Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Greczynka

Zawsze mysłałam że jak bede miala 32 lata...

Polecane posty

Gość Greczynka
do ja mam lat ale nie jesteś troszke przerazona swoim wiekiem... czasami..? Bo ja tak.... :(

Gość ja mam lat
a miłość? kochajcie dziwczyny i bądźcie w zdrowych związkach, te toksyczne odrzucajcie, a będziecie długo piękne i młode.

ja mam lat...> może takie trochę trywialne pytanie. ale czy możesz mi napisać, jak poznaje się prawdziwą miłość?

Gość ja mam lat
Greczynka, wygląd wyglądem, ale owszem, czasem przygniata mnie myśl o swoim wieku, zauważam szybsze zmęczenie, mniej chęci na to i owo, jednak staram się o tym nie mysleć. Mam dwie córki i już jako nastolatki były ze mnie dumne(co rzadko bywa u nastoletek), zazwyczaj unikają w towarzystwie rowieśników "starych" rodziców. Moje córki podkreslały zawsze "to moja mama", to był dla mnie znak, że nie jest ze mną najgorzej, ale to o wyglądzie piszę. Życie nie obesxło się ze mną łaskawie, przeszlam wiele, włącznie z depresją, kryzysem w małżeństwie. Grunt to stawić czoła problemom i uśmiechać się.

Gość ja mam lat
akitkaa, nie wiem czy mądrze Ci napiszę, ale spróbuję na swój sposób. Nie moja własna to teoria, ale podpisuje sie pod nią - miłość to kochać POMIMO WSZYSTKO, a nie za coś. Moja teoria brzmi tak - prawdziwą miłość poznasz po tym, kiedy rozsądek nie dochodzi do głosu;)

hmm, to chyba podzielam Twoją teorię :) najgorsze jest, jak sobie ktoś coś mówi, że jest tak i nie inaczej, np. jestem stara bo mam 30 lat i już nic mnie w życiu dobrego nie spotka... znam sporo takich ludzi, ślepo sobie wmawiają i się tego trzymają....

rozsądku nie za wiele u mnie w związku z miłością ;) a zawsze byłam taka rozważna ;)

Gość ja mam lat
zdesperowanym 30-latkom i nie tylko radzę przeczytać "Potęgę podświadomości" Murphy'ego akitkaa, wcale się nie dziwię,że rozsądek nie wiedzie primu nad sercem, jeśli się zakochałaś, a rozwaga osoby zakochanej chowa się gdzieś głęboko. To taki rodzaj amoku, wciąż myślisz, chcesz być blisko....ehhhh...kochaj, jestes taka młoda.

Gość ja mam lat
chciaż z wzajemnością? ale myślę,że tak, bo jesteś szczęśliwa

Gość ja mam lat
zmykam stąd ustępując miejsca przy kompie młodszemu pokoleniu akitkaa, powodzenia, emanuje od Ciebie szczególne ciepełko:)

Gość czarna-anka
heh a ja jeszcze przed 30stka...rok mi brakuje.....a czuje sie jak 22 latka................