Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otumaniona-rozkojarzona-dorota

poznałam Wlocha...???

Polecane posty

nie mogę przejść obojętnie, muszę odpisać... kiedyś mój wujek powiedział, że kobiety są sk*rwiałe i bezdennie głupie. Zawsze uważałem, że tak nie jest, ale widać się pomyliłem i chyba należy dodać że kobietom (niektórym tylko mam nadzieję) brakuje honoru. Droga autorko tematu.. brak słów na Twoje zachowanie. Zachowałaś się jak kobiety które spotykał mój wuj z tym że to on był takim włochem z Twojej opowiastki. Wiesz, ludzie są odpowiedzialni nie tylko za swoje uczucia ale też uczucia którzy inni ludzie żywią w stosunku do Ciebie. Potraktowałaś swojego faceta jak szmatę, zabawkę, gumę która można wypluć jak pojawi się jakaś smaczniejsza. Ciekawi mnie dlaczego jeszcze się dziwisz zachowaniu swojego na szczęście już byłego faceta. Ciekaw jestem co miałby powiedzieć, żeby Ciebie zadowolić \"tak kochanie, mamy po 27 lat, a Ty się zakochałaś we włochu którego znasz tydzień i chcesz sobie do niego jechać, bo nie wiesz co czujesz, jedź i się o mnie nie martw\". Czy tak miało brzmieć ? Mam nadzieję, że nie będziesz żałować swojego wyboru, bo do swojego ex-faceta nie masz już po co wracać. najlepszego.

Gość AUTORKO BIERZ TEGO CO
WIEDZEJ MA DO ZAOFEROWANIA A NIE GOLASA , N AKTOREGO BEDZIESZ TYRAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość otumaniona-rozkojarzona-dorota
ale mnie zbesztaliscie...troche mieliscie racji ale nie tak do konca bo z exem nie bylo tak ze go z dnia na dzien rzucilam tylko juz od jakiegos czasu bylo czuc ze miedzy nami nie bylo tego co dawniej. moze za sprawa ze juz dlugo bylismy ze soba, od dawna sie znalismy a i on byl dla mnie pierwszym facetem z ktorym mialam zwiazek. Niedawno gadlm z A (moim Wlochem), powiedzial ze czeka na mnie. na razie przyjezdzam do wloch tylko na pare dni i bede mieszkac w hotelu. moze i postepuje zle ale to moja pierwsza decyzja taka szalencza. moje zycie juz od dawna bylo zaprogramowane. juz w liceum bylo wiadomo ze pojde na prawo, ze kariera potoczy sie tak a nie tak. lubialam moze to co robilam ale moje zycie bylo takie poukladane. moze to czas by to zmienic. jutroo tej porze bede dolatywac do rzymu. po raz pierwszy czuje sie podekscytowana. pozdrawiam

bydle_cholerne moj włoch jest a moze raczej był swietnym kochankiem, zaden inny facet nie dbał tak o moje potrzeby. Ale wiesz co jest najlepsze że postanowił uczyć sie Polskiego i niezle mu idzie.

majtusia no coz.... w sumie nie kazdy facet jest skurwelem, nie;) Moze trafilas na tego fajnego?? Nie wiem. Nie znam ani Ciebie, ani jego. Mówię co wiem z opowiadań nie jednej Polki, które żyły z Włochami. Zresta nie tylko z nimi. Uwierzcie, ze ludzie w Europie traktuja nas caly czas jak druga kategorie. I pewnie jeszcze dlugo beda nas tak traktowali. A poza tym... Piszę tu tylko po to, zebyscie mialy oczy otwarte i zebyscie nie plakaly, kiedy spadna na Was niespodziewane ciosy. A oni wszyscy, czy to Wloch, Niemiec, Angol, tak jak potrafia byc mili i uprzejmi mocno, tak samo mocno potrafia ranic i bic. ;)

faceci z zachodu lubią Polki bo sądzą ze są dobrymi żonami i matkami, no i są towarzyskie, obyś wróciła z tego Rzymu

ja mieszkam z \'moim Wlochem\', od poltora roku, i bez obrazy dla naszych \'polskich ogierow\' (hahahahahaha), nie ma porownania z Polakami, marnie nasi rodacy wychodza

Gość agusia----agnieszka----italy
Ja od 5 lat jestem zwiazana z wlochem, od 2 lat jestesmy malzenstwem i to nawspanialszy czlowiek na ziemii: opiekunczy, czuly, kochajacy, zawsze gotowy pomoc orazcudowny kochanek. zaden polak sie do niego nie umywa. po prostu z nim czuje sie cudownie.

