Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z kafe

nie szukam miłości, bo nie chcę rodzić dziecka

Polecane posty

Gość jedna z kafe
Stejsi ja wiem, ze moje wypowiedzi są smutne:/ Widzisz, ja nie mam ani jednej osoby, przed którą moge się otworzyć bez strachu, ze mnie skrytykuje i zbeszta. Mam koszmarny niefart w zyciu zawodowym i prywatnym, staram sie to przemilczec, ale to i tak przebija z moich wypowiedzi. Mimo, ze nie siedzialam na tylku z rękami pod siedzeniem to nie powiodlo mi się. Widać brak mi kompletnie umiejętności interpesonalnych:/

Gość zzzccczzzccc
po prostu nie mam instynktu,nie lubie malych dzieci i nie wyobrazam sobie by teraz zajmowac sie dzieckiem i siedziec w domu....to jest dla mnie niewyobrazalne

Gość jedna z kafe
as poza tym jak ja mogę znaleźć sobie kogoś jak zrobił mi się pryszcz na nosie i złamał obcas, pasmo nieszczęść mówię wam

Gość jedna z kafe
podszywaczu...oj:)...:D

jedna z kafe... nie powiodło sie? ok rozumiem :/ ale to nie znaczy ze nadal tak ma byc:) to jakie mamy zycie tylko zalezy od nas :) szkoda ze nie chcesz sie ujawnic byłoby mi łatwiej z Tobą rozmawiac... ale naprawde uwierz kazdy z nas ma w zyciu gorsze momenty:/ grunt to nie poddawac sie i uwierzyc w siebie :) i tego Ci zycze z całego serca:)

Gość jedna z kafe
:) ....dzięki za te słowa... a Ty podszywaczu co robisz na kafe, bo przeciez nie przegrywasz zycia ze zlamanym obcasem,prawda?...

Gość jedna z kafe
wszyscy poszli, ja też idę, bo ile mozna tu siedzieć :/ Stejsi pa:)🖐️ dzięki za rozmowę...:) podszywaczu dla ciebie tez👄 bo mnie rozbawiłeś :D

Gość ja_podszywacz
chciałem Ci tylko uświadomić jak dziecinne są twoje powody do marnowania sobie życia, wiem że nie jest łatwo ale nie wolno tracić nadziei i poddawać się, uwierz mi że można być szczęśliwą w każdej sytuacji, wszystko zależy od Ciebie

Gość jedna z kafe
pewnie jesteś facetem i nie wiesz co to znaczy, jak kobieta ma problem:o

Gość jedna z kafe
tzn.raczej na pewno jesteś facetem.... nie będę się tu kłócić z Tobą o rodzenie dzieci i czemu nie jest to przyjemna rzecz, ale dzięki ze ustawienie mnie trochę do pionu ok, lecę ...🖐️

nie będę się tu kłócić z Tobą o rodzenie dzieci i czemu nie jest to przyjemna rzecz, fakt do przyjemnych poród nie nalezy :/ ale potem... hmmmm jest super :)

Gość WYKŁADAM KAWĘ NA ŁAWĘ
JA TEŻ NIE CHCĘ MIEĆ DZIECI BO SIĘ ROZTYJĘ JAK ROPUCHA I JESTEM EGOISTKĄ.

a kto powiedział do cholery ze po dzieciach sie tyje??? jak bedziesz duzo zarła to i bez dzieci bedziesz wygladac jak ropucha:/