Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gruchający gołąb

Muszę się napić, bo zaraz zwariuję!

Polecane posty

Teoria przecia dzien kobiet to codziennie jest:classic_cool:i tego sie trzymajmy:D;) jankesa dlaczego na mnie:P???Ja nikowmu nie wlewam na sile:D;) ;)

kurczak chyba napocznę tą Sangrię :O :O a miała być na jutro :P :P :classic_cool:

teoria . na jutro to ci z mojego xzapasu odstąpie . męzuś chyba dzisiaj ogłupiał z zakupami :P

Teoria to jeszcze nie otworzuylas!!!!!!! dawaj tu te butelczyne:classic_cool:] jankesa to jutro wpadamy do Ciebie:P;)

Jankesa a żebyś sie nie zdziwiła jak sie upomnę jutro ;) ;) ;) Egipcjanka --> przekonałas mnie :classic_cool: ;)

nie ma sprawy . może któraś ma ochote na sex . ja jestem niedysponowana , a męża mi rozpiera energia :P

jankeska...ja miałabym, ale też niedyspozycyjna....ale zawsze jakos sobie mozna poradzić...Ale nie biorę się za cudzych chłopów ;) No to drinkujemy dziewczynki ;) teoria, jak miło :D

Jankesa --> ja poproszę orzeszki i męża ;) mój chłop się lumpi gdzies a ja mam chice jak stąd do tamtąd :O ale ostrzegam - mam dni płodne :classic_cool:

ja kcem ]orzeszki:) sama gdzies mam ide sprawdzic czy som jeszcze:D eeeee to ja najpredzej bym sie rzucila na Twojkego meza bom nie mam swojego faceta obecnie:o

Jankesa --> moja mama mówi \" Dziecko czy wy musiscie jak te króliki ?? \" :classic_cool: mam uczulenie na lateks :P :D

jak mu powiem jakie miał dzisiaj branie to mu ptak spodnie rozerwie :D( a ja go wtedy , cap i do 👄)

teo. toż to koszmar moja friend tez tak ma . ja bym z nerwów odpadła , bez gumy

Jankesa ano nie ciekawie :P brałam tabsy czas jakiś dłuższy ale odstawiłam w styczniu i teraz jedziemy na przerywanym :O :P :D :classic_cool: ale my nerwy stalowe mamy ;) ;) gorzej z moją matką ehehhehehe :P :D

seti z ochotą, :D mam takiego nerwa że nawet piwa się mogę napć (a ja piwka nie za bardzo :P