Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość wiosna27

Na otyłość Tybetanskie Ziola otyłość Dzw-hz sprzedawane na alegro-kolejny oszust

Polecane posty

Gość gość
Dużo lepszy jest DNP Adipeks od tych zasronych ziół tybetańskich. Pozdrawiam Agulka

Adipex.......szybka utrata wagi,apo odstawieniu tabletek kilogramy wracaja z nawiazka.Nie wspominając o skutkach ubocznych,które tak naprawde wyskakują po latach.Szkoda zdrowia,szkoda życia....Zastanawiają mnie jednak osoby,które niedosyć,że trują siebie-promują na forum ten "zakazany"-zaznaczam lek,to jeszcze wciskaja go innym.....:(

Gość Becia39
Oj tak groniaGG ....te zioła to nie żarty mają mega kopa. One są konkretne, to nie herbatki a myślę podobnie do Ciebie że czuję ich mega silne działanie jak diabli..... fajosko :) !!!.

Gość gość
Dlaczego ktoś sie podemnie poszywa. Ja nigdy nie miałam nic wspólnego z Adipexem więc prosze przestać sie za mnie podawać. Ja pisze prawdziwe odczucia po zt i mimo że ja nie mam efektów śledzę forum i sie udzielam. Dalej pije zioła mam kuracje na dwa miesiące jeszcze wiec bedzie to w sumie po ich wypciu 5 miesięcy jak je zażywam. Wierze ze jeszcze ja mam szanse schudnąć. Pozdrawiam Agulka

Gość nigdy nigdy
Sprzedam jedno opakowanie ziół tybetańskich mirun1@wp.pl

Gość gość
Ale moja siostra już zaczęła pić Adi DNP i po 2 tygodniach schudła 10 kg. Więc chyba coś jest jednak na rzeczy. Pozdrawiam Agulka

Gość gość
Nie wiem dlaczego komuś tak bardzo zależy zeby podszywać sie podemnie. Ja i moja siostra pijemy tylko zioła tybetanskie. Nic pozatym. Wiec wypisuj sobie co chcesz zawsze to skomentuje ze bzdury wypisujesz Ty co sie podemnie podszywacz. Pozd Agulka

Gość gość
Witam Becia39 i groniaGG, zgadza się jest moc w ziołach. Ja zakupiłam kurację na odchudzanie po obejrzeniu reklamy w tvn. Stosuję już ją 2 mc. U mnie jest wszystko OK (-7,5kg). Parę dni temu obejrzałam fajny program w tvn-e, dyskusję lekarzy i dietetyków o środkach na odchudzanie i dietach. Zioła tybetańskie zebrały tam same pochwały w przeciwieństwie do szkodliwej chemii i niektórych diet. Maria

Gość gość
Witam was i proszę o namiary na osobę u której mogę zamówić te zioła. Zależy mi na tym, żeby była to sprawdzona osoba, bo słyszałam, że jest bardzo dużo podróbek...pozdrawiam

Gość nigdy nigdy
Sprzedam jedno opakowanie ziół tybetańskich mirun1@wp.pl

Gość nigdy nigdy
Ja kupiłam zioła na allegro. Ale teraz polecam Adipex DNP REWELACJA !!!!

Gość nigdy nigdy
:)

Gość nigdy nigdy nigdy
Kto się podszywa ja nie sprzedaje Adipex tylko Meridę

Gość gość
witam serdecznie.Widze,że na tym forum zrobiło się katastrofalnie.Do reklamujących Adipex-to lek zakazany w Polsce.Rozpowszechnianiego jest karalne.Dlatego na miejscu tych osób,które tak swobodnie wypisują,co polecają i co sprzedają-jeszcze raz zastanowiłabym sie.Sporo osób własnie poprzez tego typu wpisy-grubo tłumaczyło sie na policji.

Gość gość
Adipex ,DNP,są to środki bardzo szkodliwe i naprawdę są śmiertelne przypadki ,wiele można przeczytać na ten temat w necie. Osoby otyłe chwytają się brzytwy by pozbyć się niechcianych kilogramów.Ja jednak polecam zioła tybetańskie jestem na ziołach 3 tydzień zgubiłam bez jakiejkolwiek diety 2 kg. Od poniedziałku zaczynam dodatkowo stosować dietę Konrada Gacy więc efekty beda spektakularne. Mam naprawdę wiele do zrzucenia i pół roku dojdę do swojej wagi.Dodam ,ze swego czasu byłam wicemiss Wroclawia i byłam laseczką,dzisiaj wymęczoną dietami i zapasioną świnką.Cieszę się ,ze to już tylko pół roku,a jestem przekonana ,ze dam radę i Wam również tego życzę.