Gość smerfeeeetka
ten kto pisze ze wlosi nie sa dobrymi kochankami chyba nie ma o tym zielonego pojecia, bo wlasnie sa. moj wloch potrafi mie zaspokoic jak zaden inny i do tego bardzo dba o mnie i moje potrzeby, poza tym potrafi mnie nieziemsko podniecic samym glosem. poza tym mozna z nim pogadac o wszystkim jak z przyjaciolka, bardzo o mnie dba, w kazdej sytuacji i ciagle mi mowi komplementy. MAJTUSIA napisz cos wiecej o swoim wlochu.

Gość a podniose sobie
no szkoda mi was....ciekawe co powiecie za pare lat...jak juz bedziecie ich zonami...bylam we Wloszech prawie 10 lat,a z wlochem 7 lat wiec wiem juz jak to wyglada,aj,szkoda słow na ta naiwnosc Polek!

Gość a podniose sobie
agusia...poczekaj jeszcze pare latek,skarbie,wtedy pogadamy,naiwne,naiwne poleczki

do \' a podniose sobie\' naiwna nie jestem, znam malzenstwa polsko-wloskie, z dosc dlugim stazem, szczesliwe, kochajace sie. jak ty dalas sie zrobic w trabe to twoj problem, ale nie obrazaj innych

Gość agusia---agnieszka----italy
Z moim Wlochem jestem juz 5 lat (od dwoch malzenstwo) i mysle ze jezeli mialby byc on taki zly jak twierdzisz to juz by dawno wyszlo. A ja z tym czlowiekem mieszkam, zyje i widze jaki on jest wobec mnie i wobec innych - naprawde jest brdzo dobrym czlowiekiem. ponadto jego rodzina tez mi bardzo pomogla na samym poczaku mego pobytu we wloszech. jezeli ty zle trafilas to wspolczuje. ae nie oznacza to ze zaraz kazdy jest taki. A w Polsce to sa same aniolki? juz po samym forum widac ze tez kobiety borykaja sie brakiem zainteresowania ze strony polskich mezczyzn, ich pociagiem do alkoholu i czasem ich zdradami. jakby jakas cudzoziemka zaczela czytac kafeterie to by od razu pomyslala ze polacy sa beznadziejni.

Gość a podniose sobie
dwa lata malzenstwa mowisz...to malutko....pazienza.....a co do zdrad...coz,pewnie ten twoj juz jakas przelecial sobie na boczku,oni nie potrafia byc wierni,taki narod poza tym...nikogo nie obrazam tylko po prostu takie sa Polki,wystarczy ze zobacza pare euro ,dobry samochod i juz sazakochane

Gość a podniose sobie
monimoni....poltora roku...smiac mi sie chce,wszystko w swoim czasie....a jak tam u was z zazdroscia....chyba nieciekawie co?

Gość a podniose sobie
i jeszcze cos!NIGDY NIE BEDZIECIE NA ROWNI Z ICH MAMUSIAMI I RODZINA ....to tylko takie mydlenie oczu...zawsze zostaniecie Polkami

a podniose sobie a wiec twierdzenie ze ktos jest z kims tylko dla pieniedzy to nie obraza? ja dziwka nie jestem mam swoje pieniadze i nikogo o nie nie prosze, jak ty przez 10 lat sie kurwilas to i kopa w dupe dostalas

Gość a podniose sobie
monimoni..........chyba prawde napisalam,co?zabolalo?....zaboli jeszcze bardziej....poczekaj....ja bylam mezatka a to ty sie kurwisz,bo z tego co tu czytam to raczej slubu z toba nie wezmie,pobawi sie i kopnie w zadek

