Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca mezczyzn

czy mezczyzni powinni zejsc z drzewa???

Polecane posty

Spokojnie, nie zniknąłem :) Odbierałem przesyłkę , którą przywiózł kurier z SERVISCO , dostałem paczkę a w środku jest nowiutka i czyściutka oraz młodziutka osiemnastoletnia prześliczna BARBIE i już jest napompowana :)

kuglarza wcielo,wiec sobie meza wieczorem z drzewa na ziemie sprowadze albo nie......bede trzesla,az spadnie prosto do lozeczka:D A Ty kuglarz dalej do watlej barbie sie tul:D:D:D

Inaczej zapytam, czy tu na forum jest chętna aby przytulić się do mnie i zechce zamieszkać na drzewie ?

zwariowana ciupaska hahahahaha w Jankach dwoch 16 latkow ukradlo autobus, pojechalo nimi na zlom. Autobus odzyskano a mial isc za 2500 zl Kto ich do diabla z drzewa sciagnal??? To jest wlasnie przyklad,ze faceci powinni na drzewie siedziec!!!!!!!!!

ja tylko wam powiem Pochwal się jak wyobrażasz sobie ten swój WŁASNY DOM ?

ja bym chciala salon, sypialnie, biblioteke, duzy garaz na kilka moich sprzetow, duza suteryne na zwierzaki, duza lazienke i pokoj telewizyjny, a reszte niech sobie facet juz sam urzadza :P

Chyba jesteście kobiety w czepkach urodzone :) , wyobraźcie sobie, że PAŁAC to już mam prawie urządzony , wystarczy tylko dobrać firanki i zasłony do wystroju pomieszczeń , więc pomoc kobieca mile widziana :) Oczywiście, że jest miejsce w garażu na Twojego Mercedesa :)

ja tylko wam powiem Uważaj bo marzenia się sprawdzają w realu :)

zwariowana ciupaska A gwiazdki z nieba nie chcesz przypadkiem ? :)

nie, nie trzeba juz, i tak jeszcze nie znasz mojego jednego marzenia, do zrealizowania tylko na emeryturze, to juz wole nie pisac co to jest bo by ci barbie pekla z wrazenia ;) no dobra, wranglera nie chce. Wystarczy ravka i motor.

ja tylko wam powiem Sama budowałaś, czy kupiłaś jakąś ruinę do remontu , jak się mieszka ?

zwariowana ciupaska Normalnie prawie się wystraszyłem :) aż takie skromne masz wymagania do emerytury ?

ja tylko wam powiem Czyli jednak remont kapitalny jest teraz , a jak sobie radzisz z fachowcami , podobno teraz jest trudno o dobrego fachowca ?