Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anizeeee17

skate dziewczyna!

Polecane posty

Go艣膰 TenSkater
Szkuka艂em dziewczyny skate i jestem teraz najszcze艣liwszy na 艣wiecie bo ja znalaz艂e i powiem ze jest dobra w ca艂owaniu i innych rzeczach xD pozdro Dla OlLu艢ki mojej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wduszygramuzyka
Ja te偶 wam co艣 powiem. jestem dziewczyn膮, nie ci膮gnie mnie ani do ta艅ca ani do deski. ubieram si臋 szeroko , w koszulki, spodnie z krokiem, bandany, czapki, dresy.. i dlatego 偶e s艂ucham rapu.. 偶e siedzi to we mnie. moi znajomi pochwalaj膮 to bardzo.. jedyna rzecz mnie wkurza.. skoro ch艂opcy mog膮 si臋 tak ubiera膰 to czemu tyle os贸b jest przeciw dziewczynom? szczeg贸lnie starszych.. masakra nie raz na ulicy si臋 spotka艂am ze starszymi babkami kt贸re m贸wi艂y mi 偶ebym podci膮gn臋艂a portki ;/ mi si臋 og贸lnie podoba jak dziewczyny si臋 tak ubieraj膮 ! ! i w艂a艣nie.. nie dla szpanerstwa.. spotka艂am si臋 nie z jednym przypadkiem dziewczyny kt贸ra ubiera艂a si臋 tak w艂a艣nie dlatego bo czu艂a 偶e wszyscy b臋d膮 si臋 jej wtedy ba膰.. bez sens.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jolka ! ;D
ja mam styl skate i czuje si臋 w tym dobrze ;) ja reprezentuje siebie a nie kogo艣! :P zetkn臋艂am si臋 z lud藕mi kt贸rym m贸j styl si臋 nie podoba i m贸wi膮 偶e powinnam si臋 ubiera膰 jak prawdziwa dziewczyna ale ja to zwyczajnie olewam ;D Ja to ja ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotsss
Moim zdaniem jest to fajne :) Kazdy ma prawo ubierac sie jak chce nie wa偶ne czy to ch艂opak czy dziewczyna :) Jestem dziewczyn膮 i tez lubie ubierac luzne rzeczy bo czuje sie w tym po prostu wygodnie :) Jesli ktos lubi tak styl to po co ma sie z tym chowa膰 ? Lepiej wyj艣膰 na miasto ubranym tak jak sie lubi i by膰 sob膮 ! :D

