Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfgfgffgfgfgfgf

W.K.U.R.Z.O.N.A N.A M.A.X.A wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Polecane posty

Gość gfgfgfgfgffgfgfgfgf
jeszcze raz dziękuje, właśnie to chcialam usłyszeć :) ale z drugiej strony boje sie ze nie idac z nim do łóżka popelniam bląd, moze sie niepotrzebnie czepiam wszytskiego, moze przesadzam i jak on np. nie wytrzyma tego,ze tak zmieniam zdanie z tym seksem to mnie zostawi, a to naprawde wartosciowy chlopak... dzieki raz jeszcze, pozdrawiam ciepło :)

Gość gfgfgfgfgffgfgfgfgf
ps. on tego tez jeszcze nie robił

Tak czy inaczej poczekaj,bo możesz mieć jeszcze więcej nieprzyjemności niz gdyby Cię zostawił.Do faceta trzeba miec zaufanie,a Ty go nie masz,z resztą nie dziwię się :-O Pomysl co by było gdybys zaszla w ciąże?Skoro facet skąpi na matkę to co dopiero na dwoje?

Gość gfgfgfgfgffgfgfgfgf
wlasnie ciazy sie obawiam, ale mi powtarza,ze tabletki sa bardzo skuteczne a jak do tego dojdzie prezerwatywa to juz bedzie 100% i nie mam sie czego obawiać... ale ja nie mam 5 lat i wiem,ze to nie prawda :o dziekuje za dobre rady :) :) nie zrobie z nim tego, przynajmniej nie w najblizyszm czasie :) pozdrawiam 🌼

Gość gfgfgfgfgffgfgfgfgf
dziekuje ja rowniez :) odezwe sie za jakis czas :)

Gość potwierdza.m
Mój to przed naszym ślubem wygrał nie złą sumkę ani kwiatka, zero To są egoiści, ale tacy coś w życiu mają, (wszystko w dupie ).

Gość jkhsdfilsdfhdg
moj to tez byl sknera, za wszystko musialam placic, nie dosc ze za siebie to za niego, a jak zapraszal do kina to musialam tez za siebie placic, byl z innego miasta, przyjechal raz do mnie i jak go odprowadzalam to pyta sie czy mam kase bo on nie ma za co wrocic :/ tez byl wartosciowy, ale wyludzal kase, nie jestem z nim juz teraz jestem z kims kto od czasu do czasu gdzies mnie zaprosi i cos postawi, a czasem ja mu ;)

Gość jkhsdfilsdfhdg
a z tym sexem to poczekaj jak nie czujesz ze chcesz to zrobic to nic na sile. Ja czekalam i jestem b. zadowolona z tego. Czuje sie dumna heeh