Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 007_zglos sie

Ile wydajecie na tabletki antykoncepcyjne?

Polecane posty

Gość Cilestowa
Aktualnie wydaje na CILEST niecałe 20zł.A niedawno jakis rok temu płaciłam za niego ponad 36zł.

Gość sylla
w mojej ulubionej aptece jeanine kosztuje 30 zł w innych prawie 40

Gość plasterki Evra
wednesday,nie zdejmujesz ich przez caly tydzien! W opakowaniu sa 3 plastry. Kazdy na tydzien a potem 7 dni przerwy w ktorym pojawi sie okres. Dziewczyny!Plastry maja mocny klej(dlatego trzeba delikatnie plasterek przyklejac i dobrze sie zastanowic gdzie.Macie do wyboru 4 miejsca: remie,bark,posladek lub brzuszek,nie wolno plastra przyklejac na piersiach) Mozecie robic wszystko,chodzic na basen,do sauny,uzywalam ich przez 1,5 roku i nigdy mi sie nie odkleił!

plasterki evra- i mowisz ze sa swietne?? i ile kosztuja? a dzialaja na cere ? a niezmniejszaja libido? bo czasem po niektorych tabsach jest sie taka smętną....nie do zycia... tak jak ja mialam po regulonie...

Gość plasterki Evra
Cena jest jedyna niefajna rzeczą w nich ;) kosztuja ponad 50 zl(ja skladam sie na nie z moim narzeczonym). Na moja cere podziałały super.Była gladka i bez tradziku. Libido bez zmian. Jedyna rzecza jaka wystepuje przy nich i z tego co powiedziala moja ginekolog zdarza sie to dosc czesto to bolące piersi podczas brania pierwszego opakowania.Potem bylo juz okej (zreszta moj mezczyzna zadbal o to by nie bylo to tak bardzo uciążliwe..;)

no skladanie sie z facetem to naprawde dbra rzecz.. ja tez tak robie.. w koncu oboje musimy sie o to martwic :) kurcze, no cena jest troche wysoka .. :/ niewiem,.... mam obawy jaies dziwne, ze mi sie odklei, ze o niejest taki sposob dobry, bo przeciez jak polykam tabse, to wiem, ze te srodki sa we mnie, a czy z plastra naprawde cos przeniknie przes skore to bo ja wiem... dziwne takie myslenie co? musze pomyslec... kolezanka z roku tez mnie namawiala, bo jej sie wypytywalam wlasnie, bo raz widzialam jak z jej spodni wystawal plaster- miala w okolicach jajnikow, a spodnie biordowki miala... mowila ze sa super...

Gość plasterki Evra
wlasnie dzwonilam do mojej apteki (Magiczna-sieciowka w wiekszych miastach Polski)- dokladnie 53,30zl kosztuje. Plastry sa zdrowsze dla zoladka bo wnikaja przez skore, a tabletke mozesz zwymiotowac lub w inny sposob wydalic(np. w trakcie biegunki). Plaster stopniowo uwalnia hormony i dlatego nie obciaża Ci brzuszka. Sa skuteczne,uzywajac ich nie stosowalam innych metod antykoncepcji i sex tez nie konczyl sie "na zewnatrz". Prowadze dosc aktywny tryb zycia i na prawde nigdy mi sie nie odkleil.Ani podczas aerobiku,sauny,basenu.Najlepszym miejscem do przykejenia moim zdaniem jest ramie,tam jest po prostu najwygodniej.