Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekkozalamana

czemu nic nie schudłam przez ostatni tydzień mimo ze trzymałam sie dietki i cw.

Polecane posty

Gość lekkozalamana

czemu nic nie schudłam przez ostatni tydzień mimo ze trzymałam sie dietki i cwiczen? Jadłam 1000 kcal (tak jak wczesniej - od miesiaca sie odchudzam) i cwiczyłam nawet intensywniej w ostatnim tygodniu niz w pozostalych, tu nie chodzi mi tez o sama wage, ale tez o centymetry, nigdzie nic nie ubyło mimo mojego duzego wysiłku. Jakies dwa tygodnie temu miałam podobna sytuacje, ale tłumaczyłam sobie ze raz na jkis czas waga i centymtery moga sie zatrzymac, ale nie zeby to sie dzialo co dwa tygodnie.... W ciagu miesiaca schudłam 2,8 kilo. A duzo cwiczyłam i jadlam 1000kcal dziennie.... myslałam ze uda mi sie wiecej zgubic.... nie poddaje sie mam zamair dalej sie jeszcze odchudzac, ale po prostu smutno mi sie zrobiło jak weszłam dzis na wage i wzielam centymetr i porwnałam wymiary sprzed tygodnia...

Gość a ile ważysz i ile masz wzrost
u? Stosowałaś wcześniej diety? Ile normalnie jesz kalorii? :)

Gość lekkozalamana
stoswałam wczesniej diety...jakies rok temu, podbnie wazylam i odchudzalm sie na lato..(tez 1000kcal) na poczatku diety wazyłam: 61,2 teraz waze 58,4 mam 163 cm wzrostu wczesniej jadłam zancznie wiecej,,,nie licze kalorii kiedy nie jestem na diecie, ale tak mnije wiecej to ok. 2000kcal a moze i wiecej w niekótre dni a czasem mniej, no to zalezy od dnia....

należysz do osób z dobrym BMI i dlatego Ci ciężko schudnąć..zawsze tak jest

Gość lekkozalamana
jeszcze z tydzien albo półtora do tych dni... ale chocbty nawet dwa tygodnie temu była podobna sytuacja...kiedys to udawało mi sie schudnac wiecej...albo powlo chudłam ale jadłam wiecej...

Gość no to moze byc przyczyna

nie masz nadwagi wiec sie nie dziw. organizm odbiera diete 1000 kcal prawo jako glodowke. szczegolnie jesli cwiczysz. czasami waga wiec staje na jakis czas. masz dwie opcje: zaczynasz powoli jesc wiecej albo trzymasz sie tej dietki.

Gość lekkozalamana
trzeba bedzie zatem sprobowac dalej trzymac sie na dietce, chociaz to wcale nie takie łatwe, zwłaszcza ze sie wkłada w to tyle wysilku a efekty sa male wrecz znikome...

Gość impossible is nothing
proponuje zebys sprawdzała efekty raz na 3- 4 tygodnie...pozdrawiam

Gość ja tez sprawdzam efekty co
tydzien

Gość lekkozalamana
wazyłam sie dzis, i mimo ze nie przejadałam sie a co wiecej trzyamałam sie diety i cwiczyłam duzo znow 10 dag wiecej...nie wiem sama co o tym myslec...juz powoli trace jakakoliwek nadzieje :( :( :( :( :( :( waga pokazała 10 dag wiecej znowu - to straszne.... wiem...miaam sie nie wazyc,ale podkusilam sie i musiałam to zrobic...i znowu mam doła....przeciez nie przestane wogole jesc...bo jesc trzeba....bezsensu,,,a tak bardzo chcialam schudnac do swiat no i oczywiscie po swietach tez jeszcze.....ahhhhhhh :(

Gość a moze powinnas
troche rzadziej sie wazyc..gdy bedziesz przejmowala sie kazdym 10 dag wzrostem wagi to raczej szybko w ogole stracisz motywacje do cwiczen,Wystarczy ze zwazysz sie raz w tygodniu albo nawet rzadziej

Gość lekkozalamana
wazyłam sie własnie co tydzien, ale od kiedy waga stoi w miejscu jest to dla mnie duzy cios...zwlaszcze ze przestrzegam diety i cwiczen

Gość Jaaap
Po pierwsze dziewczyny, nie zagladajcie na wage co tydzien... Nic od razu. Najlepiej w ogole na nia nie wchodzcie. Mozecie sprawdzac rezultaty diety w lusterku lub po samopoczuciu. Poza tym cwiczysz, a cwiczenia, na poczatku moga sprawic nawet przyrost wagi, co nie jest takie straszne, bo nasze cialo zostanie ujedrnione i troszeczke miesni nam sie pokaze. Ja w ogole sie nie waze. Najlepiej postanowcie sobie cwiczyc i jesc zdrowo, a rezulataty porownajcie za miesiac;]