Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość wiosna27

Na otyłość Tybetanskie Ziola otyłość Dzw-hz sprzedawane na alegro-kolejny oszust

Polecane posty

Gość gość nowa
Hej dziewczyny jestem tu nowa,jak z dziaøaniem antykoncepcji?czy takie biegunki nie dajá efektu mniejszej skutecznoßci tabletek anty? dajcie zna©...

Gość duzaberta
Kochane dziewczyny u mnie jakoś tydzień temu zdecydowanie zmalało latanie do wc. Było 5 lub 6 razy teraz 3 i spoko, jest super teraz dla mnie. Ale to nieistotne ważne że jestem lżejsza o 7 kg, to cudowne. Nie chce być posądzona broń Panie Boże o reklamę, ale zioła tybetańskie są niesamowite. Nie wiem, może to chwilowe zauroczenie bo nie wiem co będzie dalej????? Mam spore wymagania. Zobaczymy ile ziółka z tybetu dadzą rady...hehe.

Gość gość
Hej duzaberta:) widze ze zioła zaczęłyśmy pic w tym samym czasie ale Twoj wynik spadku kg jest bardzo duzy. Ja w niedziele bede zaczynała czarty tydzień ale zdecydowanie mniej tracę na wadze. Ale tez uspokoiło sie z toaletą. Na pewno apetyt zmalał. No zobaczymy podziele sie moimi wynikami znów za tydzień. Dzis po trzech tygodniach 2 kg mniej. Pozdrawiam Agulka

Gość gość
duzo lepszy jest ADIPEX lub TRIGOPHARM-DNP zdecydowanie bardziej polecam

Gość gość
Czemu nikt nic nie pisze? Dziweczyny które piją ziółka napiszcie proszę jakie macie efekty :)

Gość gość
Witam Agulka ponownie sie kłania... Pisze juz któryś raz z rzędu. Mam za sobą 5 tygodni picia ziół. I nie mam zawrotnego spadku masy ciała tzn 6-9 kg tylko co najwyżej około 3 kg. Lecz zdarza sie ze w jeden dzien mam znów kilogram do przodu a za kilka dni znów do tylu.... Ale uważam ze jak na to jakie miałam problemy z przemiana materii to jest i tak rewelacyjna poprawa i co ważne mam 10 cm mniej w pasie.... Mysle ze na efekty musze jeszcze poczekać bo moj metabolizm bardzo zwolnił. Rownież ze mną zioła pije moja siosta u ktorej podobnie to wyglada. Ale według mnie wszystko idzie w dobrym kierunku i napisze po kolejnym miesiącu co sie dzieje:) Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny które walczą z nadwagą

Gość Gocha34
Witam wszystkich pięknie :) Jestem zwami po raz pierwszy, właśnie zdecydowałam się na Zioła Tybetańskie. Sześć m-cy temu urodziłam córkę i przybrałam w ciąży 27 kg!!! Schudłam już 13 bez wspomagaczy, ale dalej nie dam rady więc zamówiłam ZT na dwa m-ce, czekam za przesyłką i mam nadzieję zacząć w przyszłym tygodniu. Znajoma pije je prawie trzy m-ce i schudła już ponad 11kg więc jestem pełna wiary w sukces. Pozdrawiam was ciepło i szczerze gratuluję co niektórym takich sukcesów!!! :) Wszystkim życzę spokojnych i zdrowych Świąt.

Gość gość
Witam Obiecałam ze napisze jak minie dwa miesiące picia ziół tybetańskich. I niestety musze przyznać ze niestety nie udało mi sie schudnąć nawet kilograma. Miałam wachania i skoki wagi ale to było wszystko związane z wypróżnieniem częstszym. Mam ziół jeszcze na miesiąc kuracji ale musze przyznać ze przestałam wierzyć ze uda mi sie schudnąć. Mimo stosowania zaleceń i diety. Jednak moj metabolizm i organizm chce mnie zniechęcić. Ale nie poddam się... Szczęśliwego Nowego Roku Agulka

Gość IFCIA
Witam wszystkich Zakupiłam zioła na 6 miesięcy,a mam do zgubienia 40 kilo,Waże na dzień dzisiejszy 105 kilo.Wierzę ,ze uda mi się zgubić 35,tak jak wielu osobą,którzy rozpoczęli walkę z ZT. Mieszkam w Norwegii a tu zioła są 4 razy droższe,więc zaopatrzyłam się na pół roku.Zaczynam od 10 ,jak na razie muszę skurczyć żołądek głodówką na wodzie.Będę dzielić się swoimi spostrzeżeniami .W Nowym Roku życze wszystkim sukcesów w odchudzaniu i nie tylko

Gość Kasinka40
Nie cierpię polityków a szczególnie z byłej samoobrony czy pis. Ale pani polityk Annie Kalecie za jej przykład jak można schudnąć jestem wdzięczna do grobu. Rok temu zapatrzona w nią i słuchając jej wywiadu w wiadomościach TV usłyszałam będąc w Indiach jako ambasador stała się buddystką i stosowała zioła z tybetu na odchudzanie aby zrzucić kilogramy nadwagi. Ja właśnie dzięki tej dziewczynie przez ten rok schudłam 24 kg. Od roku bo właśnie rok temu zaczęłam kuracje ziołami tybetańskimi i zostało mi jeszcze 7 no może 9 kg. Ale podobnie do niej wielu znajomych nie poznaje mnie na ulicy. To śmieszne, ale bardzo cieszy bo świadczy że zmieniłam się ze słonicy w łanie ;)