Gość a podniose sobie
a wtedy przyjedziesz do kraju i bedziesz prosic Boga zeby ktorys polski ogier raczyl jeszcze na ciebie spojrzec

nie, nie boli bo niby dlaczego, poza tym chyba nie rozumiesz pojecia kurwic sie, to nie znaczy uprawiac seks przedmalzenski, tylko za pieniadze, bo co ty swojego poznalas, a bo 2 miesiacach juz malzenstwem byliscie, ja mojego wole poznac

Gość a podniose sobie
i jeszcze...........nie powiesz mi zezarabiasz 2000 euro bo to jest smieszne....mam swoje pieniadze....hahaha...nikogo o nic nie prosze....dobre....pewnie zarabiasz ze 600 i co?starcza ci na zycie,raczej nie sadze

Gość a podniose sobie
ja bylam z moim dluzej niz ty i po slubie dopiero zrozumialam co to za rasa...zrozumiesz i ty

Gość a podniose sobie
a kopa w dupe nie dostalam,sama go rzucilam i jestem z tego dumna

poza tym ja jestem z moim od trzech lat, dlugo juz sie mana bawi, i to chyba z cala rodzin, bo znam znakomicie wszystkich, poczawszy od rodzicow, a skonczywszy na wujkach, i traktuja mnie jak pelnowartosciowego czlonka rodziny, nie wiem na kogo ty trafilas, ale chyba niezle ci dokopal, ze tak wlochow znienawidzilas :(

Gość o bosze
kobitki nie kloccie sie!!!! jedna z Was ma poprostu zle wspomnienia z mezem-Wlochem i tyle. takie sa takze stereotypy ze wloch-przystojny, z kasa, niezle sciemnia latwo moze znalezc sobie polke-ladna ktora beda mu zazdroscic koledzy. czesto bywa tak ze sa to znajomosci wakacyjne. tyle tylko ze polka rzuca wszystko co w PL ma i wyjezdza do Swojego Wlocha. Wloch sie nia pobawi i rzuci bo w nastepne wakacje znajdzie nowa polke jeszcze ladniejsza. no i tak w kolko. ale nie generalizuje. sa tez pary pol-wloskie ktore sie kochaja i sa dobrym malzenstwem. ot tyle pozdrawiam:)

zarabiam ciut wiecej niz 600 euro. a tak wogole to o co ci chodzi, boli cie szczescie obcych ludzi, bo ty raczej rad nie udzielasz, tylko obrazasz?

Gość smerfeeeetka
a podniose sobie wiesz akurat nie polecialam na pieniadze, sama zarabiam wystarczajaco i nie lece ani na kase ani na samochod, a moj wloch wcale nie jest jakis niewiadomo jak bogaty. oczarowalo mnie przede wszystkim to ze jest dla mnie dobry, potrafi mnie sluchac i nie jest ze mna tylko wtedy jak jest wszystko fajnie ale tez w bardzo trudnych dla mnie chwilach...

Gość a podniose sobie
to tylko pozory...nigdy nie bedziesz czlonkiem ich rodziny,zawsze bedziesz POLKA...mowie jeszcze raz...pogadamy za pare latek...to jeszcze za krotko abys zrozumiala... poza tym...ja mam honor i jestem dumna ze jestem Polka,oni tak nie mysla zawsze bedziesz STRANIERA i nie nienawidze ich...po prostu nasza kultura jest inna,obyczaje i nawyki,tego nie przeskoczysz... powiem ci na koniec...jezeli zrozumiesz co pisze...wiesz jakie jest ulubione ich przyslowie? MOGLIE E BUOI DI PAESI SUOI...jak nie rozumiesz to ci moge przetlumaczyc:D

Gość o bosze
mi przetlumacz:)

lo conosco, tesoro, non preoccuparti, ce la facio, lascia stare che meglio, mi sono stancata a podniose sobie, ciao, non ha proprio senso parlare con te