ, a na to najlepsza jest Merida 100%.

Gość G0nka
Merida :) hehe

Gość koszka kokoszka
ja bylam na diecie 1000 kcal. teraz staram sie jesc ok 1200 kcal. wlasnie kolezanka przyniosla mi opakowanie ziol tybetanskich :) podobno sie je bierze przed kazdym posilkiem czyli w moim przypadku 5 razy dziennie i opakowanie starczy na 2 tygodnie ;)

Gość gość
Jestem na prawdę w szoku, u mnie mija 47 dzień, schudłam 8,6 kg. Myślę że to nie przypadek bo bym się inaczej załamała.

Gość Melborp
Ja też stosowałam meridię, chociaż podobno ma wiele skutków ubocznych. Waga spaaław szybkim tempie. Byłam szczęśliwa, aż do czasu odstawienia ich. Wtedy w expresowym tempie odzskałam stracone kilogramy plus niezłą nadwyżkę. Nie polecam.

Gość Kamila37
Do Gość. Napisałaś że stosujesz zioła Tybetańskie 47dni i schudłaś 8,6kg -brawo.:) Ale napisz czy stosujesz dodatkowo jakąś jeszcze dietkę ? ile posiłków stosujesz ? i czy nie masz dolegliwości :(z stosowaniem zioł Tybetańskich ?...całuski Kamila:):)

Gość gość
Dla Kamili. Na prawdę nie stosuję żadnych diet, bo przy tych ziołach nie wolno. Stosuję 4 posiłki czasem 5. Dolegliwości nie mam żadnych wręcz przeciwnie, buziaczki idę spać.

Gość Kamila37
Do Gość. Dzięki, super. całuski:)

Gość Żannitka
Wczoraj wieczorem dostałam swoją paczkę z zamówionymi ziołami. Właśnie zaraz zacznę je pić. To mój pierwszy raz jak zrobiłam i zaparzyłam kubek. Chciałabym schudnąć 14kg. Nie wiem ile czasu mi to zajmie. Mój brat poleciał z wagą w dół 17kg przez 3 miesiące, ale on nie rodził dzieci jak ja, więc na pewno mu łatwiej. Będę zadowolona nawet z 10kg, no ale zobaczymy.: ))) : )))

Gość gość
Proszę podajcie gdzie można kupić najtaniej zioła tybetańskie ale żeby oryginalne

Gość Żannitka
to jest adres importera i 100 % oryginalne: www.odchudzanieziolatybetanskie.com

Gość gość
Żannitka...chyba www.odchudzanieziolatybetanskie.pl ale dzięki!!!. Jutro mam je otrzymać!!!.

Gość gość
Na odchudzanie najlepsza dieta odkwaszająca. Schudnięcie gwarantowane:).

Gość Taraska
czesc dziewczyny. Ale zimno na dworze az szkoda lata bo dzisiaj jak na jesieni. Dzis mineły 3 tyg od brania ZT i jest - 4 kg. Gdybym sie ruszała bardziej to pewnie byloby wiecej. Ale teraz wezme sie za siebie ZT+ ruch!Więcej ruchu powinno dac ze wiecej i szybciej schudne

Gość Danusia46
Gratulacje Taraska. U mnie póki co -3kg po 5 tygodniach. Wkurza mnie ten zastój bo 2kg straciłam juz po 2 tygodniach. Mimo to jestem dobrej myśli że będzie lepiej gdyż moja przyjaciółka schudła juz 12kg. Może grilkowanko i piwkowanko sierpniowe wychodzi:) i ziółka nie dają rady:(

Gość Basia123456
BYŁO - 98 kg DZIEŃ - 5 miesięcy WAGA - - 19 kg (rozklad na miesiące - 8 , - 2, - 4, - 3.5, - 1.5 kg) CEL - oj daleki jeszcze.......tak z 3 miesiące może.....

Gość Pokonamte23kg
Stosuje zioła Tybetańskie ponad miesiąc i praktycznie po pierwszym tygodniu apetyt mi zmalał. Oczywiście kalorii nie liczę ale uważam na to co jem a jeśli chodzi o ilości jedzenia to z ręką na sercu są mniejsze przynajmniej o połowę... najważniejsze jest to, że nie chodzę wściekła z głodu nie mam napadów wilczego głodu i jestem pewna, że zrzucę ten balast nawet jeśli będzie to trwało te trzy miesiące jeszcze, a jak już mi sie uda to będę dbać o swoją wagę... ja mam ten sam problem z garderobą  leży wszystko i ... czeka, bo albo sie nie dopina albo pęka w szwach i wyglądam jak w ciuchahc młodszej siostry

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się