Udost臋pnij ten post

Szczerze m贸wi膮c dziewczyny w stylu skate to zazwyczaj ch艂opczyce, co mi zupe艂nie nie pochodzi... a te spodnie zwisaj膮ce w kroku, o borze szumi膮cy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem skate lask膮
A gdzie tolerancja dziewczyny ?! Nie obra偶ajcie sie nawzajem ! Nikt niema prawa ocenia膰 sie nawzajem !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monia16
ludzie kazdy ma swoj styl i lubi cos innego. a styl skate u dziewczyn jest naprawde spoko. sama jestem skate dziewczyna i bardzo mi sie to podoba tancze hip hop od 3 lat jak i tez slucham rapu i hh wcale nie jestesmy inne niz pozostali ludzie tylko mamy swoj styl i przez niego wyrazamy same siebie. i wcale nie jestesmy babochlopami jak ktos juz wczesniej to nazwal. ubieramy sie jak kobiety tylko na swoj sposob. a szerokie spodnie sa zajebiste nie trzeba ich laczyc z szeroka bluza zamiast bluzy mozna ubrac np jakis top na ramiaczkach z dekoldem i bd bardziej kobieco lub rurki i szeroka bluze i tez bd ok styl skate jest naprawde fajny. to ze ludzie na poczatku sie dziwnie na cb patrza to trzeba przetrwac przyzwyczaja sie do tego i pozniej juz bd normalnie wiemsama po sobie dziewczyny nie wstydzcie sie ubierac szerokich spodni ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SkatE GiRL
ja pierdole niekt贸rzy to s膮 na serio pojebani xD Styl skate girl jest zajebisty wygodny i wcale nie wygl膮da si臋 w nim jak ch艂opak :) A jak komu艣 nie nie podoba to jego problem ka偶dy ma prawo ubierac si臋 jak chce xD Wkurwiaj膮 mn tacy ludzie co si臋 czepiaj膮 :/ Lepszy styl skate girl ni偶 barbie albo tapeciary co wygl膮daj膮 jak kurwy xD POZDRO dla wszystich skate girl :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bgirl
Nie rozumiem k艂贸tni na tym forum . Ka偶dy kto ma ochot臋 wypowiedzie膰 si臋 , niech to zrobi , ale trzymaj膮c si臋 szacunku wobec drugiego i tolerancji . Ludzie ! TOLERANCJI ! Moim zdaniem styl , jak wy to okre艣lacie 'skate ' (cho膰 to poj臋cie baaaaaaaardzo szeroko postrzegane) dla dziewczyn jest mega OK ;) Sama tak si臋 ubieram , przede wszystkim dla wygody w ta艅cu . I nie ma jakiego艣 szczeg贸lnego schematu typu : szeroka bluzka + rurki vs. obcis艂a bluzka + szerkie spodnie . Pozdrowienia od bgirl Domi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skateboarding is not a crime !
Hmm...subkultura skate girl dzieli si臋 na dwie cz臋艣ci: 1 - Ameryka艅ska, 2 - (偶e tak to ujm臋) Polska. Ta pierwsza cechuje si臋 obcis艂ymi spodniami (np. "rurki" itp.), trampkami (converse itp.), lu藕n膮, d艂ug膮 (max. do ud) koszulk膮 oraz znanym fullcap'em. Ta druga cechuje si臋 szerokimi spodniami (baggy, boj贸wki itp.), butami do lub za kostk臋 (DC), lu藕n膮, d艂ug膮 koszulk膮 (max do kolan) b膮d藕 lu藕n膮, d艂ug膮 bluz膮 (r贸wnie偶 max do kolan), oraz r贸wnie偶 fullcap'em b膮d藕 cz臋sto spotykan膮 "kolark膮". Moim zdaniem t膮 bardziej "kusz膮c膮 i poci膮gaj膮c膮" wersj膮 skategirl jest cz臋艣膰 pierwsza ;) No ale c贸偶. Ka偶dy ubiera si臋 tak jak lubi i jak jest komu wygodnie. Pozdrawiam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onaa23...
Polacy zawsze przyjmuj膮 gownian膮 mode haha widac po tym temacie..dzieciaczki 14-16lat skejt贸wy :D naogladaly sie you can danc贸w i pajac贸w w szmatach a teraz to nasladuj膮. Nie wiem czy dziewczyne w workowatych spodniach, za duzych meskich ciuchach mozna nazwac atrakcyjn膮 ,raczej wyglada jak flejtuch z biednej dzielnicy :O u facetow wyglada to r贸wnie 偶alosnie... Robta co chceta...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skateboarding is not a crime !
onaa23... Twoja wypowied藕 艣wiadczy o Twoich kompleksach na temat tego stylu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onaa23...
ohh tak ,mam kompleksy ale na punkcie wlasnego wzrostu :) Przez ciebie bede rycza艂a ca艂y tydzien 馃槶 :classic_cool: :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dresssiikk ;)-
Dla mnie noszenie szerokich dresow i obcislych bluzek jest zajebi**te, poniewaz ubieram sie tak od dawna, nie mam ''dzinsow'' w swojej szafie tylko same dresy. Fajnie to wyglada u niektoryh dziewczyn, ja np wole dresy i bluzy od rozowych pluzeczek z ''hello kiti'' czy obcislych rurek i bluzek w kratke.., Jebi**e mnie zdanie innych bo nosze to co mi sie podoba i w czym mi wygodnie a w tym czuje sie zajeb**scie. jak dziewczyna potrafi ''pokazac'' ze umie sie ruszac po mimo szerokich dresow, to jestem jak najbardziej za tym zeby nosic dresy. pozdro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lenk_a
Dziewczyny skate s膮 艣wietne!!! I nareszcie s膮 w wielu sklepach dost臋pne ubrania dla dziewczyn (cho膰 niestety przewa偶aj膮 wci膮偶 m臋skie). http://polska-marka.com.pl/kategoria/damskie Zobaczcie rybaczki Endorfina. Tak lubieeeee