Gość gość
Witam waże 100 kg i chciałem schudnąć chociaż 15 kilo.Zakupiłem 4 paczki tych ziół zapłaciłem 600 zł. Piersze 3 tygodnie spędziłem w toalecie :) czyściło strasznie,ale to tylko tyle co mogę powiedzieć o tych ziołach , bo schudnąć to raczej nikomu się nie uda. Nie kupujcie tych ziół bo to tylko strata pieniędzy

Gość gość
Witam. Dużo lepszy jest DNP Adipex. Tu wydałem też 600 zł ale schudłem w 2 tygodnie 22kg. Jeszcze raz piszę wam nie warto kupować tych ziół.

Gość gość
absolutnie Adipex jest szkodliwy zawiera pochodne amfetaminy i nie polecam,również kiedyś stosowałam,owszem można schudnąć ale uzależnia i podnosi ciśnienie . Uważam ,ze zioła są najlepsze ale kolega ma za mało cierpliwości i dlatego sięga po narkotyki w desperacji

Gość aniunia 36
Cześć Dziewczyny. Właśnie stoi przede mną pierwszy kubek z ZT. Muszę zrzucić minimum 15 kg. Czytam ten temat od kilku dni i bardzo mocno mnie zmotywowałyście swoimi wpisami. Mam nadzieję, że i u mnie efekty będą. Trzeba jednak trochę wysiłku w to włożyć i pamietac o tych ziółkach. Dla mnie najtrudniejsza będzie systematyczność. będę tu zagladac****isać Wam jak to u mnie wygląda. Czy jecie jabłka przed wypiciem?

Gość Kaja1000
Gość od DNP totalny Idiota :)

Gość gość
jem jabłka razem z ziołami,jedno jabłko zagryzam fusami z ziół i popijam nimi,nie jest to dobre ,ale pomaga

Gość gość
jem jabłka razem z ziołami,jedno jabłko zagryzam fusami z ziół i popijam nimi,nie jest to dobre ,ale ponoć przyspiesza proces przemiany materii

Gość gość
"Trzeba jednak trochę wysiłku w to włożyć i pamietac o tych ziółkach" WYSIŁEK JSK NAJBARDZIEJ, ALE ĆWICZENIA RUCH I DIETA A NIE ZIOŁA... one nic nie dadzą jak dalej bedziesz siedziec i żreć...

Gość gość
"Trzeba jednak trochę wysiłku w to włożyć i pamietac o tych ziółkach" WYSIŁEK JSK NAJBARDZIEJ, ALE ĆWICZENIA RUCH I DIETA A NIE ZIOŁA... one nic nie dadzą jak dalej bedziesz siedziec i żreć...

Gość gość
"Trzeba jednak trochę wysiłku w to włożyć i pamietac o tych ziółkach" WYSIŁEK JAK NAJBARDZIEJ, ALE ĆWICZENIA RUCH I DIETA A NIE ZIOŁA... one nic nie dadzą jak dalej bedziesz siedziec i żreć...

Gość gość
"Trzeba jednak trochę wysiłku w to włożyć i pamietac o tych ziółkach" WYSIŁEK JAK NAJBARDZIEJ, ALE ĆWICZENIA RUCH I DIETA A NIE ZIOŁA... one nic nie dadzą jak dalej bedziesz siedziec i żreć...

Gość nigdy więcej
Ludziska czemu innym tak ściemniacze ja wydałem 600 zł na 4 paczuszki i co i lipa nabiłem się w butelke.Te zioła to totalna lipa szkoda waszych pieniędzy .A teraz już jestem pewien że osoby które wpsiują że schudły to te które to sprzedają.Ludziska nie kupujcie szkoda kasy

Gość gość
fusy są ohydne,ale jak mus to mus,a zioła działają waga leci po tygodniu 1,5 kilo na minusie

Gość gość
Witam znów po raz kolejny i moge napisać tyle ze pije zioła przez 2,5 miesiąca i niestety nie schudłam nawet kilograma. Mija siostra rowniez nie schudła. Ja nie moge wykonywać intensywnych ćwiczeń bo mam dwie przepuchliny na kręgosłupie ale chodzę na orbitreku, nie objadam sie i sama nie wiem co dalej. Liczyłam ze ziółka mi pomogą albo wspomogą odchudzanie. Ale z dnia na dzien jestem coraz bardziej rozczarowana. A i ziółka pije z jabłkami. Pozdrawiam Agulka

Gość gość
nikt nie kaze ciezarow nosic.. sa rozne cwiczenia i dieta MŻ przede wszystkim a zamiast ziół polecam zmielony młody jęczmień...

Gość gość
Najlepiej się wybrać na saunę aby wypocić te toksyny z organizmu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się