Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasakooida

BŁAGAM DORADZCIE MI CZY OBCIEŁYBYSCIE WŁOSY NA MYM MIEJSCU??

Polecane posty

Gość klasakooida

Mam długie do polowy pleców proste włosy i prosciutko sciete na dole czyli niewycieniowane.. ale te w losy mam koloru naturalnego i nie farbowane nigdy tylko rozjasniane kiedyś za mlodu wodfą utleniona byly jak bylam głupia i niemądra.. teraz są niezbyt gęste ale też niezbyt rzadkie i nie wiem czy sciąc czy nie.. jakie widzicie argumenty za scieciem a jakie za niescinaniem?:)

Gość onana..
wyslij zdjecie, to bedzie latwiej doradzic...tak to nie ma sensu..

Gość moimzdaniem
Ja uwielbiam długie włosy, sama zapuszczam i uważam, ze długie włosy to ozdoba. Jedyne co Ci mogę doradzić to np ich skrócenie jesli są zniszczone końce i zcieniowanie, aby się ładnie układały i np okalały twarz, ale to zalezy jak wygladasz i czy bedzie Ci to pasowało

Gość klasakooida
no nie mam foty zadnej ale moze cos wam da jak napisze jak wygladam . a więc jestem identyczna wg ludzi jak isabela scorupco ale nie mam blodn włosów jak ona tylko ciemne .. ale byl taki film z nią ogniem i mieczem i tak grala własnie ,...i ja jestem strasznie podobna do niej na twarzy wrecz wg znajomych jestem jej sobowtórem ..to tyle jesli chodzi o twarz jesli chodzi o włosy zaraz wkleje fotke jakie mam mniej wiecej włoski.

Gość klasakooida
to znaczy mam włosy koloru ciemnyblond a nie ciemne calkiem/.

Gość pardon
...muslałam,że na mymłonie... ;)

Gość mysle ze dziewczynom raczej
chodzilo o wyglad wlosow a nie Twoj. o ich kondycje

Gość waikiki
weż lekko podetnij i sobie ciut pocieniuj, może grzywka??

Gość waikiki
długie sa teraz modne nie farbuj, bo szkoda włosów!!

nie scinaj.troszke pocieniuj wtedy beda wydawaly sie gestrze.i jak dla mnie kolor koniecznie .nie wygladaj jak mysza .dodaj sobie charakteru. pozdrawiam

Gość a czy musze cieniowac
no dzieki dziewczynki . bo własnie wyglądam jak mysza z tymi włosami ale nigdy nie farbowalam i nei chce farbowac bo mam delikatne włosy i nie chce ich niszczyć..:( wiem ze cieniowanie powinno byc ale czy proste zupelnie na dole aż takie są złe??

Gość *Ania***
Włoski to nie zęby - Bardzo szybko odrastaja... naprawde, nie ma co załowac wloskow jak zetniesz odswierzysz je,wzmocnia sie i szybko odrosna bardziej zdrowsze. :) *Pozdrawiam.. :)