Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaasmuconaa

Zerwał nagle przez SMSa

Polecane posty

Gość Zaasmuconaa

Było cudownie, az nagle niespodziewanie napisal mi, ze musi to zakonczyc bo rozkreca interes i brakuje mu czasu nawet na spanie. Nie umiem sie pozbierac,a on nie chce nawet odebrac telefonu zeby wytlumaczyc mi co sie stalo.Nie umiem sobie z tym poradzic, dlaczego tak mnie potraktowal? Dlaczego mimo trzech cudownych miesiecy skonczyl ze mna tak jakbym nigdy nic dla niego nie znaczyla. I to przed swietami:(

Gość chyba tak
moim zdaniem to lepiej dla Ciebie. Zachował się jak kretyn, przynajmniej poznałaś się na nim zawczasu

Gość Zaasmuconaa
mógł przecież zerwać przez MMSa :(

Gość hehehehe hehehe

Skoro interesy (pieniędze) sa dla niego wazniejsze niż Ty, to chyba lepiej, że nie będziecie tworzyć związku, prawda? Chciałabyś z takim facetem zakładać rodzinę?

Gość Lukrecja mała
Wiesz moja mama była w sanatorium z kobietą, którą mąż tak potraktował. Nie mieli dzieci, któregoś dnia oznajmił jej, że ma inną i ona jest w ciąży. Po chwili dzwonek do drzwi i weszła "inna"-jej przyjaciółka! Mąż jej powiedział , aby zrobiła herbatę. A ta babeczka, żeby sama sobie zrobiła. Mąż oburzony jak ona traktuje gościa!!! I najlepsze na sprawie rozwodowej ta babka pyta się dlaczego on tak postąpił, bo ona mu nawet kapcie przynosiła jak on z pracy wracał. On na to "twoja nadgorliwość cię zgubiła". Powiem tylko, ze ona się z tym nie potrafi uporać od 10 lat. Szkoda czasu i życia na zajmowanie się "dlaczego on tak postąpił".

Gość malutka_25
Wiadac tak naprawde mu nie zależało, może poprostu dobrze się bawił pzez ten czas, a teraz poznał inna która trzeba zdobywać. Czasem tak bywa. Współczuje, ja rozstalam się przed swiętami Bozego Narodzenia.

Gość mój napisał że zrywa
bo buduje dom :-) Chyba nie miał mnie w dalszych planach...ale teraz się cieszę, że tak się stało. Mam super faceta.

Gość a arab może się rozwieść
przez sms.. wystarczy wysłać rozwodze się, rozwodze się, rozwodze się i mułła to uzna....... u nas nie jest tak źle :D

Gość izabel1
zasmucoa i co zamirzasz z tym robic bedzisz dociekac prawdy?

Gość Zaasmuconaa
Ja nawet chyba nie oczekiwalam od was rady, bo wiem ze radzic jest trudno. Chcialam po prostu to napisac. Nie wiem co zrobie. Nadal nie odbiera telefonow, nie odpowiada na smsy. Nie chce mu ulatwiac sprawy, chce zeby sie pomeczyl i spojrzal mi prosto w oczy i powiedzial ze ma mnie gdzies. Niech ponosi konsekwencje swoich czynow..ale to po swietach, nie chce chyba sobie ich psuc jeszcze bardziej. Troche mi lzej ze nie tylko moj okazal sie takich chamem, po prostu sa i tacy prostacy na ziemi. Dzieki za zainteresowanie tematem

Gość ta co widziała i
zasmucona - on poprostu Cie olał . swinia . nie zaluj , byl z Tobą nie szczery i tak naprawde to Ty myslalaś ze jest ok. glowa do gory . pol swiatu tego kwiatu :)

Gość monyka1
zasmucona myslisz ze odwazy ci sie spojrzec w oczy watpie pewni posci ci kolejnego sms i to tyle

Gość Zaasmuconaa
dorwe gnoja znienacka:)

z wlasnego doswiadczenia powiem, ze to pewnie bedzie wygladalo jak Twoj monolog... on nawet tego nie zarejestruje bo sie juz nakrecil, ze to koniec! jeszcze walnie scieme, ze dla niego to tez trudne ale tak bedzie lepiej...

Gość Zaasmuconaa
to dostanie w twarz i chociaz mi sie humor poprawi:)

Gość Zaasmuconaa
dziekuje wam za wszystko...nie wiem dlaczego ale dzieki wam juz mi lepiej. pozdrawiam cieplutko i zycze wszystkiego najlepszego na swieta