Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam siemmmmmmmmmm

Prace licencjackie i magisterskie0 ile kosztuje napisanie i jak bardzo trzeba by

Polecane posty

Gość pytam siemmmmmmmmmm

ć leniwym, żeby po 3-5 latach nie umieć napisać 30- 79 stron na jakiś temat:O Czy takie prace sa takie tanie, ze połowa ludzi ej kupuje, czy sa drogie, ale po prostu lenistwo jest przytłaczające??? Zastanawia mnie, ile takie odmóżdżenie kosztuje...

Gość yyyt
kosztuje ok 200-300zł

Gość tlen klamie
chyba jedno zero wiecej 2000-3000. praca mgr za 300 zl wiekszej bzdury nie slyszalam

Gość pytam siemmmmmmmmmm
No czyli za licencjacka jakies 1000zł? To faktycznie pewnie sie niektórym nie chce pisac samemu:O Porażka:O

Gość ja dałam za licencjata 450zł

Gość za licencjat
jak już, głąbie.

Gość pytam siemmmmmmmmmm
wow... że też się komuś za takie grosze chciało pisać:p Ale poważnie- dla mnie to żenada... No i co będzie, jak ktoś tam bzdur nawypisuje?:O Jak mozna po 3 latach studiów nie mieć NIC do powiedzenia?:O

ja pisze licencjata teraz wlasnie i wiem ze gdybym dala ta prace napisac komus nie poczulabym wogole ze w zyciu stac mnie na to zeby napisac sama taka prace.JEstem z siebie bardzo dumna!

Gość piszesz licencjat jak już
Wiesz, napisac może każdy, ale widze, że twoja praca ma wątpliwą jakość :P

Gość nie miałam czasu na pisanie
Kupiłam, przerobiłam, oddałam, obroniłam i już

watpliwa? raczej wiem co pisze i ja sie tegopodejmuje wierze w moje wlasne sily! a nie od razu ide i daje w lape!w przeciwienstwie do niektorych

a takodnosnie jakosci to jest bardzo dobra jestem pod stalym nadzorem mojej promotorki! takze.........

Gość pytam siemmmmmmmmmm
No a na studia miałaś czas???? WIesz, na napisanie takiej pracy masz tyle czasu, z ejakbyś usiadła i napisała codziennie pół strony, to byś spokojnie obroniła, napisała i jesczez byś miała mnóstwo czasu, np. zamiast siedzieć na dennym Kafe:O Ile płaciłas za tę pracę? 400zł? Tyle jest warta twoja myśl?:)

No troche oglady bo jeszcze sprawdza i co będzi cofna wszystko to co kupione:):D

napisac prace licencjacka, magisterska w jezyku obcym to dopiero jest wyzwanie. Ja wlasnie taka pisze mam temat bardzo ciezki typowo jezykoznawczy. Podejmuje sie tego wyzwania bo chce miec swiedomosc i byc z siebie dumna ze wlasnie ja ja napisalam i obronilam! I to jest chyba najwiekszym szczesciem napisac tym bardziej piszac samemu prace wiemy co w neij jest zawarte piszemy wlasnym stylem i zamieszczamy informacje ktore nam pasuja anie odbieramy prace i praktycznie uczymy sie jej od nowa na pamiec no bo ktos za nas odwalil fuche! Dziwie sie takim ludziom! Wstyd byc studentem anie napisac samodzielnie pracy!

Gość co państwo na to
właśnie piszę zleconą pracę: licencjat, po polsku, na jednym z najbardziej prestiżowych uniwersytetów...

Gość ja cię rozum8iem nie chcę być
No ja nic na to... A za ile się tego podjęłaś/ podjąłeś??? Nie żal Ci spędzac czasu nad takimi głupotami za grosze?:(

Gość co państwo na to
maksiulka - ty piszesz pracę z językoznawstwa????? przecież nawet własnego języka dobrze nie poznałaś, a w każdym razie pisownia tak skomplikowanych wyrazów jak "w ogóle", stanowi dla ciebie tajemnicę :classic_cool:

Napiszę szczerze - pisałam pracę sama, promotor był na tyle głupi, że zaakceptował temat, a potem kazał pisać i pisać i oddać praktycznie całą pracę, on ją poprawi, naniosę poprawki i obronię. Jednak po oddaniu pracy okazało się, że nie podoba mu się już temat. Napisałam 30str na inny temat, który też mu się nie spodobał ostatecznie. Termin gonił, z obrony w czerwcu została obrona we wrześniu. jednak promotor wyjechał sobie na wakacje i tyle go widziałam :( Nie złożyłam pracy, więc mnie wykreślili z listy studentów. Zapisałam się na kolejny semestr (nie miałam zaliczonego seminarium). Wwalili mi różnice programowe z sem 7 + do zaliczenia cały 7 sem. Oczywiście opłaty mnie nie ominęły. W międzyczasie założyłam firmę. Firma 7 dni w tygodniu + szkoła - nie dałam rady na pisanie pracy. Oczywiście zmieniłam promotora. Kupiłam więc pracę o interesującym mnie temacie. Przeczytałam, poprawiłam cały rozdział praktyczny, poprawiłam nieaktualne akty prawne, ustawy itd., dodałam kilka stron, oddałam nowemu promotorowi. Sprawdził, kazał poprawić tu i tam, znów sprawdził i podpisał. Obrona w tydzień po tym. Tak wyszło i się tego nie wstydzę.

Gość co państwo na to
zdziwiły mnie podane przez was kwoty. licencjat to jest około 3-5 tysięcy złotych, natomiast magisterka to koszt rzędu 10 tysięcy... skoro dla ciebie są to grosze, to rzeczwiście za takowe piszę :)

bledy jakie robie sa wynikiem szybkiego pisania na klawiaturze! Jak mowilam jezykoznastwo w obcym jezyku.Co z tego ze piszesz po polsku nie ma nic prostszego napisac prace w jezyku polskim.Napisz w jezyku obcym...przestaw sie na myslenie w jezyku obcym ciekawe czy bedziesz taka madra! Pewnie nawet sie nad tym nie zastanawialas!

do nie mam czasu na pisanie. Ale ty mialas inna sytuacje.Ja mowie o ludziach ktorzy od razu podejmuja sie tego zeby zaplacic za prace.To jest porazka!czy ludzie nie potrafia napisac po polsku!

Gość co państwo na to
maksiulko-tak się składa, że pisana przeze mnie praca związana jest z językiem obcym i źródła do niej są TYLKO w nim. tak więc tłumaczę teksty na język polski, by móc dalej pisać :) y

Mi się skumulowało wszystko tak, że nie dałam rady napisać jej sama od początku do końca. Gonił mnie termin, wszystkie praktyczne rzeczy (a praca była o kredytach bankowych) musiałam poprawić bo były nieaktualne, wszystkie ustawy, rozporządzenia. Niektórzy będą mnie ganić i nic na to nie poradzę. Tak wyszło i już.

no widzisz a ja pisze prace tylko i wyłacznie w jezyku obcym! nie ma zadnych wtracen polskich!

Gość obczajcie to
maksiulka z jęzekoznaStwa pisze :D :D :D :D D