Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blixxxxa

Czy powinnam....

Polecane posty

Gość izabel1
w sumie masz racje on jeszcze przyjdzie do Ciebie i bedzie sie dopytywal a jak to i dlaczego- tokwestiaczasu.... a ja .. no wlasnie teraz przyznaje jest inaczej , pierwsze daw miesiace raczej kontakt codzienny i wtedy nawet czulam sie nieco osaczona taka prawda chcial mi nieba uchylic i to wszystko na odleglosc mimo ze ciezko pracowal bo od poczatku pisal ze taki pracus z niego. Teraz wlasnie odczuwam zamiane i nie powiem zeby mi dobrze z tym bylo wrecz przeciwnie . Ale prawda jest , ze jest inaczej . Ostani miesiac odzywa sie raz na tydzien lub dwa roznie z tym bywa odzywa sie w sensie pogadamy chwilke doslownie albo zostawia wiadomosc tzn uprzedza mnie o tym co robi itp. I tak jakos nie wiem jaki ruch wykonac ..

Gość blixxxxa
izabel nie zalezy mi na tym czy sie bedzie odzywał czy nie, niech sobie robi co chce - mnie to już nie obchodzi. Skonczylo się dla mnie wszystko, on i to co mnie z nim laczylo. a jesli chodzi o Ciebie- jesli Ci odpowiada takie traktowanie z Jego strony to utrzymuj kontakt, choc mysle ze powinnas sie zainteresowac innymi mezczyznami, on niech pozostanie Twoim kumplem. bo nie wiem czy warto być z kimś kto tak rzadko sie odzywa...to juz zalezy od Ciebie

Gość izabel1
blixxa oczywiscie ze mi nie odpowiada tyle tylko , ze on nie jest moim chlopakiem dlatego nie wiem czy mam prawo wymagac by odzywal sie regularnie > nie deklarowal sie w zaden sposob wiec.. Inna sprawa to to , ze na poczatku dawal mi odczuc ze zalezy mu na kontakcie , powtarzal to caly czas i oglnie czulo sie ze moze to byc poczatek czegos wspanialego miedzy nami . No chyba ze to ja to tak odbieralam ale nie sadze . Mimo to jest mi ciezko . On jest w ciaglym ruchu teraz np wyjechal na urlop wiec znowu nie porozmwiamy . Czyli znowu musze poczekac tydzien na to by cos sie wyjasnilo . Po jego powrocie poczekam dzien dwa zeby zlapal oddech ( chyba ze sie odezwie zaraz po powrocie) a jesli nie to zakoncze ta znajomosc . Na ta chwile tak mysle by zrobic.

Gość blixxxxa
Izabel- piszesz ciagle o czekaniu, a to urlop, a to niech złapie oddech- tak nie moze byc. Daj sobie z nim spokoj. Gdyby Jemu zalezało na Tobie w takim sensie jakim Ty bys chciała, to on odzywalby sie bez względu na to czy ma mnóstwo pracy, czy ma urlop czy robi jeszcze cos innego. A Ty widze, ciagle usprawiedliwasz jego nieodzywanie sie. TAk nie mozna.

Gość blixxxxa
odpusc go sobie. nie warto , uwierz mi. zacznij szanowac siebie, tak jak ja probuje. jest ciezko ale oplaca sie

Gość izabel1
blixxa ale nie moge pogodzic sie z tym , ze tak nagle zmienil sie w stosunku do mnie jak sobie przypomne go 3 miesiace temu to nigdy nie pomyslalabym ze bedzie sie tak zachowywal. To jemu zalezalo nie mnie ja na poczatku bylam troche obojetna bo wydawalo mi sie ze mnie osacza i troche mnie to " uwieralo" Teraz kiedy milczy ja sie ocknelam i zdalam sobie sprawe ze zalezy mi na nim . Nie wiem czy odpczuszczac wiem napewno ze musze z nim to wyjasnic i dopiero wtedy zobacze co on mysli . Jestem sklonna poczekac jeszcze ten tydzien i ani chwili dluzej bo zesiwieje . Tlumacze sobie to tak , ze juz za tydzien wszystko sie wyjasni i bede wiedziec na czym stoje . Mam nadzieje ze mysli mnie nie zeżra:(

Gość izabel1
to prawda usprawiedliwiam ale ja nie wiem czy powinnam miec pretensje do niego skoro nie jestesmy razem wogole nie wiem jak zaczac z nim gadke na ten temat :/

Gość blixxxxa
izabel , chyba nie powinnas miec pretensji. za to moj "byly' bo dla mnie to byly - pisze odzywa sie jak na... tylko troche pozno optrzytomnial

Gość izabel1
blixxxa chyba nie powinnam wiem ale po co to pisanie , ze tylko ze mna chce rozmawiac , czuje sie szczesliwy kiedy ze mna pisze czy rozmawia i po co? zrobil mi tylko metlik w glowie. A " Twoj" odzywa sie mam rozumiec czesto teraz i dalej nic nie wspomnial o tym jego milczeniu , nic sie nie usprawiadliwial? Jak rozumiem ty juz go skreslilas i nie zmienisz zdania nawet jesli teraz zaczalby sie starac i odczuwalabys, ze to szczere, bo moze byc tak , ze on zdaje sobie sprawe mimo to nie ma odwagi by sie przyznac ale bedzie nadrabial to milczenie. Ale rozumiem Cie stracilas do niego zaufanie i zawiodlas sie na nim .

Gość blixxxxa
izabel- nie odzywam sie do niego. On pisze a ja nie. Skreslilam go ale czy tak do konca - sama nie wiem. Wiem natomiast ze jestem na niego zla, nie mam ochoty z nim rozmawiac ani go widziec. Widze, ze ten "Twój" niezle Ci namieszał i w sumie sama nie wiesz co powinnas a co nie. Mysle ze powinnas z Nim szczerze porozmawiac i wyjasnic wszystko. Zapytaj Go wprost o to o co chcesz. Nie ma to jak szczera rozmowa.

Gość izabel1
blixxa jak mu zalezy to bedzie walczyl chyba juz wyczuwa , ze wypiełas sie teraz Ty na niego . Wlasnie tak czuje , ze powinnismy porozmawiac bo nie cierpie niedomowien . U mnie jest o tyle inaczej , ze ja wiem gdzie jest teraz , co robi bo zostawil mi wiadomosc przed wyjazdem , przepraszal i prosil zebym sie do niego odezwala jak bede miec chwile i nawet serduszka mi przesłal. Ja zostawilam wiadomosc ale pewnie nie zdazyl jej odczytac . Tzn wiem ogolnie bez szczegulow a wlasnie te szczegoly sa istotne.

Gość blixxxxa
izabel- kiedy wraca ten Twój ?? jak u Ciebie? Ja juz skresliłam mojego byłego faceta. Teraz on biega za mna, pisze, dzwoni a ja milcze. Choc zbieram sie juz by powiedziec mu ze to koniec o ile wczesniej sam sie nie domysli.