Gość nocna Becia
Sama miałam coś napisać ap-ropo trucizny w postaci adipeksu, ale w końcu ktoś coś mądrego napisał brawo!!!!. Zioła tybetańskie osobiście pije od czterech miesięcy. Mogę stwierdzić że to naturalny produkt nie zawierający chemii czy innych szkodliwych świństw. Jestem z ich działania zadowolona i dobrze się czuje. Pomogły mi w szerokim tego słowa znaczeniu. Beata

Gość reszka1
hej ja właśnie zamawiam moje pierwsze ziółka mam nadzieje że mi pomogą :)

Gość gość
Ja jestem po okresie dwu miesięcznej kuracji. Schudłam 5,7kg, wynik mnie satysfakcjonuje. Postanowiłam dokupić i kontynuować jeszcze raz przez taki sam okres. Podobno najwięcej chudnie się właśnie na przełomie trzeciego a czwartego miesiąca. Jak to się mówi. "Pożyjemy zobaczymy" :)

Gość gość
witam...a ja po tygodniu picia ziół-na minusie -1kg.zobaczymy jak to dalej pojdzie:)pozdr

Gość Kornilka
To może być tylko utrata wody bo organizm się oczyszcza. U mnie było podobnie bo schudłam pozornie w pierwszym miesiącu 3,5 kg. W drugim przybrałam 1 kg. Dopiero w trzecim zaczęło lecieć w dół i po czterech mam -11,5 kg konkretne na wadze " podobno to już ma być trwale :/ ". Mam kurację na sześć miesięcy więc jeszcze liczę schudnąć co najmniej 6 kg co dało by razem 17,5 kg a gwarancja była na, wklejam tekst z 1 strony importera : ( GWARANCJA ! Na Zioła Tybetańskie udzielamy pisemnej gwarancji trwałej utraty wagi od minimum 23kg do 28kg. Gwarancja pod rygorem zwrotów całkowitych kosztów zakupu dla osób które podjęły pełną 6 miesięczną kurację. ) Osobiście jestem zadowolona i nie będę robić problemu bo podobno po zakończeniu pełnej kuracji waga jeszcze leci w dół przez rok.

Gość gość
Do Kornilka: powiedz mi proszę jak mozesz czy oprocz ziol jeszcze cos dodatkowo robisz ??? Tzn : dieta ćwiczenie ? Bo ja jestem na 4 miesiącu picia ziol razem z moja siostra i nawet kilograma nie straciłam. Więc moze ja zle cos robie... Po prostu nie wierze ze jeszcze u mnie cos sie zmieni a boje sie ze jak przestane pic zt to bede miała problem z wypróżnieniem. A Ty piszesz ze po kuracji chudnie sie jeszcze rok. Cos mi trudno w to uwierzyć. Ogolnie w działanie zioł rownież bo nie tylko ja nie chudnę ale moja siostra rownież. Pozdrawiam Agulka

Gość gość
Do Kornilka: A poza wszystkim zaczełam z siostrą pić Adipex i DNP i efekty są natychmiastowe bo po 2 tygodniach prawie 10kg schudłyśmy. Zdecydowanie jest to lepsze od tych ziol. Dokładnie u mnie jest 9,5kg mniej a u siostry 8,5kg. Pozdrawiam Agulka

Gość gość
Nie jest to moj wpis ani ja ani moja siostra nigdy nie stosowaliśmy Adipexu i innych świństw. Masz satysfakcję jak sie podszywasz podemnie ... Pozdrawiam Agulka

Gość gość
Nie jest to moj wpis ani ja ani moja siostra nigdy nie stosowaliśmy Adipexu i innych świństw a atestowaną Meridę. Pozdrawiam Agulka

Gość gość
Pijemy tylko atestowaną Meridę i chudniemy w oczach. Pozdrawiam Agulka

Gość gość
Ja odchudzam się ziołami od 3 stycznia ,chudłam niewiele,ale zastosowałam dietę Konrada Gacy ,jestem bardzo zadowolona po 7 dniach zgubiłam 6 kilo,i dalej chudnę tylko troszkę wolniej,ok 2 kilo tygodniowo,oczywiście zioła piję nadal

Gość Alka43
Ja nie stosuje żadnych diet. Piję zioła tybetańskie i "Ż P"czyli (żrę połowę). Samoczynnie jem dużo mniej niż przed stosowaniem ziół, gdyż zmalał mi bardzo apetyt. Myślę że wszystko razem czyli zioła tybetańskie i żp przyczyniło się do tego, że po 4 miesiącach schudłam prawie 19 kg. Chudnę nadal bo zostało mi jeszcze około 15kg nadwagi. Teraz gdy schudłam tyle, mogę więcej chodzić na długie szybkie spacery a nawet troszkę biegać. Wcześniej od razu bolały mnie stopy i kolana i bałam się o swoje stawy.

Gość gość
Ja podobnie chociaż pije zioła dopiero drugi miesiąc to po dwóch tygodniach straciłam apetyt i dużo mniej zjadam.

Gość monnisiak
osobiście stosuję do ziół tybetańskich jadłospis dzienny 1000 kalori;-]słyszałam ,że to bardzo dobry sposobik;-]a z apetytem jest różnie...dopiero 11 dzień ale tak do południa odziwo od 6 dni nie mam apetytu,na siłe jem,a wieczorem troche mnie apetyt meczy ale mam nadzieje,że to zwalcze;-]

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się