Udost臋pnij ten post

To ma艂o kobiecy str贸j...Wi臋kszo艣膰 z czasem z tego wyrasta w liceum. Nie mam nic przeciwko, je艣li to jeden ze styl贸w, jaki si臋 lubi i nosi, na przyk艂ad jedz膮c na rowerze czy deskorolce, spaceruj膮c lub biegaj膮c. Jednak na co dzie艅 - do szko艂y czy na zakupy wygl膮da nieelegancko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tycytycycycycyc ;d
je艣li chcesz by膰 skejterk膮 to nie mo偶esz patrze膰 jak ubieraj膮 si臋 inni skejterzy. liczy si臋 to co robisz JE殴DZISZ NA DESKOROLCE ! tu nie liczy si臋 wygl膮d , styl itd. tylko PASJA. teraz du偶o dziewczyn udaje takie skejterki tylko po to by ka偶dy si臋 tym jara艂. liczy si臋 to 偶e robisz to co lubisz. NIC NA SI艁臉 . a udaj膮c skejterk臋 nic tym nie osi膮gniesz ;) je艣li chcesz by膰 skate girl to kup jak膮艣 dobr膮 dech臋 id藕 na skate park i 膰wicz tricki.ucz si臋 je藕dzi膰 i nie zwa偶aj na styl czy wygl膮d a uwierz wyjdziesz na tym lepiej ;) pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga171717
my艣le 偶e osoby kt贸re twierdz膮 ze to jest pozerskie to si臋 myl膮 , g艂贸wnie z tego powodu , ze je偶eli kto艣 lubi chodzic w takich ciuchach to nikt mu tego nie zabroni nie czuje si臋 w r贸rkach to nie tej osoby wina , poprostu taka ju偶 jest ... -_- je艣li dziewczyna czuje si臋 dobrze lu藕no swobodnie i czuje si臋 w tym co nosi "pi臋kna" to 偶adne "lalunie": nie powinny sapac ... poniewa偶 po co艣 produkuj膮 te rubrania , a nie wszyscy maj膮 talent do ta艅ca i jazdy na desce Tak czy owak u mnie w sql jest wiele dziewczyn kt贸re nosz膮 szerokie bluzy lub spodnie a nie ta艅cz膮 i nie je偶d偶膮 , i podobaj膮 si臋 ch艂opak膮c ... Ale to jest tylko moje zdanie ./Pozdro :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi tam podoba si臋 jak laski ubieraj膮 si臋 troch臋 bardziej na luzie. idealnioe wygl膮daja rurki z takimi butami http://shushu.pl/obuwie/tenisowki-old-skool-leopard i bluza albo zwyk艂ym t-shirtem. Ale ju偶 po艂膮czenie sp贸dniczki z takimi butami to dla mnie wiocha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艁ukasz124
Mi si臋 podoba na odwr贸t jak ma np. rurki i troche wi臋ksz膮 koszulk臋 no i grzyweczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja osobi艣cie lubi臋 ciuchy diamante i kupuj臋 je st膮d www.chillout-shop.pl maj膮 fajne ceny a od 99z艂 przesy艂ka za free :)

Udost臋pnij ten post