Gość mariolaaaamaa Napisano Kwiecień 5, 2007 powiedzcie co o tym myslicie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hshsh hsuej s shuir cishejmm Napisano Kwiecień 5, 2007 olej to.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martynka0884 0 Napisano Kwiecień 5, 2007 A czy to wazne? Jak podobasz sie sobie to jest ok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zai Napisano Kwiecień 5, 2007 a ile masz lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariolaaaamaa Napisano Kwiecień 5, 2007 taaaa oleje to a pozniej na wadze 75:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wertkaer Napisano Kwiecień 5, 2007 ja mam 166 cm, ważę 57 kg i się odchudzam, chciałabym tak 53kg osiągnąć więc sobie resztę dopowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariolaaaamaa Napisano Kwiecień 5, 2007 mam 21 lat:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość multimilioner Napisano Kwiecień 5, 2007 chyba raczej masz anorekcję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariolaaaamaa Napisano Kwiecień 5, 2007 anoreksja odpada:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak wazysz Napisano Kwiecień 5, 2007 za duzo .twoja waga to 50kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariolaaaamaa Napisano Kwiecień 5, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariolaaaamaa Napisano Kwiecień 5, 2007 www.dieta.pl----------->tu mi mowia ze musze wazyc 56 kilo to w koncu jak to jest:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hshsh hsuej s shuir cishejmm Napisano Kwiecień 5, 2007 zawsze robisz to co Ci pisza obcy ludzie na forum...w wieku 21 lat to sie ma juz swoje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariolaaaamaa Napisano Kwiecień 5, 2007 ja mam swoje zdanie i zrobie jak chce,pytam tylko o opinie,czy to czyni ze mnie bezmozgie yeti:o?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hshsh hsuej s shuir cishejmm Napisano Kwiecień 5, 2007 ja mam swoje zdanie i zrobie jak chce,pytam tylko o opinie,czy to czyni ze mnie bezmozgie yeti ?? >>>tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dużo za dużo Napisano Kwiecień 5, 2007 Myślę, że zależnie od budowy ciała max 55. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariolaaaamaa Napisano Kwiecień 5, 2007 a wiec spadowa stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karenina Napisano Kwiecień 5, 2007 Nie jesteś grubasem...ale kilka kilogramów w dół przydałoby się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja myśle że masz nadwage Napisano Kwiecień 5, 2007 ale nie wiem jaką bo nie znam twojej budowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariolaaaamaa Napisano Kwiecień 5, 2007 o cholera czas sie odchudzac:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolejka linowa Napisano Kwiecień 5, 2007 ja mam 170/64 i tez czas zrzucic pare kg. sadla :-o tylko jak, skoro sie ma lenia, w szafce paczke chipsow a w lodowce krokiety ? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalala 36 Napisano Kwiecień 5, 2007 wzrost i waga nie wystarcza by ocenic czy ktos jest grubasem-np ktos ma wiecej miesni a inny tluszczu a waga rozna ja np jak mialam 20 lat watylam 52 kg a dzis mam 36 i waze 60 i dobrze wygladam-nie wiem dlaczego? urodzilam dzieci moze dlatego?cwicze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Kwiecień 5, 2007 moja siostra ma 160 cm i wazy 65 kilo. moim zdaniem wyglada super zjebiscie. nie jest chuda ale figury jej zazdroszcze. ma swietny, jedrny i sterczacy tylek, waska talie i zgrabne lydki. jest proporcjonalna i naprawde gdyby schudla chociaz 5 kilo nie wygladalaby juz tak dobrze. ja waze tyle samo ale mam inna budowe i wygladam gorzej chociaz waze tyle samo i jestem wyzsza. takze to czy powinnas sie odchudzac czy nie zalezy od tego jak sie ze soba czujesz i czy taka waga pasuje do twojej figury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfcyjh yy yj Napisano Kwiecień 5, 2007 jedno jest pewne - jestes bezmózgą debilką, wklej swoje zdjecie wtedy bedziemy mogly cie ocenic naptawde............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach